Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie Ludki. Cos kurde kiepsko jakoś idzie ta aukcja, myslałam ,że pójdzie lepiej ...ehhh boje się ,że ludzie myslą,że on po walkach choć jest napisane...Dobrze ,ze narazie nie dostaje żadnych głupich pytań. A jak on się czuje???

Posted

Dziewczyny , mam pytanie. jak to z tym nochalem u Benia?? On nie ma zadnych klopotów z oddychaniem przez to??Bo wyglada przerazająco na fotach. Reszta ran to pewnie się zagoji i śladu nie bedzie ,tylko ten nochal mnie ciągle meczy...

Posted

BeataA mieszkam daleko w zwiazku z tym trudno jest dzialac na odleglosc.Na dodatek sama jestem wolontriuszka w tutejszym schronisku i moj stan psiakow na tymczasie to 2 szczeniaki uratowane od eutanazji...
Ale nie mozna przejsc kolo takiego nieszczescia w jakim sie znalazly psy z Ligoty :-(

W tym miesiacu wysylam paczke do invictus hilaritas z rzeczami na bazarek.Osoba ta zdecydowala , ze pieniazki te przeznaczone beda na Benia i Mambe.

Dorzuce jakis maly prezencik dla obydwu ;)

Posted

trzymam kciuki za Benia mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowia i jeszcze szybciej znajdzie domek w ktorym bedzie bezpieczny.
Piszcie cioteczki na bierzaco co u niego i czy nadal beda potrzebne pieniadze na weta.
Ucałujcie go ode mnie.

Posted

madziara1983 napisał(a):
No to dobrze, oby szybko zdrowiał.Aukcja jak widac cos nie idzie, za to obserwuje bardzo dużo osób, choc narazie nie ma zadnych pytań...ehhh Oby nikt sie nie czepił.

będzie dobrze - mam nadzieję,że jak ktoś zobaczy psa w takim stanie to nie przejdzie obojętnie i jak nie pomoże to choć nie zaszkodzi....