ocelot Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 No niestety. Solo jest kochany, ale duży i rozszczekany Quote
ocelot Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Nadal.... a ja nie mogę chodzić do schroniska i nawet go nie pogłaszczę Quote
keakea Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Oj, czemu nie możesz chodzić do schroniska? :( Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='keakea']Solo, ty dalej bez Domu? :( Quote
ocelot Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 A ja nie bywam niestety w schronisku, ale podobno Solo znalazł dom w blokach. Bano się, że wroci z racji uwielbienia do szczekania, ale jest juz jakiś czas i nie wrócił. To dobry znak Quote
keakea Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 ocelot napisał(a):A ja nie bywam niestety w schronisku, ale podobno Solo znalazł dom w blokach. Bano się, że wroci z racji uwielbienia do szczekania, ale jest juz jakiś czas i nie wrócił. To dobry znak Ojeeeeej, naprawdę? Znaczy pomógł cebulak :) Rulon Quote
xewelaynax Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 3 lata szybko zleciały. Już dawno chcialam tu cos napisac o Tuli, ale jakos brakowalo czasu.. Tula przejeła władzę nad domem, między czasie doszedł mi następny pies i mam 3 w mieszkaniu w bloku..no ale cóż ja inaczej nie potrafie. Tula ma się dobrze, trochę nam się "spasła" :-) to po zabiegu sterylizacji, choć Tuliś je bardzo mało bo woli spać (jak również teraz leży pod łóżkiem i chrapie).. ogólnie u nas wszystko ok, Tula żyje szczęśliwie My kochamy ją, a ona nas :-) Quote
Recommended Posts