BeataA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Myślę, ze nikt nie będzie miał nic przeciwko wykorzystaniu banerków. Po to Są! Bierz je. :) Spadam, bo właśnie jadę do Benia... Quote
invictus hilaritas Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 na skarpete Benia leci 198 zl ze skarpety mojego i rudej Reksia :) niech dogoni finansowo mambe i Toga ;) Quote
madziara1983 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ooo cholerka jaki on wielki...taki sam jak mój Grubas.... Ale na zdjęciach widac ,ze jest dumny z siebie...i jaki dostojny... Quote
invictus hilaritas Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aukcja na allegro ruszyla : http://www.allegro.pl/item163403666_okrutnie_okaleczone_chore_psy_pomoz_im_.html dajcie gdzie mozecie !! Quote
clockwork Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 w najbliższych dniach na naszej firmowej stronce www- robimy dział- charytatywny na rzecz psów. mam zamiar wrzucić parę linków i naklejki orlenowskiego kuby na sprzedaż- z celem na psy... i mam pytanko- chciałabym wykorzystać wasz tytuł. Link miałby brzmieć- POMÓŻMY JE URATOWAĆ!!! mogę?? w zamian wrzuce jako pierwszy link- stronkę Benia, Mamby i toga- tą która przygotowałyście... ???? Quote
andzia69 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Pewnie,że możesz, a nawet MUSISZ!:lol: Quote
clockwork Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 andzia69 napisał(a):Pewnie,że możesz, a nawet MUSISZ!:lol: :Rose: w takim razie do tygodnia rusza dział... ;) Quote
ice_t Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 poprostu piesek jest cudny i trzymam za niego kciuki, :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:. uda mu się znaleść dom, jestem o tym przekonana Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 W górę Benio!!!! śliczny jesteś:) Quote
doddy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dziękujemy Wam wszystkim bardzo serdecznie za wszelką pomoc :Rose: Za wszelką pomoc - duchową, finansową a także medialną. Nasze 3 psy, są znane już niemal na całym świecie ;) Są znane we Francji, Szwecji, Niemczech i cały czas zdobywają coraz to nowych wirtualnych wujków i cioteczki. :B-fly: Benio nadal się leczy. Ze względu na wysykość kwoty jaka się już uzbierała, oraz jaka mamy nadzieję jeszcze wpłynie, Benio zostanie wykastrowany, zaszczepiony, zachipowany. Postaramy się coś zrobić z nosem i uszami u Benia, by mu ponadrywane tkanki nie przeszkadzały w normalnym egzystowaniu. Może uda się coś jeszcze naprawić. Quote
madziara1983 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Doddy ,a co z tym jego nochalem można zrobić?? Uchole to chyba nie duzy problem, na zdrowie dziury w uszkach nie zaszkodza mocno,ale ten nochal to przeraźliwie wyglada.Musze wam piataka przelac bo jakas Gadzina wpłaciła za cegiełke na moje konto, ehhh ,a kazdemu pisze maila po zakupie odrazu żeby wpłacac na wasze konto i na stronie aukcji tez podałam..ehh Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Trzymam kciuki!! w góre Benio!:) Quote
escalade74 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Niech ktoś napisze jak się czuje Benio...jak moge pomóc, czy pomoc ma juz wystarczającą, czy potrzebuje jeszcze... Quote
basiagk Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='escalade74']Niech ktoś napisze jak się czuje Benio...jak moge pomóc, czy pomoc ma juz wystarczającą, czy potrzebuje jeszcze... Na wczesniejszej stronie doddy pisze co u Benia. A Ty możesz pomóc wpłacając trochę grosza na leczenie lub szukając domu dla niego. Klikając na baner pod moim postem zobaczysz jak możesz pomóc. możesz tez kliknąc tu: http://www.allegro.pl/item163403666_okrutnie_okaleczone_chore_psy_pomoz_im_.html Quote
Recommended Posts