Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaja8888 napisał(a):
najpierw mnie Kara zabije zanim powstanie bazarek :)

Poczekam aż mi odpowiesz o jakie kozaki chodziło w sms-ie dopiero potem ubiję:evil_lol:

Jutro się zabieram za bazarek.
Wczoraj byłam ogłuszona po urodzinkach i jeszcze dziś odzyskuję słuch;) Czy ci ludzie nie mają co robić w niedzielę tylko łazić do Family Parku:diabloti: A jeszcze trzeba było pobawić się prezentami.
Nawet nie wiecie jakie to dołujące być otoczonym przez milion Barbie:placz:

Posted (edited)

Jolcia za co mam Cię krytykować?

Miałam wystawić bazarek dla Poli, ale znowu się nie wyrobiłam, a jola podrzuciła mi kalendarze na Znajdki. Jutro cały dzień jestem na Ursynowie, w środę cały dzień w pracy, więc pewnie w czwartek uda mi się wystawić kalendarze, a dla Polci pewnie w weekend, jak nic się nie pokomplikuje.
Dzisiaj zrobiłam przelew za Polciowy hotelik za grudzień 2013r - 341 zł

Dopiero teraz zobaczyłam, że mam nowy banerek do wątku Kacperkowego.
Zoja :loveu: , dziękuję pięknie :)

Edited by EVA2406
Posted

A to cudeńko już widziałam. Chłopaka po piętach powinno się całować;)

Jeszcze by się przydał automat do wstawiania fantów na bazarki. Ela mi chyba milion przysłała:evil_lol:

No i dalej nie wiem co to za kozaki:cool3: Specjalnie nie odpowiada, bo chce jeszcze pożyć:evil_lol:

Posted

Pola była dzisiaj kontrolnie u weta.
Pamiętacie, że miała chore uszy i brała leki? Brała dwa razy surolan i raz dikortinef z uwagi na drożdżaki w uszach, co wykazał wymaz. Ponieważ moje suczki, które chorowały prawie razem z Polą mają nadal problemy z uszami przestraszyłam się i poleciałam z Polą.
Dzisiejsza wizyta wykazała, że uszy Poli są w stanie idealnym! :)

Niestety Norka i Ronia nie mają tyle szczęścia. Ronia prawie nic nie słyszy a Norka ma znowu bagno w uszach. Dzisiaj pobraliśmy jej wymaz. :(

Poza tym Polcia pod każdym względem jest zdrowa. Pan doktor osłuchał, obadał, obejrzał, wymacał i obciął pazurki.
Skan z wizyty wysłałam Ewci na maila, bo mam problem ze wstawieniem na wątek.

Zapłaciłam 35 zł.

Posted

Ania przysłała mi skan z wizyty Polci u weta, ale też jakoś nie chce mi się tu wkleić. Jak ktoś ma większą wprawę, to mogę przesłać na maila.
Za wizytę robię przelew 35 zł

Posted (edited)

Kara chyba musisz nam wystawić rachunek za zrobienie bazarku dla Poli, tyle pracy musisz w to włożyć - podziwiam Cię :)
ja tylko zrobiłam zdjęcia, zgrałam je i wysłałam Tobie i już miałam dość

Edited by kaja8888
Posted

zoja. napisał(a):
Mnie tam scan zbędny, ale jak trzeba to mogę z nim powalczyć ;)

Jolcia, ale dla porządku, wstawmy. Wrzucę Ci na maila.

Kaja, zgranie to nie problem. Najgorsze jest, że nie można tego wrzucić na forum, tylko przesyłasz przez inny program. To jest najbardziej czasochłonne.

Posted

Ewcia dla mnie zgranie to ogromny problem - mam w telefonie ok 4 tys zdjęć, więc za każdym razem zanim zgram te zdjęcia bazarkowe to troche mi schodzi ;) ale chyba wreszcie dojrzejęi wykasuję te zdjęcia z telefonu to wtedy zgranie zdjęć zajmie kilka minut :)

Posted

Ja mam trochę mniej, ale nie robię zdjęć na bazarek telefonem, tylko aparatem, choć i tam mam sporo, które już powinnam wykasować.
Może wreszcie kiedyś znajdę na to czas.
Teraz zapraszam na bazarek dla Znajdek. Kolejny zrobię wreszcie dla Poli i rozliczę 2013 r, żeby wiedzieć na czym Pola stoi ;)

Posted

Nasza Polcia znowu się nie zachowała :angryy::angryy::angryy:...........ugryzła małego szczeniaczka jamniczka. Biedny maluszek :(
Mamy kolejny dowód na to, że Pola musi iść wyłącznie do domu gdzie będzie jedynaczką.
Ania mówi, że poza tym Pola jest grzeczna, zachowuje czystość, przychodzi na wołanie.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Nasza Polcia znowu się nie zachowała ..........ugryzła małego szczeniaczka jamniczka. Biedny maluszek :(
Mamy kolejny dowód na to, że Pola musi iść wyłącznie do domu gdzie będzie jedynaczką.
Ania mówi, że poza tym Pola jest grzeczna, zachowuje czystość, przychodzi na wołanie.

Potwierdzam..... :mdleje:
Jamnisia ma rozwaloną powiekę dobrze, że nie Pola nie trafiła kłem w oko! :angryy: