Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko super. Benio dostaje specjalnie dla niego sprowadzany antybiotyk. Drogi, ale podziwiamy jak pięknie działa. Wszelkie rany na ciele Benia goily sie dni a nie tygodnie.

Posted

Benio jest w niezlej formie. z checia poszedl na spacer ale okazalo sie ze jest za zimno wiec predko zesmy wracali :)
Benio troche rozrabiaka jest. nie ma zadnego poslania w kojcu bo wszystko zżera :( jak go wypuscialam na moment zeby polazil po pokoju a ja zebym mogla posprzatac w klatce. to w przeciagu chwili zorientowal sie ze za klatkami jest wielka poducha i wyciagnal ja zeby ją pozzerac.
a tak poza tym przesympatyczny z niego psiak :)

Posted

Mały terrorysta. Dziewczyny a moze mu taką dużą kosc prasowaną kupic czy wedzona.To by miał zajęcie na dłuzszą chwile.Nie wiem nawet czy mu wolno ale przeciez cos robić musi, może tez niszczy na tle nerwowym właśnie ,ze pobiegac nie może i za dużo energii ma.

Posted

Zrobilam ogloszenie w wordzie o Benioslawie. Jesli ktos jest chetny do pomocy w rozklejaniu, moge wyslac mailem.

U Benia wszystko dobrze.

Jesli ktos ma zbedne smycze w domu badz obroze, chetnie przyjmiemy na sggw.
Obrozki dzis nowe zalozylismy naszym podopiecznym, ale ze smyczami mamy ciagly problem.

Posted

Oktawia - wklejaj, wklejaj te zdjęcia. Bo ja dopiero z choroby wyszłam i dopiero Benia odwiedzę teraz...
Doddy - dzięki. Oczywiście ja poproszę ogłoszenie.