PANGEA Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dzisiaj dotarly potwierdzenia do wielu osob ( do wszystkich moich znajomych ). Gosia z Twojej 7 :p wiem, ze 3 maja potwierdzenia :loveu: napewno. Nie ma tylko jeszcze potwierdzen z klubowek Quote
Gosia & c.o. Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No to super :loveu: Dzięki za informacje :) Quote
PROZAK Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja napisalam do nich maila i po 2 dniach odpowiedzieli ze moj pies zostal przyjety:)) Quote
Biraroxy Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Czy nie wie ktoś czy ta wystawa bedzie w jakiś halach, na wolnej przestrzeni czy pod namiotami? Bo niewiem czy zabierać namiot ze sobą. Quote
Krasna Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Biraroxy napisał(a):Czy nie wie ktoś czy ta wystawa bedzie w jakiś halach, na wolnej przestrzeni czy pod namiotami? Bo niewiem czy zabierać namiot ze sobą. Bedzie na wolnej przestrzeni. Chyba jest tam duzo drzew, wiec znajdzie sie tez i cien... ale nie wiem.... Mysle ze wez namiot! Quote
PROZAK Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ja znalazlam nocleg w hotelu znajdujacym sie bardzo blisko ( podobno kilka metrow) od tego ktory polecila Asiaczek. Maja jeszcze wolne pokoje, wiec jesli ktos jest zainteresowany to podaje nr +36 1 419 26 30. Hotel najprawdopodobniej nazywa sie Pesztui Panzio, przynajmniej ja tak zrozumialam:) Ceny takie jak w tym Plusz Panzio:) Pozd serd Malgosia Quote
Asiaczek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Z tego, co mi wiadomo od organizatorów - wystawa będzie na wolnym powietrzu. Pzdr. Quote
Kika Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ale Wam zazdroszcze tego Budapesztu.My to sobie po szczeniorkach chyba jeszcze troszkę musimy poczekac. W jakim okresie po odchowaniu szczeniąt wrócimy na ring? Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Moja Felka potrzebuje 2-3 miesięcy, aby wrócić do formy. Pzdr. Quote
tulasy Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A mnie Unga wycięła numer. Na porannym spacerze nabawiła się kulawizny. Byliśmy już u weta - może podczas wystawy jakoś będzie. Michał Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Tulasy - będzie dobrze, bo... tak musi być i basta! My już mamy komplet potwierdzeń (2xCACIB + klubówka) i po perturbacjach z transportem - szykujemy się do drogi. Oby tylko nie padało... Pzdr. Quote
jo-jo Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Trzymamy za Wszystkich bardzo mocno kciuki :kciuki: My czekamy w takim razie na wieści, no i mam nadzieje że uda mi się dostać jakoś katalogi po wystawach ;-) Asiu, jeszcze raz Dziękuję za pamięć :calus: Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jo-jo - a dałaś komus swoje potwierdzenia? Bo ja to tylko będe mogła stawkę Ci podać... Pzdr. Quote
Agappe Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 najnowsze wiesci: baski Asiaczka niestety się spóźniły na ocene i byly oceniane poza konkurencją.. ale i tak im ładnie poszło :multi: [SIZE="5"]DŻEZIK - CAC, CACIB WAZIREK - CAC GUSIO - CAC ŻELKA - CAC BOB nie został przyznany, ale sedzia powiedział, ze gdyby baski sie nie spóźniły to Zw.Rasy poszłoby do Dżezika. [SIZE="4"]GRATULUJEMY ASIUU!!! Szalejecie jak zawsze :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 przybywam z kolejnymi niusami :) [SIZE="5"]JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - CAC JELLY JOSHREEN Asiaczek "Żelka" - CAC, res.CACIB [SIZE="4"]OGROMNE GRATULACJE!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tulasy Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Szpice wilcze były ( w oba dni ) reprezentowane tylko przez Polskę. Moja Unga, w oba dni, zdobyła CAC i CACIB Pies, z którym byli znajomi, w oba dni : CAC, CACIB, Zwycięstwo Rasy. Więc wróciliśmy z sukcesami. Michał Quote
efra-husky Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 czy mogła bym prosić o staweczkę Siberian Husky :modla: Quote
Agappe Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 najnowsze Asiaczkowe wieści: [SIZE="4"]Wystawa Klubowa na Węrzech: [SIZE="4"]JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - CAC Abotere's ADUNBI "Gusio"- CAC, Zw.Klubu, Zw.Rasy Abotere's WAHZIRI - res.CAC FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" - CAC JELLY JOSHREEN Asiaczek "Żelka" - CAC FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Felka" - CAC zgłoszonych bobasków 11 pojawiło się 10, sędzia Irlandka [SIZE="4"]Ogromne Gratulacje!!!!!!!!! :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
króliczek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Również mamy się czym pochwalić.Budapeszt był nasz;) Bellshow Tabasko Torwan pierwszego dnia JCAC,Best Junior,drugiego dnia w pdwojonej stawce psów -JCAC,Best Junior,BOB!!!!! :multi: :multi: Quote
zula Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 efra-husky napisał(a):czy mogła bym prosić o staweczkę Siberian Husky :modla:Ja bardzo proszę o stawkę cocker spanieli angielskich:modla: Quote
ARISEK Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 tulasy napisał(a):Szpice wilcze były ( w oba dni ) reprezentowane tylko przez Polskę. Moja Unga, w oba dni, zdobyła CAC i CACIB Pies, z którym byli znajomi, w oba dni : CAC, CACIB, Zwycięstwo Rasy. Więc wróciliśmy z sukcesami. Michał Arisek gratuluje cioci Undze sukcesów, również Brako gratulujemy CAC i CACIB i Zw. Rasy Ania Quote
Elitesse Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 na obu tych wystawach tatus moich suczek Hosszubereki-Csaszar GAMMA zgarnal BIS Weteran :multi: :multi: Quote
Bogarka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 tulasy napisał(a):Szpice wilcze były ( w oba dni ) reprezentowane tylko przez Polskę. Moja Unga, w oba dni, zdobyła CAC i CACIB Pies, z którym byli znajomi, w oba dni : CAC, CACIB, Zwycięstwo Rasy. Więc wróciliśmy z sukcesami. Michał To wyscie byli koło nas? Byłysmy z dwoma chartami polskimi i wesh corgi pembroke (nie wiem czy dobrze napisałam) Hadar na wszystkich trzech wystawach zdobył zwyciestwo młodziezy i sie dorobił młodziezowego championatu Wegier. Rase wzieła u polaków za kazdym razem suka Humra Husarska Szarza. Obok nas było strasznie duzo polaków z dogami moze ktos z dogomanii tam był? Jo-jo udało ci sie w koncu pojechac? Quote
tulasy Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Bogarka napisał(a):To wyscie byli koło nas? Byłysmy z dwoma chartami polskimi i wesh corgi pembroke (nie wiem czy dobrze napisałam) Hadar na wszystkich trzech wystawach zdobył zwyciestwo młodziezy i sie dorobił młodziezowego championatu Wegier. Rase wzieła u polaków za kazdym razem suka Humra Husarska Szarza. Gratulacje wyników ze wszystkich wystaw Michał i Unga Quote
Recommended Posts