madziara1983 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ludki,zaczełam wszytskim którzy kupili cegiełkipisac, że to o tych psach było w tv i ż ebędzie i że sprawa cięzka i że Benio tez z tamtad i troche osób ie zaczyna odzywać i porozsyłają linki znajomym itd.I cegiełek troche poszło, wkońcu się serca ruszyły.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Bardzo dobrze, niech wpływa pomoc dla Benia:) Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Gothika']allegro nam usuneło aukcje http://www.allegro.pl/item163403666_okrutnie_okaleczone_chore_psy_pomoz_im_.html tą o której było info na stronce :/ [quote name='basiagk']Dlaczego???!!!! Jaki powód podali??? mi ostatnio usunęli aukcje z sunią z dogomanii bo jak mi odpisali na mojego maila"dlaczego"- aukcje charytatywne mogą wystawiać tylko fundacje- co dla mnie jest wielką bzdurą bo przecież nie tylko fundacje zajmują się biedami... widziałam dziś w informacjach na polsacie reportaż ze "schronu" w Nowej Ligocie... to stąd jest Benio?? masakra!! jak te psy tam wyglądają...:placz: Quote
madziara1983 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witajcie. Co tam u Benia?? Oglądałam dziś w pytaniu na sniadanie...duzo nie powiedzieli ale telefony były i zawsze to jakiś sukces i rozgłos, te zdjęcia powinni w każdych wiadomościach pokazywac ehhh Nie ludziska wiedza do chlery co sie dookoła nich dzieje,... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tez widziałam-rzeczywiscie duzo nie powiedzieli.... Quote
doddy Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dziś w Pytaniu na śniadanie występowała czarna anda - użytkowniczka dogomanii - jako przedstawiciel Psiego Anioła. Może napisze jaki był odzew odnośnie Ligoty. Ja nieśmiało tylko przypominam, że Benio NIE JEST Z LIGOTY ;) U Benia wszystko w porządku i dziś wędrował na spacerku z ciocią szumaki z dogo. Szukamy dla Benia domku z ogrodem, bo niestety chłopak nie nauczył się, że spacer to jest w celu załatwiania potrzeb fizjologicznych. Szukamy także domu bez innych zwierząt. Benio wykazuje agresję zarówno do suczek jak i samców. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hop w górę!!! Pomoc dla Benia potrzebna!!! Quote
madziara1983 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dziewczyny przelałam przed chwilą na konto fundacji kase ,za te cegiełki co wpłacili omyłkowo na moje konto ;-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Benio w górę!!!! Psiak nadal szuka domku... Quote
madziara1983 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witam.Co tam u Benia?//Są już jakies zaplanowane zabiegi, na ten nosek czy cos ,wiadomo co i jak i kiedy i gdzie ??? Quote
BeataA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jutro jadę z Doddy na SGGW i potem przekażę Wam najnowsze wieści. Najprawdopodobniej operacje będą po 20-tym ze względu na antybiotyk... Quote
doddy Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jak nie zapomne to wezmę jutro aparat to może porobimy jakieś fotki. Ciotka zdzwonimy się dziś jeszcze bo mam niecnego plana i potrzebuje pomocy :cool3: Quote
madziara1983 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nom to czekamy na fotki z niecierpliwością....:loveu: Quote
madziara1983 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Co tam dziewczyny u Benia ?Jak się czuje?? Quote
BeataA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześć, niestety nic nowego. Tzn. nie jest źle - leczenie postępuje. Ale musi to potrwać. Sorki, zapomninałysmy o zdjęciach, bo rano byłysmy w WOT z Nikolasem i Mambą (!), a potem Doddy z Zołzą na szczepienie - potem szybciutko spacerek i dałam psiakom jeść. Tyle nagotowałam, że chyba z 7 misek było... :) No i po tym wszystkim - teraz ja jestem chora (zaraziłam się od ciotki, czy co?)... Sorki, padam i idę leżeć... Quote
basiagk Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Trzymaj się BeataA!!! Polecam moczenie nóg w gorącej wodzie, skarpetki i pod kołdrę. Super Sprawa! Quote
madziara1983 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A jak Benio się czuje psychicznie??? Widziałam Mambe w Tv regionalnej w ogloszeniu adopcyjnym ;-) Quote
doddy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nowego to nic. Nadal na sggw i szuka domu. Quote
Recommended Posts