Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i gdzie te wieści z nowego domu???? to,ze mnie nie było nie upoważnia do olewania sobie wątku!:eviltong:

cieszę się,ze Beniu - ostatni z wielkiej trójcy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ma swój dom!!!!:multi:

a tytułu zmienic nie mogę - cosik poprzekręcalo to dogo:angryy:

• 2 weeks later...
Posted

Wszystko oki :evil_lol:
Choć jest kilka ofiar w postaci poduszek... Powyciągał pierze :eviltong:
Później skopiuje Wam maila od Kamila - tylko PRZYPOMINAJCIE, bo doddy ma sklerozę jak słoń :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Zdjęć jeszcze nie dostałam. A to mail:

Cześć.
U nas wszystko w porządku. Benio się już zaaklimatyzował. Benio jak na psa z klasą przystało ma elegancki kojec. Ale i tak bardzo często śpi w domu, bardzo często też się to kończy gigademolką w jego wykonaniu. Na pewno od razu da się zauważyć że trochę przytył. Lubi się bawić praktycznie z każdym kto tylko do nas przyjdzie, najbardziej to lubi jak się za nim biega. Ma do tego całkiem spory zapas siły, zazwyczaj to on wygrywa bo bieganie slalomem po sadzie czy skoki po murkach wychodzą mu lepiej niż mi. Nie wykazuje żadnych przejawów agresji do ludzi, zaatakował tylko parę poduszek, co do stosunków z innymi psami to bywa różnie, do naszych się przyzwyczaił. A na spacerach trzeba uważać po prostu. Jedynym problemem jest kaganiec, Benio tego nie uznaje. Na co dzień to nie problem bo u nas policje można spotkać raz na pół roku ale byliśmy teraz u rodziny we Wrocławiu i Benio spacerował po mieście bez kagańca. Jeśli będziecie w naszych okolicach to zapraszam serdecznie, będziecie mogli się sami przekonać że Beniuś znalazł dobry dom.

• 2 weeks later...
Posted

Dobre wieści od Kamila

Cześć. Chciałem zaprezentować moją pociechę - Benia. Benio został adoptowany z fundacji AST w połowie czerwca. Jest pełnym energii, traktującym cały świat jak jeden wielki plac zabaw, red nosem. Jest bardzo łagodny i przyjaźnie nastawiony do ludzi. Całkiem nieźle zaaklimatyzował się w nowym otoczeniu, nie stwarza żadnych problemów. Zaprzyjaźnił się z moimi dwoma pozostałymi psami. Oto jego aktualne fotki: