Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czas na oficjalne informacje:))
BUNIA JUTRO JEDZIE DO DOMU!

Jaki domek?? ideał dla niej- samotna Pani na emeryturze ma dom z ogrodem, bardzo jest jej smutno samej i wypatrzyła Bunie w Dzienniku Zachodnim.
Wczoraj dzwoniła, ale jeszcze dziś miałyśmy szczegóły ustalić...cała noc martwiłam się czy się nie rozmyśli...ale nie:D dziś zadzwoniła, już się Buńki nie może doczekać:)

poinformowałam dzisiaj o problemach z wątrobą i diecie niskotłuszczowej dla Buni....pani to nie zniechęciło na szczęście, jutro jeszcze osobiście wszystko wytłumaczę...i wierze, że to będzie ten wymarzony, wyśniony domek Buni na stare lata:D

Posted

kiyoshi napisał(a):
czas na oficjalne informacje:))
BUNIA JUTRO JEDZIE DO DOMU!

Jaki domek?? ideał dla niej- samotna Pani na emeryturze ma dom z ogrodem, bardzo jest jej smutno samej i wypatrzyła Bunie w Dzienniku Zachodnim.
Wczoraj dzwoniła, ale jeszcze dziś miałyśmy szczegóły ustalić...cała noc martwiłam się czy się nie rozmyśli...ale nie:D dziś zadzwoniła, już się Buńki nie może doczekać:)

poinformowałam dzisiaj o problemach z wątrobą i diecie niskotłuszczowej dla Buni....pani to nie zniechęciło na szczęście, jutro jeszcze osobiście wszystko wytłumaczę...i wierze, że to będzie ten wymarzony, wyśniony domek Buni na stare lata:D

To super, czyli jutro wyjazd aktualny? Na wszelki wypadek prześlij mi adres, spróbuję sama na GPS nastawić, ale w zanadrzu lepiej miej mapkę, boi jeszcze nie używałam GPS - to będzie inauguracja!

Posted

aeriel napisał(a):
Wspaniałe wieści! Wiedziałam, że Bunia w końcu znajdzie swoje miejsce na ziemi! :multi:

w końcu każdy ma swoje miejsce na Ziemii:)
trzeba tylko wytrwale, cierpliwie szukać:)

Posted

Bunia u siebie!! czas Bożenko zmienić tytuł wątku:)
Poza tym mam nadzieje, że wkrótce wrzucisz tu jakieś zdjęcie zadowolonej Buni!
Ma teraz ogród jak marzenie i Panią, która na pewno będzie o nią dbać:)

Posted

Tak bardzo się cieszę! Musimy koniecznie zacząć współpracę z Dziennikiem Zachodnim, może jeden piesek tygodniowo lub co dwa tygodnie, zawsze w piątek, i byłyby jakieś zniżki?

Posted

Fajne zdjęcia Bożenko. Na tym drugim to już sama nie jestem pewna kto jest bardziej szczęśliwy- ja czy Bunia:)
Cały czas jestem pod wrażeniem rozmowy z Panią. Mam wrażenie, że doskonale rozumie naszą Bunie i ciesze się, że się odnalazły:)
Chciałabym aby reszta staruszków, zamiast gasnąć za kratami, też trafiła właśnie do takich osób w podobnym wieku, z podobnymi schorzeniami i tak samo samotnych....

Powodzenia Bunia:)
ps. zaraz wskakuje na allegro i zamawiam dla Buni identyfikator z numerem telefonu do jej domku:) niech mała nosi na szyi, żeby już nigdy się nie zgubiła. wyśle Pani w prezencie:)

Posted

Iza, myślę, że można kupić parę za jednym kosztem przesyłki, Milvie i Buni na pewno pokryjemy z konta, ja kupiłam czadowe obróżki dla moich jamniorów też wezmę dwa i pokryję koszty przesyłki, może ktoś tez jeszcze chce?

Posted

Nasza Bunia dziś zwiała!!!

Była na Podlesiu na ulicy Niezapominajek, gdyby ktoś ją spotkał to nasza BUNIA!!!

Ma obróżkę schroniskową 66/12