Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruda76 napisał(a):
Jestes super
dzis rano leciał samochod ode mnie do Warszawy, bedzie tam do jutra
Zawsze jestesmy 1-2 razy w miesiacu w Warszawie wiec jesli macie cos do załatwienia dajcie znac

hej cioteczko :cool3: no wlasnie odrazu o tobie pomyslalam ale wiesz co uzgodnilysmy ,ze dzis zawioze puszki Buni i jedzonko pojedzie dpo abndzi a leki zostana i zabierze je moriaaa a jesli wyjazd buni nie wypali to wtedy dziewczyny juz przekaza wedlug swojego uznania innej bidulce a ja wiem ,ze napewno trafia do jakiegos psiaka w potrzebie

Posted

Ojej! Nie było mnie trochę i tak tu spadamy...

Dziewczyny - jakby Benio był nieadoptowalny, to byśmy go nie wyciągnęły (bo by nas nie wpuścił do klatki) i nie wiozły taki kawał do lecznicy...

Banio jest normalnym przedstawicielem swojej rasy. Wiadomo, że psiaki nie wszystkie mogą mu się podobać ... Ale przecież Doddy nie zjadł - nie?

Posted

Benio jest fajowy do ludzi! Chętnie drepta na spacerki, jak zobaczy człowieka to od razu kitajką macha.

Ponadto, ja sama wlazłam do klatki i wyciagnęłam go z budy gołymi ręcami. Wsadziłam go na rękach do samochodu itd. I wcale mnie nie zjadł ani nie miał obaw, że człowiek coś przy nim manipuluje.

Benio jest fajnym, normalnym psem.
Oczywiście może być trudno adoptowalny, ale to raczej przez szramy, które zapewne pozostaną oraz przez to, że nigdy nie mieszkał w domu a jest ciepłolubny.

Posted

fidelek2 napisał(a):
trzymam kciuki aby aukcja przyniosła zamierzony sukces...

Jutro wpłacę na AFN zakupione "cegiełki" ;) Kto następny chętny pomóc Beniowi???

Dopiero zauwazylam posta i nick heheheheh A ja durna produkuje się z mailami za zakup cegiełek ,żeby na moje konto nie wpłacili czasem tylko fundajci...heheheheh :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki wielki,zawsze to jakos kiepsko idzie dopuki ktoś nie rozkreci!!