maciaszek Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Mam zmienić tekst na stronie schroniska na ten powyższy? :) Quote
madzia.uje93 Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='maciaszek']Mam zmienić tekst na stronie schroniska na ten powyższy? :)[/QUOTE] Tak, miałam do Ciebie pisać w tej sprawie:) bardzo prosimy o zmianę opisu;) Quote
madzia.uje93 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Dzień Otwarty...hmm napewno i dla Logo i dla mnie było to bardzo męczące doświadczenie. Logo jest psem, który stać w miejscu po nic nie będzie, więc bardzo sie męczył podczas trwania pokazu psów. No i oczywiście baaaardzo chciał iść na wybieg, więc co jakieś 2min były nagłe zrywy Logo w stronę wybiegu... Domek niestety się żaden nie pokazał...:-( Jedyna dobra rzecz dziś to to, że Logo dawał się (bez większych) problemów głaskać obcym ludziom, widać było że nie sprawiało mu to przyjemności próbował uciekać głową i całym ciałem dawła sygnały, że chce iść, jednak nie bał sie tak panicznie, nie chował się za mną cały czas i nie uciekał:roll: Chwila wytchnienia była oczywiście na wybiegu, no i podczas oddawania do boksu tak zastygliśmy razem w boksie, Logo położył się na dywaniku, ja go głaskałam i tak spędziliśmy chyba z 10min, wydać było, że sprawiało mu to ogromną radość, mimo że był w boksie... No to tyle na dziś, teraz mam juz nareszcie upragnione wakacje więc przeznacze więcej czasu na ogłaszanie Logo. No to do czwartku! Quote
ala56 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Ludzie nie wiedzą co tracą. To taki śliczny piesek Quote
soboz4 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 w dzień otwarty zawsze bardzo nędznie idą adopcje, ale potem cały tydzień psy znajdują domy, ludzie muszą przemyśleć, co zresztą jest wskazane, bo przecież to decyzja na lata. Mam nadzieję, że Logo ktoś wypatrzył z odwiedzających! Quote
madzia.uje93 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 No to jeszcze parę zdjęć z Dnia Otwartego;) Tutaj Logo taki trochę nieswój, ogonek opuszczony i psiak zdezorientowany: Z podestem (na szczęście) nie było problemu:cool1: No i "siad", "waruj" Quote
madzia.uje93 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Hmm co dziś? W miare spokojny spacerek, zabawy na wybiegu.... Dziś w towarzystwie małego szczeniaczka, którego Logo na początku ignorował, później nawet obwąchał i zero agresji:multi:. Później czesanie i odpoczynek na łączce, z którego to mamy zdjęcia:cool3: co prawda kiepskiej jakości bo robione telefonem, ale zawsze to coś:lol: Dumny Logo: Wzrok, który mówi: "nie zabieraj mojego patyka!!": A ten: "dobra weź:evil_lol: Żartowałem!" "Głaskanie też lubie, ale nie mów nikomu!": Quote
madzia.uje93 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Szczęśliwy pies to zmęczony pies... Ah te jego oczy na tym zdjęciu:loveu: Quote
Hmmm Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 On jest naprawdę przepiękny i ten jego długi jęzor :loveu: Quote
pralinka94 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Oj Logo to jest niemożliwe, żebyś tyle siedział! Quote
Romina_74 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 pralinka94 napisał(a):Oj Logo to jest niemożliwe, żebyś tyle siedział! to aż po prostu dziwne ... Quote
madzia.uje93 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 (edited) Co tam u Logo? Była dziś jedna rodzinka poszukująca psa, byli jednak niezdecydowani i pewnie wybrali jakiegoś szczeniaka... Mimo to spacerek był udany, pod koniec nawet Logo był lekko zmęczony, wcześniej ładnie biegał na wybiegu, a przy czesaniu grzecznie czekał. Logo jest coraz grzeczniejszy jakiś miesiąc temu nie do pomyslenia było przejść spokojnie koło ogródka, w którym szczeka pies. Teraz jednak Logo się tym nie przejmuje i grzecznie idzie dalej, przestał też atakować szczeniaki, a kiedy jakiś nieproszony gość wchodzi na wybieg, Logo nawet się tym nie przejmuje, dopóki ten ktoś nie chce zabrać jego zabawki:mad: No a jak juz o zabawkach mowa, Logo tak się "boi", że ktoś zabierze mu zabawkę, że nawet jak się idzie napić to wkłada ją do miski, żeby mieć ją pod ręką, a raczej pod pyskiem:evil_lol:. Dziś za to zamiast miski był basen pełen wody, więc Logo miał pewne problemy z wyławianiem piłeczki:p Sami zobaczcie:cool3:: Na początku trzeba się upewenić czy ktoś może jej nie wyciągnie za niego, kiedy on będzie się w nią wpatrywał jak zaklęty:evil_lol:może nie będzie się trzeba moczyć...:cool1: Później trzeba ją znaleźć...: A do tego trzeba się zanurzyć po same oczka:oops: No to tyle na dziś. Widzimy się na czwartek kochanie!!! Edited May 26, 2012 by madzia.uje93 Quote
marco_antonio Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Widzę, że Logo to pływak, a na pewno zdradza pociąg do wody;) ciekawe czy mając przed sobą ogrom wody skorzystałby ze sposobności zmoczenia futerka:cool3: Logo czas do domu!!! patrząc na twoją urodziwą mordkę zaczynam zastanawiać się czy świat nie zwariował już doszczętnie:???: Quote
pralinka94 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Logo, Logo jutro spacer :D pewnie znów będzie łowił piłeczkę z basniku :D Quote
kiyoshi Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 ale on jest śliczny...aż dziwne, że nadal nikt go nie wypatrzył.... :( Quote
madzia.uje93 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 To wszystko co się wokół niego dzieje to chyba jakiś żart, jeżeli taki pies jak logo nie potrafi znaleźć domu to nie wiem co to będzie dalej... Mimo wyróżnionego ogłoszenia dalej cisza... Trzeba się będzie jeszcze bardziej postarać, a na razię, Logo jutro spacerek! Quote
Romina_74 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 :shake::shake::shake: dziwne, dziwne, przedziwne :shake: Quote
madzia.uje93 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Wiadomo już, że Logo to psiak, który bez towarzystwa innych zwierząt potrafi sie obejść, więc samotne spacerki wydaje mi sie, że to dla niego większa radość niż stadko innych psów... Kiedy jest sam zachowuje sie dużo lepiej: jest spokojniejszy, potrafi usiedzieć w miejscu, kiedy gdzieś się zatrzymamy, zwraca większą uwagę na mnie i jest poprostu bardziej posłuszny. Dziś nawet spotkaliśmy pewnego pana z labradorem, byłam w szoku kiedy psiaki do siebie podeszły i zaczeły sie obwąchiwać, widziałam nawet, że Logo ogonkiem machał, nie wiem czy to dlatego, że był to obcy pies, czy może Logo nareszcie zaczyna zachowywać się jak należy:evil_lol:. A wspomne też, że Logo świetnie reaguje na słowo "nie", kiedy tylko próbuje rzucić się na jakieś drzewo albo kopać dołki tam gdzie nie wolno, wystarczy jedno słowo i jest spokój:cool1:.Jeszcze mam pare zdjęć;) Widzieliście kiedyś Logo jak się tarza? Jeszcze tydzień temu powiedziałabym: nigdy w życiu. Za to teraz to u niego norma:p Kochany psiak: Pychooool: Quote
pralinka94 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Noo, Logo robi postępy ;) teraz powinien być postęp w sprawie domku! Quote
Recommended Posts