Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w najbliższych dniach na naszej firmowej stronce www- robimy dział- charytatywny na rzecz psów. mam zamiar wrzucić parę linków i naklejki orlenowskiego kuby na sprzedaż- z celem na psy... i mam pytanko- chciałabym wykorzystać wasz tytuł. Link miałby brzmieć- POMÓŻMY JE URATOWAĆ!!! mogę?? w zamian wrzuce jako pierwszy link- stronkę Benia, Mamby i toga- tą która przygotowałyście... ????

Posted

poprostu piesek jest cudny i trzymam za niego kciuki, :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:.
uda mu się znaleść dom, jestem o tym przekonana

Posted

Dziękujemy Wam wszystkim bardzo serdecznie za wszelką pomoc :Rose:
Za wszelką pomoc - duchową, finansową a także medialną.
Nasze 3 psy, są znane już niemal na całym świecie ;)

Są znane we Francji, Szwecji, Niemczech i cały czas zdobywają coraz to nowych wirtualnych wujków i cioteczki. :B-fly:

Benio nadal się leczy. Ze względu na wysykość kwoty jaka się już uzbierała, oraz jaka mamy nadzieję jeszcze wpłynie, Benio zostanie wykastrowany, zaszczepiony, zachipowany.
Postaramy się coś zrobić z nosem i uszami u Benia, by mu ponadrywane tkanki nie przeszkadzały w normalnym egzystowaniu.
Może uda się coś jeszcze naprawić.

Posted

Doddy ,a co z tym jego nochalem można zrobić?? Uchole to chyba nie duzy problem, na zdrowie dziury w uszkach nie zaszkodza mocno,ale ten nochal to przeraźliwie wyglada.Musze wam piataka przelac bo jakas Gadzina wpłaciła za cegiełke na moje konto, ehhh ,a kazdemu pisze maila po zakupie odrazu żeby wpłacac na wasze konto i na stronie aukcji tez podałam..ehh

Posted

[quote name='escalade74']Niech ktoś napisze jak się czuje Benio...jak moge pomóc, czy pomoc ma juz wystarczającą, czy potrzebuje jeszcze...
Na wczesniejszej stronie doddy pisze co u Benia. A Ty możesz pomóc wpłacając trochę grosza na leczenie lub szukając domu dla niego. Klikając na baner pod moim postem zobaczysz jak możesz pomóc.

możesz tez kliknąc tu:
http://www.allegro.pl/item163403666_okrutnie_okaleczone_chore_psy_pomoz_im_.html