Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciii... Żeby nie zapeszyć;)

Rozliczyłam ostatecznie bazarek. Wyszło 512,50:multi:

EVA masz jeszcze inne takie cenne rzeczy? I drugą Iwonkę pod ręką:cool3:

Posted (edited)

Rozejrzę się, ale dopiero po powrocie ze szpitala. Od jutra mnie nie ma. Zaraz zrobię przelew za hotelik.

Abrusia, z domkiem zobaczymy jak będzie. Pani wraca z urlopu w połowie sierpnia i wtedy ma przyjechać ze swoją sunią.
Dzisiaj przyszło od Pani 100 zł dla Poli :)
Bardzo dziękujemy :)

Zrobiłam przelew za hotelik - 341 zł

Edited by EVA2406
Posted

DIF nie chce zdradzić tajemnicy.

Cicho u Poli........
Kaja pewnie wyjechała, bo nie zagląda, a ja w szpitalu i mam strasznie kiepski net. Strona otwiera się bardzo wolno, a poza tym kiepsko się czuję :(

Posted

Ewa kciuki za Twoje zdrowie
W piatek bylam w Walbrzychu, w poniedzialek tez tam jade a w srode po pracy do katowic, normalnie padam na pysk.
Mocne kciuki za domek dla Poli, az boje sie myslec zeby nie zapeszyc.

Posted

Witajcie, Kochani! :loveu:

Wreszcie tu dotarłam. Jestem zarobiona strasznie, bo hotelowy sezon wakacyjny w pełni i mam huk pracy.
U Poli wszystko ok.
Jest przekochana i jakby się wyprostowała trochę psychicznie. ;) Mojego Krzyśka kocha nad życie a on odwzajemnia jej uczucia. Zawsze jak przychodzi z pracy głaskom i mizianiom nie ma końca.
Straciła swoją "agresję" do psiaków aczkolwiek nadal nie lubi jak któryś za bardzo się do niej zbliża.
Ostatnio napisałam, że ugryzła panią, która przywiozła do nas Frytka. Odwołuję to, bo jak wypytywałam ją ostatnio w jakiej sytuacji to się zdarzyło okazało się, że to nie Polka ją ugryzła tylko moja wredna, paskudna, agresywna, koszmarna, niedobra szara szynszyla, czyli Norka! :diabloti: Zawsze staram się ją wywalać do ogrodu jak ktoś do nas przychodzi, ale było zamieszanie (w końcu niecodziennie ktoś nas odwiedza;)) i mi to umknęło. Efekt - siniak na łydce naszego gościa!

Oto fotaski z ostatnich dni:

:loveu::loveu::loveu:

Niestety, nie mogę się tak często odzywać do Was jak bym chciała. Przepraszam, ale naprawdę nie mam czasu! Ale wątki "moich" psiaków czytam codzeinnie także z informacjami jestem na bieżąco i wiem co się dzieje! :eviltong:

PS 1.
Ewuś! Bardzo mocno Cię wspieram i trzymam kciuki za Twoje zdrowie! :buzi:

PS 2.
Kara! Te panelki są w kolorze wiśni. Przynajmniej tak było napisane na opakowaniu! :loveu:

Posted

Szewc zawinił a kowala powiesili:evil_lol:
Biedna Pola niesłusznie oskarżona o gryzienie. Czyli już, już prawie anioł:cool3:

Dzięki DIF. :loveu:

Posted

Właśnie się pakuję z obłędem w oczach. Nie ma to jak babcia rzucająca hasło do wnuczki, że ma przyjechać:evil_lol: Wracam za tydzień.
Pa pa.

Posted

DIFciu, dziękuję za zdjęcia, ale najbardziej za informację, że to nie Pola ugryzła, bo już poważnie się martwiłam.

Dziewczynki, dziękuję za życzenia i ciepłe myśli :)
Walczę, ale nie jest to łatwe........:(

Karusia, miłego wypoczynku :)