AnAn Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Witam. Znalazłby się ktoś, kto pokazałby mi co i jak jeśli chodzi o handling? W sensie tylko podstawy, bo w przyszłym roku w Rzeszowie chciałabym wziąć udział w MP. Z góry dzięki : )) Quote
owczarek'ab Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Pisz do Kisses, ona startuje w MP. Quote
Ciapkowa. Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Dołączę się. Co prawda startuje w MP, ale czy ktoś z okolic Przemyśla/Rzeszowa JESZCZE pokazałby mi co i jak, dokładniej figury i w ogóle? ;) Quote
McDzik Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dziewczyny, jak chcecie, możemy się umówić na trening z moim spanielem tybetańskim, ale to nie jest 'łatwy typ' dla obcych ;) Quote
McDzik Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 To się umówimy początkiem lipca jakoś w tygodniu, bo w ten weekend jedziemy na dwie wystawy w Rumunii, a za tydzień CACIB Warszawa i w sumie też na 3 dni tam jadę. Także w tygodniu jak Ci będzie pasowało, masz już wakacje :) Quote
AnAn Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Znaczy w tym tygodniu nie bardzo, bo mam psa sterylizowanego i siedzę z nim w domu, ale tak poza tym to myślę, że bardzo chętnie ^^ Quote
Recommended Posts