Aga_Mazury Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Koperek']Aga_Mazury nie dziw się tak wypowiedzi Paoli! Przecież wszystko masz "podane pod nos": kontrola przedadopcyjna była, sprawdzone warunki, niedaleko Ciebie jak widzę, czyli w każdej chwili możesz sprawdzić, ludzie zaznajomieni porządnie z obowiązkiem posiadania psa, nie ma dzieci bardzo malutkich, które nie zawsze są porządane w wychowywaniu schroniskowego psa, CZEGO WIĘCEJ CHCESZ??? Już czytam któryś z kolei post, w którym piszesz: "Ja bez kontroli przedadopcyjnej psiaka nie mogę dać do adopcji..." lub "ja nie potrafię ot tak natychmiast podjąć decyzji o adopcji" i zaczynam mieć poważne wątpliwości, czy Ty naprawdę chcesz pomóc tej suczce znaleźć dobry dom!?!?!?!? Tak, 200 km ode mnie to faktycznie tramwajem można podjechać :) Poza tym pozwól, ze ja będę miała swoje zdanie co nie przeszkadza, żebyś Ty dała psa do tej leśniczówki i nie bardzo rozumiem sens Twojej wypowiedzi tutaj. Inni pies znajdzie wspaniały dom i o co chodzi? Skoro masz wątpliwości co do mojej chęci wyadoptowania tej suni to masz do tego pełne prawo tylko zastanów się 10 razy zanim napiszesz takie bzdury. Jeśli Ty na hasło "dom" wpadasz w entuzjazm i wydajesz psa Twoja sprawa a ja niestety muszę się zastanowić czy Ci się to podoba czy nie. Quote
Koperek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No to po Twoim poście stwierdziłam, że rzeczywiście znajdziesz jej NAJWSPANIALSZY dom... Tylko nie za bardzo w tym momencie widzę sens w założeniu Biance wątku na DOGOMANII (a przecież to tutaj starają się pomagać osoby z CAŁEJ Polski!), skoro z góry założyłaś, że psa wydasz tylko w swojej okolicy (bo jak piszesz "transportu nie masz")?! A te "bzdury", to moje zdanie, które mam prawo wyrażać tak samo jak i Ty! BIANCA SZUKAJ DOMKU!- najlepiej ze złotymi klamkami...:lol: Quote
patch75 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ja wlasciwie rozumiem decyzje Agi- to troche inaczej, jesli psa sie zna i jest sie do niego choc troche przywiazanym-wtedy czlowiek jest bardzo ostrozny i nie chce podjac decyzji bez sprawdzenia danej sytuacji. Ja osobiscie sama tez wolalabym wszystko sprawdzic zanim wydalabym psa-nie to, ze mialabym brak zaufania do jakiejs dogamaniaczki, ale tak dla swietego spokoju Quote
Aga_Mazury Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Koperek']No to po Twoim poście stwierdziłam, że rzeczywiście znajdziesz jej NAJWSPANIALSZY dom... Tylko nie za bardzo w tym momencie widzę sens w założeniu Biance wątku na DOGOMANII (a przecież to tutaj starają się pomagać osoby z CAŁEJ Polski!), skoro z góry założyłaś, że psa wydasz tylko w swojej okolicy (bo jak piszesz "transportu nie masz")?! A te "bzdury", to moje zdanie, które mam prawo wyrażać tak samo jak i Ty! BIANCA SZUKAJ DOMKU!- najlepiej ze złotymi klamkami...:lol: czy Ty czytasz co sama piszesz...? bo zaczynam wątpić... i co Twoje wypowiedzi wnoszą do wątku psa? Quote
Paola06 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wnoszą tyle co twoje.. Czy będzie relacja z wizyty przed adopcyjnej w domu studenta? Była obiecana jużwczoraj,ale komuś bardzo chcialo się spać:( POBUDKA!!!! Hallllo!!!!!!! Bianca czeka:) Quote
Paola06 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 patch75 napisał(a):sluchajcie, jutro w poludnie napisze cos na temat tego domku, dopiero co skonczylam dodatkowa prace papierkowa ale nie dziwcie sie Adze, ona woli rozwazyc wszystkie za i przeciw, w takich sprawach nie powinno sie poganiac, jesli ktos chce zaadoptowac, to poczeka ten dzien lub ciut dluzej; lepiej spokojnie pomyslec anizeli pochopnie cos zdecydowac, wiec troche cierpliwosci:cool3: Hallo!!!! Pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już CZWARTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będzie relacja z domku dla sunieczki? Czy jeszcze śpimy??, Quote
Matusz Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 wez paola przystopuj co !!!??? bo wprowadzasz widze tutaj niepotrzebny zamet ! jesli chcesz pomóc to nie szkodź sobie i innym... taka rada na przyszłość... Quote
patch75 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Paola, tak sie sklada, iz widzac co sie dzieje na watku, zwatpilam w sens podawania tych informacji na tej stronie...-osoby najbardziej tym zainteresowane i w to zaangazowane otrzymaly relacje z tej wizyty natychmiast po jej zlozeniu... Quote
Camara Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 :shake: :shake: :shake: Bardzo proszę o powściągnięcie emocji. To nie służy nikomu a najmniej Biance. Ten wątek został założony po to, by pomóc jej znaleźć dom. To ja założyłam Biance wątek, jako osoba bardzo zainteresowana by białaska znalazła dom. I dlatego proszę o mniej nerwową atmosferę. Jednak to Aga_Mazury jest odpowiedzialna za tą suczke i jestem przekonana, że podchodzi do tematu w sposób właściwy i odpowiedzialny. Quote
Koperek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Camara wybacz offy w moim wykonaniu, ale tytuł wątku suczki nie jest adekwatny do jej sytuacji. Wspaniały dom znalazł się tak szybko, a "młoda Podhalanka czeka na ratunek" dalej... :-( Quote
Camara Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 no cóż, śliczna - chociaż cię przypomnę.. Quote
Paola06 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Propozycja domku stałego dla Bianki-na Mazurach -nadal aktualna:) O lepszy będzie naprawdę trudno a chyba to jest najważniejsze dla niej. A narazie,przy okazji HOOP NA GÓRĘ-rzadko masz odwiedzinki:( Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dziewczyny,błagam dojdzcie do porozumienia...Bardzo was proszę, :-( Taki piękny pies...:-( :-( :-( Obie macie swoje racje, ale przecież można to rozwiązać... Obie robicie masę dobrego dla psów, obie jesteście cudowne... Proszę...:-( Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 i co nadal nic nie wiadomo o domku dla Bianki ?? Quote
Paola06 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nic nie wiadomo:( Hoop na górę przynajmniej jakiś spacerek-szkoda że wirtualny:( Quote
Paola06 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Bianka znalazła swój domek?? Jakie newsy? Quote
Paola06 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Podałam Camarze nr.do leśniczówki-bo z ich strony nadal aktualne. Czekaja na Biankę-co z nią,nikt nic niewie? Quote
agnieszka30 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 noi to może ktos się w końcu dowie..Aga ,jak masz wątpliwości , to po prostu tam jedz, ja i dziewczyny z dolnego śląska wrócimy ci za przejazd, jedź, zlustruj, bo przykro wszystkim będzie jak taki wspaniały pies straci szansę na adopcję... Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 I ile będzie czekać ???????:cool3: Quote
Camara Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 spokojnie ;) - to że na wątku cisza nie oznacza, że nic się nie dzieje. Cierpliwości - i trzymać kciuki... Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No to podzielcie sie chociaż malutką informacją.... Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Przecież to nie ona!!!:cool3: Kto sobie jajka robi z Agi??? Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 były foty, i nie ma fotek. Mateusz, co to był za pies?? Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 to Hefren - kaukaz, pomylilem sie i nie tutaj wstwilem Quote
Recommended Posts