kiyoshi Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 czas na oficjalne informacje:)) BUNIA JUTRO JEDZIE DO DOMU! Jaki domek?? ideał dla niej- samotna Pani na emeryturze ma dom z ogrodem, bardzo jest jej smutno samej i wypatrzyła Bunie w Dzienniku Zachodnim. Wczoraj dzwoniła, ale jeszcze dziś miałyśmy szczegóły ustalić...cała noc martwiłam się czy się nie rozmyśli...ale nie:D dziś zadzwoniła, już się Buńki nie może doczekać:) poinformowałam dzisiaj o problemach z wątrobą i diecie niskotłuszczowej dla Buni....pani to nie zniechęciło na szczęście, jutro jeszcze osobiście wszystko wytłumaczę...i wierze, że to będzie ten wymarzony, wyśniony domek Buni na stare lata:D Quote
saphira18 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 woow:) bardzo się cieszę! jednak gazeta bardzo pomaga, dociera do starszych osób;) 3mam kciuki żeby wszystko się udało ! Quote
soboz4 Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 kiyoshi napisał(a):czas na oficjalne informacje:)) BUNIA JUTRO JEDZIE DO DOMU! Jaki domek?? ideał dla niej- samotna Pani na emeryturze ma dom z ogrodem, bardzo jest jej smutno samej i wypatrzyła Bunie w Dzienniku Zachodnim. Wczoraj dzwoniła, ale jeszcze dziś miałyśmy szczegóły ustalić...cała noc martwiłam się czy się nie rozmyśli...ale nie:D dziś zadzwoniła, już się Buńki nie może doczekać:) poinformowałam dzisiaj o problemach z wątrobą i diecie niskotłuszczowej dla Buni....pani to nie zniechęciło na szczęście, jutro jeszcze osobiście wszystko wytłumaczę...i wierze, że to będzie ten wymarzony, wyśniony domek Buni na stare lata:D To super, czyli jutro wyjazd aktualny? Na wszelki wypadek prześlij mi adres, spróbuję sama na GPS nastawić, ale w zanadrzu lepiej miej mapkę, boi jeszcze nie używałam GPS - to będzie inauguracja! Quote
kiyoshi Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Soboz, dane Pani już poszły do Ciebie:) z tego co patrze na mapkę- nie możemy się zgubić:D domek też fajnie wygląda z góry:D Quote
aeriel Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Wspaniałe wieści! Wiedziałam, że Bunia w końcu znajdzie swoje miejsce na ziemi! :multi: Quote
kiyoshi Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 aeriel napisał(a):Wspaniałe wieści! Wiedziałam, że Bunia w końcu znajdzie swoje miejsce na ziemi! :multi: w końcu każdy ma swoje miejsce na Ziemii:) trzeba tylko wytrwale, cierpliwie szukać:) Quote
aeriel Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 kiyoshi napisał(a):w końcu każdy ma swoje miejsce na Ziemii:) trzeba tylko wytrwale, cierpliwie szukać:) Dokładnie tak :) Quote
kiyoshi Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Bunia u siebie!! czas Bożenko zmienić tytuł wątku:) Poza tym mam nadzieje, że wkrótce wrzucisz tu jakieś zdjęcie zadowolonej Buni! Ma teraz ogród jak marzenie i Panią, która na pewno będzie o nią dbać:) Quote
soboz4 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Opiekunka Buni dała nam 30 zł na leczenie psiaków, przelałam już pieniądze na konto! https://picasaweb.google.com/116022521532931922504/BuniaMieszkaWKatowicach Quote
kimiji Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Buniu ty to masz szczęście :) Opłacało się tyle czekać, oj opłacało :) Quote
aeriel Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Tak bardzo się cieszę! Musimy koniecznie zacząć współpracę z Dziennikiem Zachodnim, może jeden piesek tygodniowo lub co dwa tygodnie, zawsze w piątek, i byłyby jakieś zniżki? Quote
kiyoshi Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Fajne zdjęcia Bożenko. Na tym drugim to już sama nie jestem pewna kto jest bardziej szczęśliwy- ja czy Bunia:) Cały czas jestem pod wrażeniem rozmowy z Panią. Mam wrażenie, że doskonale rozumie naszą Bunie i ciesze się, że się odnalazły:) Chciałabym aby reszta staruszków, zamiast gasnąć za kratami, też trafiła właśnie do takich osób w podobnym wieku, z podobnymi schorzeniami i tak samo samotnych.... Powodzenia Bunia:) ps. zaraz wskakuje na allegro i zamawiam dla Buni identyfikator z numerem telefonu do jej domku:) niech mała nosi na szyi, żeby już nigdy się nie zgubiła. wyśle Pani w prezencie:) Quote
soboz4 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Iza, myślę, że można kupić parę za jednym kosztem przesyłki, Milvie i Buni na pewno pokryjemy z konta, ja kupiłam czadowe obróżki dla moich jamniorów też wezmę dwa i pokryję koszty przesyłki, może ktoś tez jeszcze chce? Quote
madzia.uje93 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Co ja widze:crazyeye: Bunia nareszcie szczęsliwa!!:multi: Na tym zdjęciu, to jak nie ona--> https://lh5.googleusercontent.com/-uLRgrnEA_hQ/T561Yq7wVMI/AAAAAAAAASI/J-BCd24dJJU/s720/IMG_0888.JPG chociaż się jej nie dziwie, w schronisku nie ma powodów do takich uśmiechów;) Quote
soboz4 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Nasza Bunia dziś zwiała!!! Była na Podlesiu na ulicy Niezapominajek, gdyby ktoś ją spotkał to nasza BUNIA!!! Ma obróżkę schroniskową 66/12 Quote
saphira18 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 szczęście nie trwało długo:( Buńka czemu zwiałaś?! Quote
Recommended Posts