nadpilickiebestyjki Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 nie mam teraz katalogu pod ręką więc zacznę bez stawek i się tylko swoją Tirką pochwalę: na dzisiejszej wystawie dała czadu - wybiegała sobie BIS BABY !!!:diabloti: dziękuję Asiaczek za pomoc podczas oceny w ringu poprzez zorganizowanie mi handlerki, dzięki Maria za śliczną suczkę :loveu: reszta niech się sama chwali - bo jest czym:multi: Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='nadpilickiebestyjki']nie mam teraz katalogu pod ręką więc zacznę bez stawek i się tylko swoją Tirką pochwalę: na dzisiejszej wystawie dała czadu - wybiegała sobie BIS BABY !!!:diabloti: dziękuję Asiaczek za pomoc podczas oceny w ringu poprzez zorganizowanie mi handlerki, dzięki Maria za śliczną suczkę :loveu: reszta niech się sama chwali - bo jest czym:multi: Handlerka to Foxowa z DGM:) Mała jest super, bardzomi się podoba - pręgusy górą!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Sędzia: Elzbieta AUGUSTYNIAK/PL PSY kl.o KanibAru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG3!!! kl.ch JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. SUKI kl.baby IDRA Ameba FCI - w.o.1, Best Baby, BIS BABY!!!!!!! kl.mł. ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1,CAJC, Best Junior, BIS MŁODZIEŻY 4!!!! Nowy Młodziezowy Champion Polski:) kl.w FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Bst Veteran, BIS WETERANÓW4!!!! BIS BABY - Marta HEINE/Niemcy BIS JUNIOR - Shamil ABRAKIMOV/RUS BIS VETERAN - Fabrizio LA ROCCA/IT BOG - Robert BLUMEL/AUT Serek debiutował w konkurencji Młody Prezenter i razem z Martyną N. wybiegali lokatę IV w finałach. duże brawa dla tej Dwójeczki, pięknie się prezentowali i osiągnęli super wynik. A ja stałam w oddali i patrzyłam, jak Serek pieknie słucha się Martyny, jaki jest w nia wpatrzony.... eh , niema to jak młodzież;) Mam zdjęcia, postaram się je jutro wstawić; dzisiaj chyba nie znajdę na nie czasu... pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Niezbyt dobre zdjęcie, ale dobre i takie:) Ja miałam niezapowiedziana "pomoc" ze strony moich kici i szczeniaków, i ponownie musze posegregowac fotki.... Kartka z numerami dziwnym trafem się rozmnozyła;) Pzdr. Quote
nadpilickiebestyjki Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 dzięki Foxowa:) Asiaczek Tobie to chyba faktycznie puzzelki zrobiły zwierzaki - czekam i czekam na fotki i nie ma :P a ja jeszcze takie z netu dorwałam :) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Kurde! No trochę mi teraz w parade wszedl "brak czasu"... pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Uwaga, nadchodza fotki:) Serek - Kanibaru FROMAJE FRAIS (dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG3) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI (dosk.2. r.CACIB) IDRA Ameba FCI (w.o.1, Best Baby, BIS BABY1!!!!) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Romka - ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI (dosk.1, CAJC, Best Junior, BIS JUNIOR4) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Felka - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (dosk.1, Naj.Weteran, BIS VETERAN4) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 I jeszcze 2 fotki z debiutu Serkowego w konk. Młody Prezenter. Martyna i Serek zajęli 4 miejsce!!!! Brawo Martyna! I brawo Serek:) Pzdr. Quote
Recommended Posts