Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

narisowa napisał(a):
dzięki serdeczne, to sobie pooglądałam, a teraz się zastanawiam, w maju mam zgłoszoną litwę i zaraz jechać w drugą stronę? no może i to niezły pomysł

Jak masz dobrą passę , to idź za ciosem.

Mnie bardzo przypadły do gustu węgierskie wystawy.Zwłaszcza dlatego,że blizej mi na nie było niejednokrotnie, niż na niektóre w Polsce.

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prosze w tym roku jeszcze nie ale na drugi rok planuje wegry
i jakby mozna prosic o wykazy pudelkówm miniatury psy
kolor / atrykot srebrny /
jakby nie sprawiło trudności

Posted

Ja się chyba wybiore, chociaz w niedzielę mamy naszego "nieukochanego" sędziego, czyli P. Harsanyi...
Ale za to sobota - sędzina z Francji!!!
No a na klubówce - sędzia z Irlandii!
Pzdr.

Posted

Tak myślałam, że masz 'jakieś wejści/dojścia' , ale stwierdziłam, że zapytać nie zawadzi :p Ja napisałam do nich z zapytaniem o te klubówki i nic , cisza .

Posted

No tak. A o pierwszej klubówce dowiedziam się, jak mnie w Dombovarze/Węgry zaczepił Miklos Levente i spytał się, czy będę na klubówce? Ja oczy jak spodki... No i tak to się zaczęło...
Pzdr.

Posted

Für unseren ausländischen Ausstellern!!! Mit der Einzahlung des jährlichen Ungarischen Terrier Klub Mitgliedsbeitrages (12.000,- HUF/50 EUR), können Sie sich in alle Ungarischen Ausstellungen mit Ermäßigung anmelden:

CACIB (5.000,- HUF/20 EUR) és CAC, KLUB (3.000,- HUF/15 EUR)

przetłumaczcie mi o co w tym chodz?prosze

Posted

Für unseren ausländischen Ausstellern!!! Mit der Einzahlung des jährlichen Ungarischen Terrier Klub Mitgliedsbeitrages (12.000,- HUF/50 EUR), können Sie sich in alle Ungarischen Ausstellungen mit Ermäßigung anmelden:
CACIB (5.000,- HUF/20 EUR) és CAC, KLUB (3.000,- HUF/15 EUR)
Do zagranicznych wystawcow. Zapisujac sie do Wegierskiego Klubu terriera, skladka roczna 50 Euro mozna liczyc na znizki w oplatach na wystawie: CACIB 20 Euro, CAC/Klub 15 Euro

Posted

tulasy napisał(a):
A czy może ktoś polecić jakieś namiary na tanie noclegi w okolicach Budapesztu. Mam namiar na camping w Kecemet.

Michał

Hotel Etap, może nie najtańszy ale wygodnie i bez problemów językowych :)

Posted

Hmm.. pewnie teraz wyskocze jak przysłowiowy "Filip z konopii" :roll:
ale czy ktoś mi może powiedzieć na ile wcześniej trzeba tam rezerwować noclegi? i czy dogadam się telefonicznie np. po angielsku ? bo jakoś po ichniejszemu :crazyeye: to się nie widzę :evil_lol:

Posted

[quote name='karenina']Michał, proszę bardzo, sprawdzony, fajnie, tanio symapatycznie.

http://www.csilleberciszabadido.hu/prices.htm
A daleko to od Hungexpo?

[quote name='anovi']Hmm.. pewnie teraz wyskocze jak przysłowiowy "Filip z konopii" :roll:
ale czy ktoś mi może powiedzieć na ile wcześniej trzeba tam rezerwować noclegi? i czy dogadam się telefonicznie np. po angielsku ? bo jakoś po ichniejszemu :crazyeye: to się nie widzę :evil_lol:
Ja piszę na Aęgry po angielsku. Ale na pewno lepiej po niemiecku. Na Węgrzech ten ostatni język jest bardziej popularny.
Ja tez już teraz będę rezerwować...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Tam gdzie blisko do Hungexpo i tanio...
Sama jeszcze nie wiem...
Pzdr.
Ty to masz kochana marzenia - blisko i tanio :evil_lol: Chyba się wybiorę do Ciebie na szkolenie :lol: - bo jak wczoraj szukałam noclegu.. .to :mdleje:i jeszcze ten język (czytać się tego nie da a co do piero mówić - tak na marginesie jestem dla Nich pełna podziwu, że sobie języków nie połamią :lol:)

Posted

My chyba jedziemy busem, to i dla kierowcy nocleg musi być. A w zasadzie 2 noclegi.

A ja biorę chyba 5-6 basków. Tak więc sama widzisz, marzenia MUSZĄ się spełniać...I dlatego musi być blisko i tanio.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek. A może byśmy się do Ciebie z noclegiem podczepili. W okolicach Budapesztu ( lub w nim samym ) chciałbym być już w piątek przed wystawami. Czyli biorę pod uwagę 2 noclegi. A Ty masz smykałkę i samozaparcie w wynajdywaniu ciekawych lokalizacji ( czegu już doświadczyłem ).

Michał

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hotele ETAP - w całej Europie nie sa tanie...
Pzdr.

Asiu tak, ale przynajmniej wiem, że się dogadam i mogę przez internet rezerwowac termin na spoko.Ale teraz nie sprawdze dostępności , bo mają jakieś problemy techniczne na stronie.

Posted

tulasy napisał(a):
Asiaczek. A może byśmy się do Ciebie z noclegiem podczepili. W okolicach Budapesztu ( lub w nim samym ) chciałbym być już w piątek przed wystawami. Czyli biorę pod uwagę 2 noclegi. A Ty masz smykałkę i samozaparcie w wynajdywaniu ciekawych lokalizacji ( czegu już doświadczyłem ).

Michał

Michał, my jedziemy na 2xCACIB + Klubowa coursingowców. A więc w grę wchodza noclegi sobota/niedziela i niedziela/poniedziałek. Na razie sprawdzam hotele, motele itp. Na pewno dam znać, jak wynajdę coś dobrego.

Kika napisał(a):
Asiu tak, ale przynajmniej wiem, że się dogadam i mogę przez internet rezerwowac termin na spoko.Ale teraz nie sprawdze dostępności , bo mają jakieś problemy techniczne na stronie.

Ja tez rezerwowałam do tej pory mailem. A pisałam po angielsku, bo niemieckiego ni w ząb!
Pzdr.