ruda76 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 jutro wysyłam pieniadze na Benia. mam nadzieję ze chociaz trochę pomogę Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 hopamy na górę...i namawiamy do zakupu cegiełek na aukcji!!!!!! Quote
Kasia_82 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Benio musi Cie sie udac! Od dzisiaj bede sledzic Twoje losy! 3 mam za Ciebie kciukasy :thumbs: Quote
BeataA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kasiu - bardzo nam miło. Śledź losy Benia i trzymaj kciuki. A skąd Ty jesteś? Curacao? Naprawdę? To chyba daleko do szukania domków :) Ale może... Quote
madziara1983 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witajcie Ludki. Cos kurde kiepsko jakoś idzie ta aukcja, myslałam ,że pójdzie lepiej ...ehhh boje się ,że ludzie myslą,że on po walkach choć jest napisane...Dobrze ,ze narazie nie dostaje żadnych głupich pytań. A jak on się czuje??? Quote
ruda76 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 trzymaj się kochaniutki, byłes zupełnie sam i taki dzielny:-( Quote
ruda76 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Własnie wysłałam pieniażki dla Benia. Trzymaj się pysiu. Quote
madziara1983 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dziewczyny , mam pytanie. jak to z tym nochalem u Benia?? On nie ma zadnych klopotów z oddychaniem przez to??Bo wyglada przerazająco na fotach. Reszta ran to pewnie się zagoji i śladu nie bedzie ,tylko ten nochal mnie ciągle meczy... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Benio, na pierwsza stronę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ruda76 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 cioteczki napiszcie jak sytuacja u Benia Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 W góre Benio? Jak on się czuje? Quote
doddy Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Benio czuje się dobrze. Ranki są przemywane. Najgorsza jest ta na karku. Benio co 3 dni dostaje antybiotyk. Quote
madziara1983 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No to dobrze, oby szybko zdrowiał.Aukcja jak widac cos nie idzie, za to obserwuje bardzo dużo osób, choc narazie nie ma zadnych pytań...ehhh Oby nikt sie nie czepił. Quote
Kasia_82 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 BeataA mieszkam daleko w zwiazku z tym trudno jest dzialac na odleglosc.Na dodatek sama jestem wolontriuszka w tutejszym schronisku i moj stan psiakow na tymczasie to 2 szczeniaki uratowane od eutanazji... Ale nie mozna przejsc kolo takiego nieszczescia w jakim sie znalazly psy z Ligoty :-( W tym miesiacu wysylam paczke do invictus hilaritas z rzeczami na bazarek.Osoba ta zdecydowala , ze pieniazki te przeznaczone beda na Benia i Mambe. Dorzuce jakis maly prezencik dla obydwu ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dobrze,że Benio lepiej sie czuje:)Oby tak dalej... Quote
ruda76 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 trzymam kciuki za Benia mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowia i jeszcze szybciej znajdzie domek w ktorym bedzie bezpieczny. Piszcie cioteczki na bierzaco co u niego i czy nadal beda potrzebne pieniadze na weta. Ucałujcie go ode mnie. Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 madziara1983 napisał(a):No to dobrze, oby szybko zdrowiał.Aukcja jak widac cos nie idzie, za to obserwuje bardzo dużo osób, choc narazie nie ma zadnych pytań...ehhh Oby nikt sie nie czepił. będzie dobrze - mam nadzieję,że jak ktoś zobaczy psa w takim stanie to nie przejdzie obojętnie i jak nie pomoże to choć nie zaszkodzi.... Quote
BeataA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kasia 82 - dzięki za paczkę z pomocą :) Gothika - dzięki za stronkę. Ale czy można jeszcze do niej dodać Togo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40471 Quote
Recommended Posts