Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polcia, spij dobrze. Mam nadzieję, że burzy się nie boisz.
Poprzednią noc nie spaliśmy , bo nasze sunie, szczególnie Nuka dyszała i trzęsła się jak galareta.
Oby ta noc była spokojna.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Pola już pewnie śpi, to i ja idę spać.

Rano porobię zdjęcia na bazarek.

Kobito!!
W naszym hotelu dzieci chodzą spać 20-21 a psy 21-22!
Nie ma odstępstw i mają spać do rana, bo ciocia DIF nie cierpi jak ją się budzi wcześniej niż o 6-tej.:mad:
No chyba, że ktoś choruje, jak ostatnio Pimpek rzygający pól nocy z którym trzeba było co chwila wychodzić do ogrodu.....
Albo Łukasz bojący się burzy, do którego trzeba było włazić z łóżka i go "kołysać"....
Albo Teddy, która dzisiaj namiętnie szczekała przez pół nocy na muchę, która wpadła do pokoju hotelowego i nie pozwalała jej spać....
Albo mały Tadziulek bez łapki, który generalnie nie lubi zamknięcia w klatce i piszczy pół nocy jak mu się bodaj kocyk źle ułoży i jest straszna rozpacz w związku z tym....
Ale Poli to wszystko nie dotyczy tak jakby! ;):evil_lol:

Posted

Kara. napisał(a):
Właśnie sobie przeczytałam, że będę miała jakiś bazarek z bluzeczkami:crazyeye::evil_lol:

Już wysyłam zdjęcia :evil_lol:. Kaja powiedziała, że zrobisz, dlatego nie pytając szykuję :oops:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Już wysyłam zdjęcia :evil_lol:. Kaja powiedziała, że zrobisz, dlatego nie pytając szykuję :oops:

Pewnie, że tak.
Istnieje szansa, że moja córka po dwóch tygodniach chorowania w poniedziałek wreszcie pójdzie do przedszkola, to będę miała trochę czasu.

Posted

Kara dzięki :)
Musiałam trochę doczytać, bo dawno mnie tu nie było, ale mam taki nawał pracy, że nie wyrabiam
myślami cały czas jestem i myślę jak tu znaleźć dom dla Polci

Posted

Wieczorkiem napiszę do CatAngel z prośbą o kolejne ogłoszenia. Tylko część zrobimy z wyróżnieniem. Będzie trochę drożej, ale będą widoczniejsze. Kaja, zgadzasz się?

Posted

EVA oczywiście, że się zgadzam z tymi ogłoszenia.
Super bazarek dla Polci dzięki Tobie:) ja też muszę pozbierać jakieś nowe fanty - ciągle czasu brak, ale muszę się zebrać w sobie

Posted (edited)

Aniołek chyba odpoczywa, bo nie odpisuje na moje pw. Poczekamy.

Poli pewnie gorąco, ma takie grube futerko.

Edited by EVA2406
literówka