majafaja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 eh... mozliwosc jest, tylko musi to ktos ladnie napisac:) Quote
doddy Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jesli będzie gazeta, która opublikuje ich historie to ja już ładnie napiszę. Tylko taka gazeta musi się znaleźć. Quote
madziara1983 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja jestem niestety dno w pisaniu takich textów. A z tym nosem to jak to, nie ma śladu ,to już Benio mial operacje???Pzreciez wielka dziura była:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
doddy Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Na nosie nie było operacji. Samo się zrosło jak na przysłowiowym "psie". Quote
oktawia6 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pokazywałam wszystkie Amstaffy i jego hodowczyni Amstaffów-znawczyni rasy i jeszcze nie każdy może nabyć od niej-tylko wyselekcjonowane osoby-zadeklarowała, że wesprze choć trochę te Asty-ciekawe czy przelew już poszedł....tego biedaka też widziała:placz: Jeśli się zgadzasz Doddy to gdy będę na SGGW-a będę pojutrze mogę mu zrobić sesję zdjęciową-czy może być? On przebywa na oddziale niezakaźnym? Quote
madziara1983 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 doddy napisał(a):Na nosie nie było operacji. Samo się zrosło jak na przysłowiowym "psie". Jestem w szoku ,cholera to była wielka buba:crazyeye: Ale to bardzo dobrze, przynajmniej operowac nie trzeba:loveu: A co z tymi jego uszkami ,pisałas coś ,ze tez będa przycinac bo poszarpane, czy nie trzeba?? Quote
blue.berry Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 byłam dzisiaj z Beniem na spacerze. on jest swietny. taki wesoly. mimo ze troche skacze to generalnie nie ma wielkich problemow ze spacerowaniem. bardzo sie cieszy z kazdych odwiedzin. jest tak sympatyczny psiakiem. trzymam mocno kciuki zeby znalazł dobry dom Quote
blue.berry Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 jakies probowalam robic ale bylam sama i faktycznie Benio boi sie aparatu wiec warunki byly srednie do sesji fotograficznej. zobacze - jesli cos wyszlo to jutro wstawie. Quote
blue.berry Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a oto nasz przystojniak:) nieststy zdjecia nie oddaja wesolego charakteru Benia bo on jest aparatem bardzo zaniepokojony i wychodzi troche na zdjeciach jak sierotka. jak sie aparat chowa to z powrotem robi sie z niego wesoly pies. a tutaj troche zaswiecily sie mi oczka:) no dobra jak juz musze stac przy tych drzwiach to je porzadnie chociaz obwącham oj uwaga ktos idzie. trzeba to sprawdzic prosze jaki jestem wystawowy pies, tylko w obiektyw nie bede patrzec a co! Benio pozdrawia i bardzo bardzo prosi o dom!! Quote
madziara1983 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Fajny chłopaczek fajny ;-) Kurde ale on ma tych blizn dużo ,biedak... A jakie ma szelki pancerne ;-) Quote
andzia69 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Elegancik jeden, a jakie ma szelki!!!!:lol: Quote
basiagk Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :crazyeye:No po prostu rewelacja!!! Niesamowita zmiana!!!:multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Benio :)ślicznie wyglada i nosek zagojony:) Quote
doddy Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 W najbliższym czasie Benio będzie kastrowany. Quote
ice_t Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Benio wygląda już naprawdę super , byle tak dalej zdrowiał to i pewno szybko domek znajdzie Quote
agnes34 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Widac,że nosek zdrowy:lol: i Benio super wyglada!!! Quote
blue.berry Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 co tak cicho u naszego Benia? wskakuj przystojniaku na pierwsza strone :) Quote
Recommended Posts