agnieszka30 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 uffff...... już myślałam że mam haluny przez psiaki!!! Podaj link do jego wątku, proszę, też kurde ma cos w sobie Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 agnieszka30 napisał(a):uffff...... już myślałam że mam haluny przez psiaki!!! Podaj link do jego wątku, proszę, też kurde ma cos w sobie Nie wiem czy jest watek.... ja przynjamniej nie znam linku, napisz PW do Aga_Mazury, ona moze zna link.. ale mi sie cos zdaje ze wcale jeszcze nie ma watku... Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 agnieszka30 napisał(a):uffff...... już myślałam że mam haluny przez psiaki!!! Podaj link do jego wątku, proszę, też kurde ma cos w sobie to starusieńki Kaukaz ....nie ma jeszcze wątku...:roll: Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a co z sunią?? wiadomo coś o adopcji? Dobrej adopcji... Quote
Koperek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Też bym się chętnie dowiedziała, czy Bianca już w domku, czy nadal go szuka...:cool1: Quote
DarkAngels Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hej. I co tam słychać u naszej cudnej Podhalanki? Jak tam z adopcją? Nadal szukamy dla niej domku? :) Quote
neverend Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Bianca pojechała do nowego domu... Zobaczymy jak to będzie... Wklejam zdjęcia ze spaceru (to wspaniała, wdzięczna, łagodna i mądra sunia)... Oby jej się udało.. Po prostu łzy w oczach jak odjeżdżała... Chyba też jej było smutno...Żegnaliśmy ją jak królowę: ja, Aga Mazury, kierowniczka i mój ( no nie wiem )...TZ - czyli po prosyu Seba??? Hehe a tu serca nam juz pękały... oczy łzawiły... piękna Bianca....:placz: No ale masz dom!!!!:lol::lol::lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mi poleciały łzy.... ona nie chciała jechać... cudownie się przytula, jest bardzo grzeczna, cierpliwa ....cudowna...kochana...piękna... Quote
agnieszka30 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 aż mi łzy w oczach stanęły ... Dziękuję wam dziewczyny z caLego serca... Przeżywałam , bo taka mordzia mojego psiura.... Quote
DarkAngels Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Powinniśmy się cieszyć, że Bianka ma nowy domek. Ale wiem jak to jest, że pies do ktorego sie przywiązujemy odchodzi. Ja sie cieszę :multi: i trzymam kciuki :thumbs: ., :) Quote
Aga_Mazury Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Bianca dojechała....jest troszkę wystraszona, smutna...tęskniąca pewnie. Ma biegunkę, nie chce nic jeść...Państwo bardzo obawiali się agresji ich obecnych psów albo jej do psów. Pani mówi , że została przyjęta zadziwiająco spokojnie...to narazie tyle Quote
DarkAngels Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Biance życzymy wszystkiego najlepszego w nowym domku :) :multi: Quote
Matusz Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Aga_Mazury'] Bianca dojechała....jest troszkę wystraszona, smutna...tęskniąca pewnie. Ma biegunkę, nie chce nic jeść...Państwo bardzo obawiali się agresji ich obecnych psów albo jej do psów. Pani mówi , że została przyjęta zadziwiająco spokojnie...to narazie tyle Mam nadzieję, że wszystko sie ustatkuje i Bianka bedzie szczęśliwa :) Quote
DarkAngels Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Też mam taką nadzieje :) Trzymam kciuki Quote
Aga_Mazury Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 zdjęcia z dzisiaj.... która to Bianca?;) Quote
patch75 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 to tak, ktora obejmuje jej nowa wlascicelka?:razz: Quote
DarkAngels Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Też tak myśle :) Ale Bianka ma kumpli :) :multi: :multi: :multi: Quote
neverend Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Chyba dobrze trafiła z domkiem nasza kochana Bianeczka... Myślę także,że wszystko się ustatkuje.Moja Mona, która poszła do adopcji ze dwa tygodnie temu też przez kilka dni nie jadła za wiele i miała biegunkę. Teraz jest już wszystko dobrze i u Bianki też będzie dobrze. Zwykła reakcja organizmu na stres....:loveu::loveu::loveu: No Bianeczko -wszystkiego najlepszego. Oby się ułożyło...:lol: Quote
Matusz Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To to fajowo, ile Bianka ma towarzyszy do zabawy :) Quote
akrim Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 jesteście wspaniali, że znależliście taki fajny dom dla białaski. A nowym właścicielom Z SERCA DZIĘKUJEMY. ps. Poziomka i reszta stada dogada sie z biedaczką:multi: W imieniu Duny i Rica/i nie tylko/ zapraszamy na forum białasów www.podhalan.fora.pl Quote
Camara Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='akrim']jesteście wspaniali, że znależliście taki fajny dom dla białaski. A nowym właścicielom Z SERCA DZIĘKUJEMY. ps. Poziomka i reszta stada dogada sie z biedaczką:multi: W imieniu Duny i Rica/i nie tylko/ zapraszamy na forum białasów www.podhalan.fora.pl Hej akrim, jak piszesz o Poziomce to znaczy, że wiesz gdzie jest Bianeczka :cool3: Quote
Matusz Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Camara wypadałoby zmienić tytuł wątku !! :) Quote
Aga_Mazury Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 dostałam właśnie sms-a, że jak Państwa nie było w domu to bIanca wskoczyła na klamkę i wpuściła całe towarzystwo do domu...i zrobiły demolkę... Bianca umie otwierać wszystkie drzwi...:) Quote
Recommended Posts