Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
dostałam właśnie sms-a, że jak Państwa nie było w domu to bIanca wskoczyła na klamkę i wpuściła całe towarzystwo do domu...i zrobiły demolkę...
Bianca umie otwierać wszystkie drzwi...:)

hehehe !!! Zdolna jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Camara napisał(a):
a Tymonek zeżarł buty :roll:
Bianka wyrasta na szefową białej bandy :evil_lol:

normalnie jestem z niej dumna ;)

jak odjezdżała to powiedziałam do niej "nie daj się"...

i słucha mnie Kochana moja dziewczynka :calus:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
normalnie jestem z niej dumna ;)

jak odjezdżała to powiedziałam do niej "nie daj się"...

i słucha mnie Kochana moja dziewczynka :calus:

ja tez jestem z niej dumny, w koncu dziewczyna z Mazur no nie ?? :cool3::cool3::loveu::loveu:

Posted

domowych białasków było dwa: 15 miesięczna Poziomka , 4-miesięczny Tymonek i teraz jest Bianca :p
Widoczny na zdjęciu 4 białas to pies w gościach - mamy nowej pani Banki.

Posted

Camara napisał(a):
domowych białasków było dwa: 15 miesięczna Poziomka , 4-miesięczny Tymonek i teraz jest Bianca :p
Widoczny na zdjęciu 4 białas to pies w gościach - mamy nowej pani Banki.

Ze tak zapytam skromnie, Camara to Bianka jest u Ciebie tak ?? czy u kogo?? :oops::oops:

Bo mnie nie bylo w sobote w schronie jak ona poszla do adopcji i nie wiem :shake:

Posted

matusz5 napisał(a):
Ze tak zapytam skromnie, Camara to Bianka jest u Ciebie tak ?? czy u kogo?? :oops::oops:

Bo mnie nie bylo w sobote w schronie jak ona poszla do adopcji i nie wiem :shake:

nie nie u mnie - choć bardzo bym chciała :p ale jakbym zaczęła zgarniać wszystkie podhalany to moje stadko liczyłoby sie jak owce na hali :evil_lol:

Bianca została adoptowana przez panią - z tzw. podhalaniarskiego światka ;) A że to stosunkowo nieliczne grono - to wszyscy się znają lub przynajmniej słyszeli o sobie

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bianeczko moja....:calus: Skarbie mój przytulaśny....białasku mój Kochany, jak miło Cię widzieć...:calus: :iloveyou:
Kochana mocno tłuczesz się jeszcze z Poziomką?:oops:

przytulam Cię mocno

• 4 months later...
Posted

[quote name='Koperek']Aga_Mazury nie dziw się tak wypowiedzi Paoli!
Przecież wszystko masz "podane pod nos": kontrola przedadopcyjna była, sprawdzone warunki, niedaleko Ciebie jak widzę, czyli w każdej chwili możesz sprawdzić, ludzie zaznajomieni porządnie z obowiązkiem posiadania psa, nie ma dzieci bardzo malutkich, które nie zawsze są porządane w wychowywaniu schroniskowego psa, CZEGO WIĘCEJ CHCESZ???

Już czytam któryś z kolei post, w którym piszesz: "Ja bez kontroli przedadopcyjnej psiaka nie mogę dać do adopcji..." lub "ja nie potrafię ot tak natychmiast podjąć decyzji o adopcji" i zaczynam mieć poważne wątpliwości, czy Ty naprawdę chcesz pomóc tej suczce znaleźć dobry dom!?!?!?!?

tak sobie dzisiaj przejrzałam temat "czarnych kwiatków adopcyjnych"....

i tak się zastanawiam nad tymi wypowiedziami na wątku...

może casami fajnie by było pomyśleć kilka razy zanim coś się takiego napisze

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24905&page=5

to jest o tym wspaniałym domku....

Posted

A na mnie zrobiło wrażenie to:

"Nie do końca w ciemno-ja też jestem dogomaniaczką i domek przezemnie jest sprawdzony.
Za dużo tu absurdu-a za malo chęci-ale przynajmniej lecę szukać do psiego , leśnego raju - innej biedy."

Ciekawe, co teraz myśli ta dogomaniaczka ktora tak krzyczała na Agę za jej wątpliwości wobec oferowanego domu - i czy to doświadczenie ją czegokolwiek nauczyło...?

Za dużo często w wątkach o adopcjach naiwnego entuzjazmu... a to psom wcale, ale to wcale nie pomaga.
:shake:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Bianciu udało Ci się nie trafić do tego "wspaniałego" sprawdzonego domu ....
ale co u Ciebie...
może jakieś fotki byś nam tu wkleiła.....możesz być z Poziomką ;)

U Bianki bez większych zmian. Państwo kończą ogrodzenie, to psy będą miały więcej wolności. Z Poziomką układa się różnie - na ogół neutralnie. Z psami ma dobry kontakt. Nadal nie potrafi się bawić. Poprosze o zdjęcia.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

U Bianki bez większych zmian - żyje i ma się dobrze. Minęły wszelkie perturbacje zdrowotne - były poważne problemy ze skórą, ale teraz jest już OK. Mam mnóstwo świeżutkich fotek Bianki i stada - ale niestety, od chyba 2-tygodni serwer poczta.pl działa beznadziejnie (raczej wcale nie działa :angryy:) i nie mogę ich otworzyć. Jak tylko naprawią usterkę to je ściągnę i wstawię.
Na dziś musi wystarczyć to jedno, które wydusiłam z poczty po prawie godzinie mordęgi. Na więcej nie mam czasu.

Bianka i Pozioma - no... może nie są przyjaciółkami, ale przez większość czasu żyją w zgodzie. Czasem sobie poszarpią futro, ale już wiadomo kiedy to może nastąpić i wszyscy starają sie unikać sytuacji konfiktowych