Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka30 napisał(a):
uffff...... już myślałam że mam haluny przez psiaki!!!
Podaj link do jego wątku, proszę, też kurde ma cos w sobie

Nie wiem czy jest watek.... ja przynjamniej nie znam linku, napisz PW do Aga_Mazury, ona moze zna link.. ale mi sie cos zdaje ze wcale jeszcze nie ma watku...

Posted

agnieszka30 napisał(a):
uffff...... już myślałam że mam haluny przez psiaki!!!
Podaj link do jego wątku, proszę, też kurde ma cos w sobie

to starusieńki Kaukaz ....nie ma jeszcze wątku...:roll:

Posted

Bianca pojechała do nowego domu... Zobaczymy jak to będzie... Wklejam zdjęcia ze spaceru (to wspaniała, wdzięczna, łagodna i mądra sunia)... Oby jej się udało.. Po prostu łzy w oczach jak odjeżdżała... Chyba też jej było smutno...Żegnaliśmy ją jak królowę: ja, Aga Mazury, kierowniczka i mój ( no nie wiem )...TZ - czyli po prosyu Seba??? Hehe

a tu serca nam juz pękały... oczy łzawiły... piękna Bianca....:placz:

No ale masz dom!!!!:lol::lol::lol:

Posted

Bianca dojechała....jest troszkę wystraszona, smutna...tęskniąca pewnie. Ma biegunkę, nie chce nic jeść...Państwo bardzo obawiali się agresji ich obecnych psów albo jej do psów. Pani mówi , że została przyjęta zadziwiająco spokojnie...to narazie tyle

Posted

[quote name='Aga_Mazury']

Bianca dojechała....jest troszkę wystraszona, smutna...tęskniąca pewnie. Ma biegunkę, nie chce nic jeść...Państwo bardzo obawiali się agresji ich obecnych psów albo jej do psów. Pani mówi , że została przyjęta zadziwiająco spokojnie...to narazie tyle

Mam nadzieję, że wszystko sie ustatkuje i Bianka bedzie szczęśliwa :)

Posted

Chyba dobrze trafiła z domkiem nasza kochana Bianeczka... Myślę także,że wszystko się ustatkuje.Moja Mona, która poszła do adopcji ze dwa tygodnie temu też przez kilka dni nie jadła za wiele i miała biegunkę. Teraz jest już wszystko dobrze i u Bianki też będzie dobrze. Zwykła reakcja organizmu na stres....:loveu::loveu::loveu:

No Bianeczko -wszystkiego najlepszego. Oby się ułożyło...:lol:

Posted

jesteście wspaniali, że znależliście taki fajny dom dla białaski.
A nowym właścicielom Z SERCA DZIĘKUJEMY.
ps. Poziomka i reszta stada dogada sie z biedaczką:multi: W imieniu Duny i Rica/i nie tylko/ zapraszamy na forum białasów www.podhalan.fora.pl

Posted

[quote name='akrim']jesteście wspaniali, że znależliście taki fajny dom dla białaski.
A nowym właścicielom Z SERCA DZIĘKUJEMY.
ps. Poziomka i reszta stada dogada sie z biedaczką:multi: W imieniu Duny i Rica/i nie tylko/ zapraszamy na forum białasów www.podhalan.fora.pl

Hej akrim, jak piszesz o Poziomce to znaczy, że wiesz gdzie jest Bianeczka :cool3:

Posted

dostałam właśnie sms-a, że jak Państwa nie było w domu to bIanca wskoczyła na klamkę i wpuściła całe towarzystwo do domu...i zrobiły demolkę...
Bianca umie otwierać wszystkie drzwi...:)