Jump to content
Dogomania

Wystawa psów rasowych dog show in lublin (cac) 22.04.2012

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było bardzo miło i fajnie. Niestety, za wcześnie przyjechaliśmy. Obserwowałam imprezę i musimy się jeszcze wieeele nauczyć :oops: . Myślałam, że to inaczej będzie wyglądać. Na ocenę wwlekliśmy się na ring (psia i ja). Następnym razem przyjedziemy później. I mam nadzieję, że emocji będzie mniej ;) Serdecznie dziękuję Tascha za wsparcie. :-)

P.S.
Tak, Tascha miała czerwone spodnie.

P.S. 2
Panbazyl, mieliście ciemnozielony namiot obok ringu nr.11? Z żółtym, szczekającym labradorem w środku? Jeśli tak, to siedziałam z tyłu. Taka dziewczyna w fioletowej bluzce :-D

Jedyny mankament imprezy to nie sprzątanie po psach. Można było wdepnąć....Ja buty czyściłam :diabloti:

Posted

[quote name='N&N']

Panbazyl, mieliście ciemnozielony namiot obok ringu nr.11? Z żółtym, szczekającym labradorem w środku? Jeśli tak, to siedziałam z tyłu. Taka dziewczyna w fioletowej bluzce :-D

a uchowaj przed szczekającymi labkami w moich rekach!!!! tfu tfu tfu!!!! ja swoimnie pozwalam na takie zachowania a jesli się pojawialy w przeszłości zostaly skutecznie wyeliminowane.
ja bylam po drugiej stronie ringu 12 - od "tego czerwonego po ktorym nie mozna bylo chodzić" - z czarnym labem i malym szczylem ogarem, obok nas byl pan z tak cudnie socjalizowanymi rotkami, ze bajka!!! Po prostu poezja wychowania psa! Namiotu nie miałam - tym razem minimal wystawowy. I bylo nas tam kilka osób. Foty z ringu są w mojej galerii - ja nie robiłam tylko dziewczyny mi wrzucily do galerii - za co wielkie dzięki :)

Posted

Estowa napisał(a):
Saguś kochana, mogę kraść? :loveu:

freda napisał(a):
Saga200, ja bym uśmiechnęła się o seterki :smile: Mogę ukraść? Jak ewentualnie podpisać?

jasne jasne :D Nie trzeba podpisywać ;)