Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

awede napisał(a):
Tak się cieszę! :D ojj, ciężko mi będzie się z nią rozstać... :p a kiedy Kike bierzesz? ;)

Jutro ok. 16.00 :) A gdzie mieszkasz? Zawsze możesz wpadać ją odwiedzać ;)

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romina_74 napisał(a):
Jutro ok. 16.00 :) A gdzie mieszkasz? Zawsze możesz wpadać ją odwiedzać ;)

To świetnie! :D Ja mieszkam na józefowcu, a Ty, może gdzieś niedaleko? ;D

Posted

awede napisał(a):
To świetnie! :D Ja mieszkam na józefowcu, a Ty, może gdzieś niedaleko? ;D

Łoooo, ja w kompletnie przeciwnym kierunku - za granicą ;) w Sosnowcu ... Ale nadal zapraszam :)

Posted

Romina_74 napisał(a):
Łoooo, ja w kompletnie przeciwnym kierunku - za granicą ;) w Sosnowcu ... Ale nadal zapraszam :)

ojj, faktycznie kawałek... ale może kiedyś uda mi się wpaść ;D a narazie bym się cieszyła ze zdjęć :D

Posted

awede napisał(a):
ojj, faktycznie kawałek... ale może kiedyś uda mi się wpaść ;D a narazie bym się cieszyła ze zdjęć :D

będą, będą - byle tylko biedna Kika się zabrała za siebie :)

Posted

A ja spotkałam dzisiaj wyjątkowo radosną Kikę! :cool3:
I jej przesympatyczną opiekunkę, rzecz jasna :)

Widać, że sunia jest przeszczęśliwa w swoim DT :)

Posted

aeriel napisał(a):
A ja spotkałam dzisiaj wyjątkowo radosną Kikę! :cool3:
I jej przesympatyczną opiekunkę, rzecz jasna :)

Widać, że sunia jest przeszczęśliwa w swoim DT :)

:) miło było poznać Ciebie osobiście aeriel ;) To był dopiero start Kiki - do weterynarza trafiłyśmy bowiem wprost ze schronu :( Teraz już śpi spokojnie obok mnie na fotelu :) Wykąpana, podjadła sobie, została gruntownie obwąchana przez koty i podjęła próbę zdominowania mojej suńki Katarzyny - niestety próba powiodła sie fiaskiem ;) Tu rządzi niestety Katarzyna kochana Kiki :)
Na prośbę soboz zamieszczam "zdechłe" fotki dowodowe. No przykro mi - szału ni ma, ale na razie innych fotek BRAK ;) Kiki wystepuje na nich już po kąpieli, choć jeszcze nie do końca "wysusona", w oczekiwaniu na jedzinko ;)

Posted

To dopiero musi być widok, czyściutka Kiki! :D

do weterynarza trafiłyśmy bowiem wprost ze schronu

-A coś się stało, czy tak ogólnie zobaczyć jak tam zdrówko?

Posted

awede napisał(a):
To dopiero musi być widok, czyściutka Kiki! :D

-A coś się stało, czy tak ogólnie zobaczyć jak tam zdrówko?

Pojechałyśmy się dowiedzieć, jakie leczenie należy kontynuować. Co powinnam podawać Kice. Lekarz w schronisku nie chciał się wypowiadać więc trafiłyśmy znowu na Paderewo :) Kiki jest odwodniona i w kiepskiej formie fizycznej. W piątek jedziemy na powtórkę badań krwi i moczu. Encorton został zawieszony, a na ślepka niestety nic nie poradzą, w tej sprawie najbliżej do Krakowa ...

Posted

Romina_74 napisał(a):
Pojechałyśmy się dowiedzieć, jakie leczenie należy kontynuować. Co powinnam podawać Kice. Lekarz w schronisku nie chciał się wypowiadać więc trafiłyśmy znowu na Paderewo :) Kiki jest odwodniona i w kiepskiej formie fizycznej. W piątek jedziemy na powtórkę badań krwi i moczu. Encorton został zawieszony, a na ślepka niestety nic nie poradzą, w tej sprawie najbliżej do Krakowa ...

Już się wystraszyłam że znowu się coś nowego zaczęło dziać... ;p

Posted

Dajcie mi chwilkę :) Jak tylko uda mi się dokonać przyzwoitych fotek - od razu się podzielę :) Teraz Kikuchna śpi smacznie wyciągnięta na podłodze w kuchni po wieczornym spacerniaku ;)