madzia.uje93 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Mam ogromną nadzieję, że to Twoja szansa Logo: http://tablica.pl/oferta/przepiekny-energiczny-zdolny-logo-ID180dZ.html#ab60320d;promoted;r:6;s:83 ! A póki co, widzimy się w czwartek! Już nie mogę się doczekać:roll: Quote
ewes Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Logo chyba bije rekordy oglądalności... oprócz owczarków oczywiście.. Quote
kamil19201 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 noo, teraz miejmy nadzieje, żeby efektem tej oglądalności był jakiś super domek dla Logo!b:razz: Quote
aeriel Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jakie on ma super zdjęcie w ogłoszeniu! Teraz na pewno ktoś go wypatrzy! :) Quote
madzia.uje93 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Z radością mogę ogłosić, że Logo od wtorku grzeje dupkę w nowym domu!!! :multi: Państwo, którzy go adoptowali byli w sobotę z wizytą w schronisku, jednka potrzebowali pary dni na przemyślenie decyzji, w poniedziałek wieczorem zadecydowali, że biora Logo do siebie... Nowi właściciele Logo to młoda para mieszkająca w mieszkaniu, pan wydawał się znać na psach, myślę, że jeżeli Logo będzie sprawiał jakieś problemy to sobie z nim poradzi, Logo będzi miał także dużo ruchu, rano i wieczorem dłuższe spacerki. Myśle, że to dobry dom dla niego i ludzie którzy dobrze się nim zaopiekują;) Quote
ala56 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Bardzo miła wiadomość. Ja również namawiałam jedną panią na adopcję Logusia ale to było dwa dni temu. Powodzenia mój śliczny. Quote
madzia.uje93 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Jestem w ogromnym szoku...Właśnie rozmawiałam z nowym właścicielem Logo...Pan mówił, że jest to pies ideał:loveu: W domu słucha sie idealnie, kiedy mówi się mu że nie wolno czegoś robić, do razu przestaje, nie załatwia się w domu, grzecznie czeka na wyjście na spacer, a spacerki ma zapewnione: rano i wieczorem po 2 godziny spaceru oraz popołudniu 1, więc ma czas aby rozładować energie za całe te pół roku, które siedział zamknięty w boksie... Na spacerach jest bardzo usłuchany, już zdążył się przywiązać do nowych właścicieli, którzy już spuszczają go ze smyczy żeby się pobawił. Logo spuszczony na spacerach trzyma się blisko 'swoich', ogląda się żeby tylko ich nie zgubić. I uwaga wiadomość, która najbardziej mnie zszokowała Logo ładnie wita sie na spacerach z innymi psami! Oczywiście nie ma mowy o zabawach, ale ładnie się przywita, obwącha i poleci dalej. Dalej też ma zwyszaj napadania na pobliskie drzewa:evil_lol: Pan mówił, że Logo mało je, ale to może jeszcze jest spowodowane zmianą miejsca...Śmiał sie też, że nie pozwalają Logo wchodzić na kanapę, ale jak tylko jego pani nie ma w domu od razu tam wskakuje:mad: Państwo jeszcze nie zostawiali go samego i szybko to nie nastapi...Pan jest zachwycony, mówił, że Logo zachwuje sie tak jakby mieszkał w mieszkaniu od urodzenia, mam nadzieję, że to nie przejściowe zachowanie, że jak Logo poczuje się pewnie to nie zacznie rozrabiać...Trzymam kciuki za Logo i za jego nowe życie!:lol: Quote
saphira18 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 wspaniałe wieści:) a to Logo wszystkich miło zaskoczył! 3mamy:) Quote
aeriel Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Wspaniałe wieści! Logo, to nas zaskoczyłeś, oby tak dalej! Quote
ala56 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Wspaniałe wieśći, ąle jak Logo poczuje się w tym domku pewnie może mieć ochotę na brykanie. To zależy od Państwa na ile sobie pozwolą. Mam na myśli spokojne wychowywanie. Quote
pralinka94 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 o ja, super :D ale Logo to naprawdę mądre psisko, oby został taki grzeczny :cool3: czekamy na fotki no i wizyta!! :D Quote
maciaszek Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='madzia.uje93'] spacerki ma zapewnione: rano i wieczorem po 2 godziny spaceru oraz popołudniu 1, [/QUOTE]Spaceruje 5 godzin dziennie?! Poważnie? :) Quote
madzia.uje93 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='maciaszek']Spaceruje 5 godzin dziennie?! Poważnie? :)[/QUOTE] Tak mi powidziano;) Już w schronisku była mowa o dłuższych spacerach, pan ma taką prace, wktorej może pozwolić sobie na dłużesze spacerki, Logo bardzo tego potrzebuje. Kiedy w pierwszej rozmowie powiedziałam ze godzinny spacer dla Logo to minimum to pan aż się zdziwnił że tak krótko... Quote
madzia.uje93 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='pralinka94']o ja, super :D ale Logo to naprawdę mądre psisko, oby został taki grzeczny :cool3: czekamy na fotki no i wizyta!! :D[/QUOTE] Zdjęcia nie wiem czy będą, ale była mowo o jakimś spotkaniu, państwo może odwiedzą nas z Logo w schronisku za jakiś czas lub zapraszają na spacer gdzie indziej;) Quote
madzia.uje93 Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Dzień nagle stał się lepszy...Dostałam wieści od Logo!:loveu: Dużo tego więc postaram sie jakoś to skupić ładnie i niechaotycznie:evil_lol: Wiec tak ogólnie to u Logo jest bardzo dobrze, jedyne problemu z jakimi Państwo sie zmagają to agresja do innych psów(to było już wiadomo w schronisku) oraz nieufność do obcych(co też było już wiadomo w schronisku). Logo jest mądry i sam wybiera komu od razu zaufać, a komu nie, np. rodzinie swojego pana to od razu zaufał, a jak widzi teściową to skacze z radości podobno:p Jak był raz z Panem swoim na spotkaniu to potrzebował trochę czasu żeby sie przekonać do gości, ale później pilnował ich jakby byli jego stadkiem (w schronisku też sie tak zachowywał w stosunku do Delmy i Merci;)). Co do zabawek to Państwo trochę się wykosztowali, bo te tańsze zabawki nie przetrwały w domu dłużej niż 3 dni, no i Logo nauczył się łapać frisbee, podaje łape, przybija piątke, udaje martwego i wiele innych komend:lol: Na spacerki chodzi regularnie: godzine rano i 2 godzinki wieczorem, a popołudniu też jakiś spacerek, w weekend Państwo zabierają Go nad wodę lub na wieś. Logo także troche przytył, waży teraz 19 kg. W domu jest grzeczny, nic nie niszczy, bawi sie tylko swoimi zabawkami, pare razy zdarzyło mu sie nasikać w domu, ale to był dosłownie 3 wypadki:roll: Państwo mają też spory problem z sierścią, a mianowicie: duuuużo jej:evil_lol: Jak Logo jest czesany to zbierają się dwie siatki sierści i jeszcze troche na kanapach, dywanach i łóżku... No to by było chyba na tyle...No oczywiście oprócz zdjęć:eviltong: A Państwo maja przyjechać do schroniska na wspólny spacer:) chyba w przyszłym miesiącu. No to zdjęcia. Więc tak sie prezentuje już nie mój przystojniak: Już ja znam to spojrzenie- ktoś tu trzyma w ręce piłeczkę! A nie mówiłam:evil_lol: Uciekać z piłeczką czy nie: Quote
madzia.uje93 Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Kochany pyszczek:loveu: Nie jeden schroniskowy psiak marzy o takim legowisku, a Logo gardzi... Ale i tak jestem najszczęśliwszy na świecie, bo mam wreszcie SWOJA RODZINĘ! Quote
ania91sc Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Widać, że jest szczęśliwy :) A ta sierść... :loveu: Pięknie wygląda :) Quote
Romina_74 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 :) super relacja :) a mnie się Logo teraz wydaje jakiś mniejszy taki ... Quote
saphira18 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 piękne zdjęcia + super relacja, tak Magda- dzień od razu lepszy!:) Quote
Recommended Posts