madziara1983 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Co taka cisza u naszego chłopaka???:loveu: Quote
ruda76 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Trzymaj sie rudy nosku:loveu: Wszyscy o Tobie myślimy i wierzymy,ze CI sie uda.;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 W górę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Benio wskakuj na pierwsza stronę!!! Jak goja sie jego rany? Quote
BeataA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 madziara1983 napisał(a):Co tam cioteczki u Benia??? Benio jest bardzo, bardzo przytulaśny. Nie wiem, czy to ze względu na brak obecności człowieka do tej pory... Normalnie nie można go wyprowadzić na spacer, bo przy każdej okazji próbuje się przytulić do nóg i wpadamy na niego :) Zdjęcia też musiałyśmy mu zrobić - przywiązując go z dala od nas... Normalnie kanapowcem dyplomowanym pewnie mógłby zostać... Ale nie ma co rozpieszczać. Domek potrzebny i bez kanapy :) Quote
madziara1983 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No to super!!Kolejna przytulanka ;-) Dziewczyny ,a jak z tym jego palcem na łapie co na zdjęciu ta okropną dziure widać???Zagoiło się? Quote
basiagk Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Podnoszę Przytulaka!!! Sama chętnie bym go ukochała!!! Quote
madziara1983 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witajcie ludki.Udało mi sie sprzedac dla Benia troche tych cegiełek na allegro, mam nadzieje,że przelewy wpływają do was cały czas. Wczoraj ktos mi omyłkowo jeszce przelał na moje konto ale dziś wam przeleje. Aukcja trwa do jutra,to poczekam do jutra jeszce gdyby ktoś sie jeszce pomylił ...bo cholera musze płacic za przelew. A jak Beniu ??/Sa jakie nowe foteczki czy cóś???????? Quote
Chiko Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 no na tych zdjeciach juz lepiej facio wyglada, rany w miare pogdojone trzymamy dalej kciuki i zyczymy dlaszego powrotu do zdrowia Quote
doddy Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Na razie zdjęć nie będzie bo jestem chora i ledwo żyje Quote
BeataA Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 doddy napisał(a):Na razie zdjęć nie będzie bo jestem chora i ledwo żyje No to zdrówka :thumbs: i dla Benia i dla ciotki! Quote
invictus hilaritas Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dodda jak wyzdrowiejesz to ja prosze o zrobienie zdjecia na kanapie, osoby ktore licytuja na allegro cegielki takich zdjec sie domagaja.. czy 1% podatku mozna dac na fundacje ?? Quote
Peter Beny Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Można na Fundacje :loveu: :evil_lol: Quote
doddy Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 NIe można 1% kierować na Fundacje bo nie ma ona OPP. ;) Zdjęcia na kanapie będą jak pójdzie do domu :evil_lol: Quote
Monika_tbg Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 hopaj na 1 stornke:cool3: :cool3: :cool3: Quote
basiagk Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Gothika']allegro nam usuneło aukcje http://www.allegro.pl/item163403666_okrutnie_okaleczone_chore_psy_pomoz_im_.html tą o której było info na stronce :/ Dlaczego???!!!! Jaki powód podali??? Quote
Recommended Posts