maciaszek Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Logo musi się szybko nauczyć "waruj", bo w jego karcie napisałam, że już potrafi tę komendę wykonywać ;). Quote
madzia.uje93 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 maciaszek napisał(a):Logo musi się szybko nauczyć "waruj", bo w jego karcie napisałam, że już potrafi tę komendę wykonywać ;). Ojej, to rzeczywiście musimy się zebarć i nauczyć warownia:D Quote
madzia.uje93 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Dzisiejszy spacer zdecydowanie można uznać za udany!:loveu: Wyciąganie z boksu nie sprawia dużo problemów, Logo nie cieszy się na mój widok czy na myśl o spacerze tak jak większość psów, więc daje się zapiąć jeszcze w boksie... Na spacerze bardzo grzeczny, jak szedł to tylko patrzył się pod moje nogi kiedy tylko kopne mu śnieg w pysk:evil_lol:. Na wybiegu ładnie biegał za zabawką, a jak kazałam mu ją przynieść, to nie bardzo wiedział o co mi chodzi, więc skoczył na drzewo i przytrzymał się zębami poziomej gałęzi i powisiał sobie tak jakiś czas:evil_lol: aż nie przyszłam i nie sprowadziłam go na ziemię:mad:. Na wybiegu był z Merci, zauważyłam, że nie uśmiecha się mu dzielić zabawkami:diabloti:. Jednak za jakieś dwa spacery psiaki będą razem hasać po wybiegu:cool3:. Udało mi się go także trochę wyczesać, jak usiądzie to ładnie czeka i widać, że sparawia mu to przyjemność, jednak jak czesze się jego tył to już się kręci, moje psisko z ADHD:evil_lol:. Mam nadzieję, że dostanę zdjęcia z dzisiejszego spotkania, jak tak, to od razu je wrzucę:cool3: No to do czwartku! Quote
soboz4 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 O kurcze i ja tego nie widziałam!!! Ale byłoby fajne zdjęcie! Logo jako jabłuszko! A tak bez żartów, brat uczył Gaję wiszenia na gałęzi czy drążku, podobno bardzo dobrze wyrabia mięśnie, choć ja za bardzo nie wiem jakie, ale on miał takie dzikie pomysły i Gaja bardzo lubi zabawy z nim, np. każe jej ciągnąć oponę na sznurku, wiszenia na drążku, skoków, biegów itp. niestety Gaja teraz bardzo się postarzała i teraz tylko zabawy z Roksią jej zostały. Ale taki Logo to może sportowcem zostanie! Quote
madzia.uje93 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Oj nigdy niewiadomo:cool3:. To co dziś widziałam, w wykonaniu Logo, ile on ma siły, wogóle sie nie męczy chyba:evil_lol:. No to zdjęcia:cool1:: Tak wyglądał na poczatku spaceru. Niepozorny, grzeczny, zaciekawiony: Niepozorne siadanie i różne takie:eviltong:: A później się zaczeło: śnieżki latały z każdej strony...: Logo:"Ja złapie...złapie...juz prawie":evil_lol:: "No juz za chwilę...": "...będzie MOJA!" Quote
madzia.uje93 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 "Mam ją...maaaaam!!:evil_lol:": No, na początku spaceru Logo wyglądał tak: A pod koniec, tak: Quote
ewes Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-H_YRaT3Jz6M/T0AJIAtforI/AAAAAAABpwU/vkB-dZTPn7c/s640/IMGP0892.JPG latający Logo :) on jest genialny Quote
madzia.uje93 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 (edited) Ładny jestem, co??: Edited February 27, 2012 by madzia.uje93 Quote
Istar19 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Logo jest nakręcony na zabawę jak moja Holi :D ale co mu się dziwić ..tyle miesięcy w ciasnym boksie ..to on energii ma na następne 10 lat :D Quote
Hmmm Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Logo- latający pies ;) Świetne zdjęcia, a Logo wymyślając sobie nowe zabawy nigdy nie będzie się nudził :lol: Quote
soboz4 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 latający Logo nie ma konkurencji, choć może Kumpel jest w stanie mu dorównać! Może zrobimy nową psią konkurencję dla Logo i Kumpla, czyli skoki wzwyż! Quote
madzia.uje93 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Hmmm napisał(a):Logo- latający pies ;) Świetne zdjęcia, a Logo wymyślając sobie nowe zabawy nigdy nie będzie się nudził :lol: Oj, ma do czwartku tyle czasu, że na pewno mnie zaskoczy, nowymi pomysłami na zabawę, a ja się pewnie tylko będę patrzeć i myśleć: "co on to znowu wyprawia?":evil_lol: Quote
pralinka94 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Logo jest świetny, energia go rozpiera, nawet gdy stoimy w miejscu, to on musi kopać w zmrożonym śniegu :D Quote
Romina_74 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Fantastyczne fotki!!! Ta ze śnieżką wlatującą prosto do pyska Logo jest bezkonkurencyjna :) :) :) A psiak niemożliwy :) Super. Rodzinkę musi znaleźć aktywną raczej na pewno :) Quote
kamil19201 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 hah tak! Logo to wulkan energii :D szkoda tylko, że wybrał zabawkę, a nie Merci :P genialne zdjęcia! :P Quote
saphira18 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 super zdjęcia, zwłaszcza latający Logo!:) Quote
madzia.uje93 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Logo...już za niedługo sie widzimy!;) Niestety chyba trochę się spóźnie, ale nie za bardzo, za cel na czwrtek postawimy sobie naukę warowania i wyczesanie!:D Quote
madzia.uje93 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Zawiedziony?:( Widzimy się dopiero w sobotę kochanie! Quote
akasha3791 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Przepiękny! Podniosę psiaka do góry ;) Quote
madzia.uje93 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Logo szykuj się na spacer, kochanie!;) Quote
madzia.uje93 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 W najbliższym czasie zabiorę się też, za firmówkę Logo, bo chłopak już za długo siedzi w schronie:D Quote
kimiji Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dla Logo też zrobiłam firmówkę, w razie jakby Ci się nie podobała możesz usunąć :) Ja robię tylko tak żeby każdy psiak miał, ale można oczywiście zrobić "po swojemu" :) Na razie ta wersja, bo druga gdzieś mi się zapodziała:D Quote
madzia.uje93 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Kojejny czwartek! Kolejny spacer z Logo... Taki kochany z niego psiak, nieważne co napisze, to i tak będzie za mało...:roll: To i tak nie opisze całego jego uroku i osobowości, którą chował przed ludźmi przez, powiedzmy sobie szczecze, ponad pół roku... To dużo za dużo jak na tak cudownego psa! Wyjście z boksu bardzo spokojne, Logo dał się zapiąć jeszcze w boksie, chodź chyba trochę podirytowany tym, że jego stały opiekun nie może znaleźć tej cholernej obroży!!!Za każdym razem to samo!!!!!:diabloti: Na spacerze, aby rozładować nagromadzoną energię, ciągnie, bo jakże by inaczej?:evil_lol: Jak tylko zobaczył szczotkę to od razu usiadł i czekał:cool1:. Co prawda z tyłem był większy kłopot, ale przy czesaniu ogona nawet się nie poruszył! Komenda "waruj" zapamiętana!:cool1: Na wybiegu zabawa pełną parą...Jedno musicie wiedzieć o Logo napewno, on się chyba nigdy nie męczy:mad:. Ja się tu staram, wysilam, rzucam, a ten nic, tylko przynosi tą zabawkę w uradowanym pysku non stop:evil_lol:. No to tyle na dziś, bez zdjęć, ale w sobotę obiecuje będą:cool1:. Quote
Recommended Posts