ice_t Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 i co tam u naszego Beniosława słychać??? gdzie miłośnicy takich cudeniek?? Quote
blue.berry Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ano niewiele :( siedzi rudy przystojniak na klinicie i czeka na domek. cieszy sie bardzo jak ktos go odwiedza. Quote
oker Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ja mam już trzy stafy u siebie... Jest to wielki obowiązek ale nikt nie da tyle milości co przygarnięta psina! Rozglądam się ale w małym miasteczku trudno wypatrzeć właściwe miejsce dla takiego misiaczka. Może wreszcie zmaterializują się jego marzenia? Quote
Malibu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Byłm dzisiaj z Beniem&Beniosławem na spacerze. Zrobił co trzeba-z czego był bardzo zadowolony. To jest napradwe super psiak. Na schodach mieliśmy spotkanie z nie zyczliwym dobermankeim który bardzo bojowa był nastawiony do Benia i mocno go obszczekał. A Benio pztrzył na niego i jego zachowanie jak na "gupka". Benio&Beniosław - pies w typie rasy pit bull u którego nie ma nawet odrobiny agresji do ludzi , do zwierzat jego zachowanie jest bardzo poprawne, mimo tego że został berdzo dotkliwie pogryziony przez psy. Nie atakuje , nie "poluje" , nie zaczepia innych zwierzat. Jeżeli okazuje zainteresowanie do innych zwierzat , jest to w celach zabawowych. Benio tak bardzo potrzebuje domu i miłosci swojego opiekuna. Czy to aż tak wiele? Quote
oker Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Trzeba rozsyłać po znajomych maile... no i drogą analogową też szukać. Może kogoś przyciągnie ten przyjaciel na całe życie, który nie zdradzi nawet za miliony dolarów! Pomimo tego, ze usypia sie szczenięta tej rasy w schroniskach to myśle, że Benio jest ich symbolem, który przetrwał i będzie promował walkę ze znieczulicą na cierpenie... Im więcej nienawiści w ludziach tym wiecej miłości w zwierzętach - równowaga w przyrodzie musi być zachowana. Quote
Igusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Malibu']Byłm dzisiaj z Beniem&Beniosławem na spacerze. Zrobił co trzeba-z czego był bardzo zadowolony. To jest napradwe super psiak. Na schodach mieliśmy spotkanie z nie zyczliwym dobermankeim który bardzo bojowa był nastawiony do Benia i mocno go obszczekał. A Benio pztrzył na niego i jego zachowanie jak na "gupka". Benio&Beniosław - pies w typie rasy pit bull u którego nie ma nawet odrobiny agresji do ludzi , do zwierzat jego zachowanie jest bardzo poprawne, mimo tego że został berdzo dotkliwie pogryziony przez psy. Nie atakuje , nie "poluje" , nie zaczepia innych zwierzat. Jeżeli okazuje zainteresowanie do innych zwierzat , jest to w celach zabawowych. Benio tak bardzo potrzebuje domu i miłosci swojego opiekuna. Czy to aż tak wiele? A czy to TY bylas ta mila pania co z Ardenkiem tez na spacer wyszla? Jesli tak to widzialysmy sie w szpitalu jak Benio skakal na mnie bo byl zaiteresowany psem na moich rekach.Oczywiscie w celach pokojowych, chlopak tylko byl ciekawy co tam w kocyku mam:p Quote
Malibu Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='blue.berry']jak miła pani to napewno Malibu:) Oj blue.berry :oops: :oops: :oops: :oops: Igusia tak to byłam ja. Ten pies to jeden z moich ulubieńców , faworytów. Quote
BeataA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dawno nie mogłam zobaczyć Benia - podobno ma jakiś kaszelek? Quote
Malibu Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Tak Benio ma dziwny taki jakby suchy kaszelek. Podobno juz wczesniej doddy o tym też mówiła. Ja mówiłam wczoraj , ale nie wiem czy został zbadany. Może doddy wie wiecej na ten temat. Quote
Igusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Malibu']Oj blue.berry :oops: :oops: :oops: :oops: Igusia tak to byłam ja. Ten pies to jeden z moich ulubieńców , faworytów. To bylo mi bardzo milo Cie poznac w przelocie;) Nie moglam nawet Benia ani Ardenka pomiziac:razz: bo przyjechalam z psem potraconym przes samochod.Maly zostal na SGGW w szpitalu:cool3: Okazalo sie ze nie dosc ze mial przykre zajscie z samochodem to jeszcze ktos do niego strzelal:angryy: Co za swiat ech... Przepraszam za Offa, a Beniowi zycze by szybko do zdrowia powracal i domek fajny go pokochal. Quote
Malibu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wczoraj byłam z Beniem&Beniosławem na spacerze. Psisko jak zawsze radosne , kreci ta dupina, podskakuje jak Bokserek. Niestety Benio kaszel ma nadal , i nie wiem czy w ogóle był badany. Wczoraj znowu mówiłam , że pies ma kaszel , ale to tak jakoś bez echa przechodzi. Doddy , może Ty wreszcie dowiesz sie czy Benio był badany i ewentualnie czy jest leczony. Ten pies potrzebuje swojego opiekuna na już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nie ma w nim ani, ani odrobiny agresji. Przechodzac przez kennel w szpitalu wcale nie zwraca uwagi na szczekajace na niego psiaki. Moja kolezanke widział wczoraj pierwszy raz , a cieszył sie i wyginał jakby znali sie od zawsze. Nawet Pan który przychodzi do Malamutki Xary i jej szczeniaka przygladał sie jego zachowaniu i umizgom do mojej koleżanki z miłym zaskoczeniem. Kto da Beniowi dom? Kto go przytuli? Benio odwdzieczy sie swoja miłościa i przyjaźnia do końca swoich dni . Na dobre i na złe. Zabierz mnie stad i pokochaj mnie . Czy moje serducho chce zbyt wiele? Benio&Beniosław Quote
Malibu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Chyba nikt tu nie zaglada, a Benio czeka i tak bardzo teskni za czlowiekiem. Czy dostanie szanse? Quote
BeataA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja zaglądam... do Biednego Benia. On jest taki miluchny. Być może jutro będzie ogłaszany w radiu przez Viktoriję... (razem z Basterem i Nikolasem). Trzymajmy kciuki, żeby się udało! Quote
Recommended Posts