Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

za zdrówko bardzo dziękuję...
dostałam małego od mojego męża, jego znajomy mu pomógł w dostarczeniu maluszka do mnie ( dowiedziałam się po fakcie) ale jakby do mnie nie trafił nie wiem co by z nim było, taki chorowitek miałby małe szanse na normalność.... oj mój biedaczek.

Posted

oj to zdrówka dla maluszka:)

My też przechodziliśmy zapalenie stawów(był taki okres ze Oscar urósł 5 cm w górę)i także przechodziliśmy wysypki(Oscar ma uczulenie na takie prosto od krowy mleko,a w kartonie nie,i na śmietane 30%,i na wieprzowinę-kiedyś dostał schabowego i go wysypało),za każdym razem calcium mu pomagało

Posted

jestem załamana byłam dziś u weta zobaczył go obejrzał, wziął próbkę skórki ze sierścią i się dowiedziałam że Carino ma ........ nużycę
kochane ja już nie mam sił nie wytrzymałam i zaczęłam ryczeć...... boże jak mi go szkoda, najpierw jelita, potem kości teraz nużyca....
siedzę i ryczę ja już naprawdę nie mam sił........

• 3 weeks later...
Posted

tfu ftu ftu na razie więcej nie łysieje wetka mówiła żebym kupiła specjalną obroże podobno ma pomóc w czwartek podobno ostatni zastrzyk i obroża widzę że ma łyse placki widzę że się drapie .... zobaczymy jak będzie jutro wstawię zdjęcia ;-)

• 1 month later...
Posted

dziękuję za pamięć nie mamy już grzybicy uszu, bierzemy jakieś leki na nużycę i zastrzyki, mały ma apetyt, rośnie ma już 23kg ;-) jest wesoły, wejdź na naszą galerię gdzie są również zdjęcia naszego maluszka ;-) link w podpisie ;-)

• 2 weeks later...
Posted

nie chcę zapeszać ale minęła nam nużyca ;-) nie ma ani jednej łysej łatki na ciałku !!! Niestety dowiedziałam się w środę że jest uczulony na trawę .... pod paszkami dostał zapalenie skóry, więc z jednego wpadliśmy w drugie !!!

• 2 weeks later...
Posted

Słodka mordka, zdrówka życzę! moja suka niestety też ma alergie na trawy ale jakoś sobie z tym radzimy Flucinarem N ;]
ps: niezłą masz zgraje w domu;]