Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludki,zaczełam wszytskim którzy kupili cegiełkipisac, że to o tych psach było w tv i ż ebędzie i że sprawa cięzka i że Benio tez z tamtad i troche osób ie zaczyna odzywać i porozsyłają linki znajomym itd.I cegiełek troche poszło, wkońcu się serca ruszyły....

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gothika']allegro nam usuneło aukcje
http://www.allegro.pl/item163403666_okrutnie_okaleczone_chore_psy_pomoz_im_.html
tą o której było info na stronce :/

[quote name='basiagk']Dlaczego???!!!! Jaki powód podali???
mi ostatnio usunęli aukcje z sunią z dogomanii bo jak mi odpisali na mojego maila"dlaczego"- aukcje charytatywne mogą wystawiać tylko fundacje- co dla mnie jest wielką bzdurą bo przecież nie tylko fundacje zajmują się biedami...
widziałam dziś w informacjach na polsacie reportaż ze "schronu" w Nowej Ligocie... to stąd jest Benio?? masakra!! jak te psy tam wyglądają...:placz:

Posted

Witajcie. Co tam u Benia??

Oglądałam dziś w pytaniu na sniadanie...duzo nie powiedzieli ale telefony były i zawsze to jakiś sukces i rozgłos, te zdjęcia powinni w każdych wiadomościach pokazywac ehhh Nie ludziska wiedza do chlery co sie dookoła nich dzieje,...

Posted

Dziś w Pytaniu na śniadanie występowała czarna anda - użytkowniczka dogomanii - jako przedstawiciel Psiego Anioła. Może napisze jaki był odzew odnośnie Ligoty.

Ja nieśmiało tylko przypominam, że Benio NIE JEST Z LIGOTY ;)

U Benia wszystko w porządku i dziś wędrował na spacerku z ciocią szumaki z dogo.

Szukamy dla Benia domku z ogrodem, bo niestety chłopak nie nauczył się, że spacer to jest w celu załatwiania potrzeb fizjologicznych.

Szukamy także domu bez innych zwierząt. Benio wykazuje agresję zarówno do suczek jak i samców.

Posted

Cześć, niestety nic nowego. Tzn. nie jest źle - leczenie postępuje. Ale musi to potrwać.
Sorki, zapomninałysmy o zdjęciach, bo rano byłysmy w WOT z Nikolasem i Mambą (!), a potem Doddy z Zołzą na szczepienie - potem szybciutko spacerek i dałam psiakom jeść. Tyle nagotowałam, że chyba z 7 misek było... :)
No i po tym wszystkim - teraz ja jestem chora (zaraziłam się od ciotki, czy co?)... Sorki, padam i idę leżeć...