Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

Jaka ona grubiutka...

Ale uśmiech nie schodzi z jej pyska:)

• Upvote 1
Posted

Cudna, uśmiechnięta i szczęśliwa Polcia.

Dorotko, bardzo dziękuję, że zawsze pamietasz o Poleńce:)

Cieszę się, że Polcia jest szczęśliwa i bezpieczna, a jej Pan może cieszyć się wiecznym szczęściem i patrzy z góry na swoją ukochaną sunię.

Jest to dla mnie największą satysfakcją.

Elu i to wszystko dzięki Tobie.

• Upvote 1
Guest TyŚka
Posted

Pola to taki piesek do towarzystwa dla spokojnej osoby - spacer, podwieczorek na tarasie, miękkie posłanko...

Która tylko będzie umiała psa odchudzić.

Otyłość nie jest zdrowa niestety :(

• Upvote 1
Posted

Będzie miała kłopot ze swoja tuszą w upały ;)

Ona nie jest bardzo gruba, tylko grubość jej futerka daje taki efekt.  Poza tym jest już w wieku babcinym i dotychczasowy tryb życia kanapowca swoje zrobił, ale najważniejsze, że jest szczęśliwa :). Ona, która miała swojego Pana na wyłączność nie bardzo umiała odnaleźć się w stadzie, ale na szczęście udało się. Pewnie wolałby mieć wyłączność, ale ważne, że jakoś ułożyła sobie relacje z resztą ogonków.

• Upvote 1
Posted

Ja też odwiedzam i melduję, że wpłynęła, tradycyjnie, trzymiesięczna deklaracja od Bianki0 z tradycyjnym dodatkiem wakacyjnym. W sumie 100 zł

Dziękujemy Dorotko :)

Posted

Kluseczka na pewnio ;) Widziałąm filmiki u KADIF na FB - cudo! :) Żeby sie to w ogłoszeniach dało zamieścić! Same zdjęcia nie oddaja jaka jest śmieszna :)

Posted

Kluseczka na pewnio ;) Widziałąm filmiki u KADIF na FB - cudo! :) Żeby sie to w ogłoszeniach dało zamieścić! Same zdjęcia nie oddaja jaka jest śmieszna :)

Jolcia, to Ty o nas nie zapomniałaś............?

Posted

Jolcia, to Ty o nas nie zapomniałaś............?

Ja zapomniała?.. Ewcia, sama wiesz, że czasem lepiej milczeć niż gadać bzdety ;) O Polinie pamiętam non-stop, ale jak na złość nie spotykam nikogo kto szukałby średnio-małej, średnio-pięknej, ale za to charakternej emrytki do towarzystwa ;)

POza tym z dogo niemal w 100% przeniosłam się na FB i tam KADIF jest przeze mnie bacznie śledzony :)

Swoją drogą, jakim cudem przesiadują tam jamniczki?... Ja do dziś miewam telefony o 7o letnią jamniczkę Agatkę wyadoptowaną ..3ata temu, a w KADIFie takie niemal-wzorowe egzemplarze!

Posted

Mimiś bez złośliwości, proszę ;) :P .

Poleńka nie jest taka gruba, a Ania pilnuje jej diety.

Jolcia, jamników w kadifie dostatek, bo tam Dorotka przetrzymuje fundacyjne jamniorki, ale one dość szybko chałupki znajdują.

Zdjęcia na bazarek są, ale nie mam czasu go wystawić. Postaram się może w weekend coś zdziałać. Jakoś ostatnio mi doba za krótka.

Zajrzyjcie:

https://www.facebook.com/krystyna.wodzinska/posts/927361337329065?__mref=message_bubble

Posted

Dziewczyny kochane, wiecie moze o kimś jeżdżącym na trasie Lublin-Warszawa? Pilnie potrzeba przywieść maleńka sunię! Błagamy o pomoc!

już nieaktualne, sunia już u nas od wczoraj :)