Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Polcia leży na nowym spanku, bo hotelik po remoncie i trochę nowego sprzętu zostało zakupione, żeby psiakom było przyjemniej. Najbardziej się uśmiałam gdy zobaczyłam na zdjęciach firanki w oknach, bo do tej pory były żaluzje. Jednak Ania doszła do wniosku, że pieski będa miały przyjemniej z firaneczkami w oknach. No coś w tym jest, bo ja też wolę firanki. Mieszkanie jest takie przytulniejsze :)

Posted

Przepraszam, że z opóźnieniem, ale zamknęłam 2015 rok i rozpoczęłam 2016 rok.

Wszystko jest na 1 stronie wątku.

Najważniejsze, że Polcia wyszła na plus. Przy brakującej ilości deklaracji to ten plus jest kroplą w morzu potrzeb, ale zawsze to plus, a nie minus. A więc mamy na plusie z ub roku 353,93 zł

Z tych pieniędzy zakupiłam już w styczniu jedzonko za 82,80 zł

W styczniu wpłynęły już wpłaty jednorazowe( pisałam o tym w czasie kiedy wpływały na konto, ale powtórzę):

- Ania A - 20 zł

- terra - 30 zł

- Nadziejka - 5 zł

A teraz stałe deklaracje. Proszę sprawdzić, czy kogoś nie pominęłam.

Na 1 stronie będę opisywała na bieżąco za które miesiące są wpłaty. Teraz tylko pokazuję ile mamy deklaracji stałych, a ile jeszcze brakuje :(

- Ajula - 10 zł

- Olga ( córcia Gusiaczek) - 10 zł

- Żanetka i Misio ( spoza Dogo) - 20 zł

- renatka_s - 30 zł

- Kaja8888 - 70 zł

- Kara - 10 zl

- MALWA - 20 zł

- omi - 10 zł

- RudyKas - 20 zł

- teresaa118 - 30 zł

- werenn - 10 zł

- bianka0 - 20 zł

- Pucka69 - 10 zł

- EVA2406 - 20 zł

Tak więc deklaracji mamy na 290 zł, to jeszcze brakuje minimum 50 zł. Nie liczę tu jedzonka, bo na to można zarobić bazarkami. Do tego musimy mieć na szczepienia i obrożę przeciwkleszczową.

Bardzo proszę zaglądających o pomoc i deklarację, chociaż niewielką, bo dla Polci każda złotówka się liczy.

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomagają Poleńce.

yorik.jpg

• Upvote 1
Posted
O 26.01.2016o14:28, Martika@Aischa napisał:

dziewczynki podeślijcie mi proszę numerek konta na PW. Mamy dla Poluni 162 zł 38 gr z bazarku.

A jak pieniążki dolecą prosimy o potwierdzenie również na bazarku :) dziękuję :)

link do bazarku :)

to ja się przypomnę :) pieniążki już od piątku powinny być na koncie bo bank ten sam :) Proszę również o potwierdzenie na bazarku abym go mogła rozliczyć i ruszyć z następnym :) 

Posted

Marticzko, przepraszam, ale nie zaglądałam do banku. Tak, oczywiście kasa jest na rachunku. Dziękuję bardzo :)

Poza tym jest wpłata 10 zł od Olgi i 70 zł od Kaja8888.

Dziękuję. Zaraz uzupełnię na 1 stronie w rozliczeniu.

• Upvote 1
Posted

Tak jak przewidywałam jest faktura za hotelik, za styczeń, ale, po znajomości za staż Polci w hoteliku mamy specjalną taryfę i faktura Nr 00004/2016 opiewa na kwotę 310 zł. Na szczęście z nadwyżki jaka została z ub roku, trzeba będzie dołożyć tylko 20 zł, bo deklaracji mamy  290 zł.

Na konto wpłynęła deklaracja 10 zł za luty - werenn.

Dziękuję bardzo.

Posted

Bardzo proszę Panie o nickach: MALWA, Kara i RudyKas o sprawdzenie czy zrobiły przelew za styczeń, bo wydaje mi się, że nie mam wpłat.

Chyba RudyKas, pisała, że wpłaci deklarację styczniową z kasą z bazarku. Tak?

Posted

Wysyłałam przelew 17.01 razem za 3 miesiące.

Tylko ladnie wszystko opisalam, ale bardzo inteligentnie nie wpisałam od kogo. Anonimowy głupek to ja ;-)

Posted
12 godzin temu, EVA2406 napisał:

Bardzo proszę Panie o nickach: MALWA, Kara i RudyKas o sprawdzenie czy zrobiły przelew za styczeń, bo wydaje mi się, że nie mam wpłat.

Chyba RudyKas, pisała, że wpłaci deklarację styczniową z kasą z bazarku. Tak?

Tak, dokładnie.  Wybaczcie ale w łikend jednak zupełnie nie miałam czasu nawet na życie, bo oba dni byłam w pracy. Dopiero teraz przelałam pieniądze z mojego bazarku i deklarację za styczeń i luty - w sumie 200 zł. Poproszę o potwierdzenie jak dojdą :)

Posted
11 godzin temu, RudyKas napisał:

Tak, dokładnie.  Wybaczcie ale w łikend jednak zupełnie nie miałam czasu nawet na życie, bo oba dni byłam w pracy. Dopiero teraz przelałam pieniądze z mojego bazarku i deklarację za styczeń i luty - w sumie 200 zł. Poproszę o potwierdzenie jak dojdą :)

Spoko. Każda z nas ma pracę, dom i inne zajęcia. Poza tym każda może gorzej się czuć i dlatego nie dziwię się, że mamy obsuwy. Sama miałam wyrzuty sumienia, że nie mogłam znaleźć czasu, aby   rozliczyć ub rok i zacząć nowy, ale na szczęście udało się, choć było dobrze po północy jak to robiłam. Czyli zostało jeszcze tylko wyjaśnić z MALWĄ, bo wydaje mi się, że nie mam wpłaty za styczeń.

Na 1 stronie uzupełniłam wpłaty. Bardzo proszę o sprawdzenie czy wszystko się zgadza.

Posted
3 godziny temu, Dil Se napisał:

W jakiej miejscowości mieszka Pola ?
Tyle postów do poczytania, że momentami nie ogarniam..

Polcia mieszka prawie w Warszawie :)

Pokerku, dziękuję za bazarek :)

Lecę się rozejrzeć.

Posted
2 minuty temu, teresaa118 napisał:

Poszla stala na luty troche wieksza. Podopieczny poszedl do domku

Gratuluję i cieszę się, że następna bida znalazła domek.

Czy to co wpłaciłaś ( nie mam jeszcze na r-ku) mam wpisać jako stałą od lutego, czy nadwyżkę wpisać jako jednorazową?

Dzisiaj doszły wpłaty:

omi - 10 zł ( deklaracja za luty)

renatka_s - 30 zł ( deklaracja za luty)

RudyKas - 200 zł ( bazarek + deklaracja za styczeń i luty)

Bardzo dziękuję :)