Ania+Milva i Ulver Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 W górę!!!!!!!!!!!!Pomóżcie Beniowi....:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pieniążki wysłałam-narazie mogłam tylko tyle.... Jak Benio sie czuje? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hoooop w górę!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
madziara1983 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ludki ponawiam pytanie ,czy Benio jest wystawiony na allegro?? Quote
andzia69 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Madzia - nie ma go na allegro. Spóbuj wystawić - taką z cegiełkami jak dla Majmona - a co do uwag pt. ze po walkach, albo ze uśpić to trzeba się przyzwyczaić:angryy: Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 madziara1983 napisał(a):Dziewczyny ,a Benio jest na allegro??? Tylko ,ze cholera na allegro to zaraz upierdliwcy moga własnie pisac ,że pow alkach czy cóś.Ja sie już na uzerałam z porabańcami , którzy kazali mi mojego psa uspic ,a nie leczyc...ehhh Nie chcę być upierdliwa, ale powiem szczerze że mi właśnie pierwsze co do głowy przyszło widząc te okaleczenia, to że on w walkach uczestniczył... bo ten wytargany paluch... jakżesz go musiały okrutnie masakrować psy, które go zaatakowały :placz:. wiec na pewno będą komentarze że to pies po walkach- nie ma się co dziwić- tak właśnie wygląda :placz:. Trzymam kciukasy za Benia, nie jestem w stanie pomóc nawet finansowo! :placz: Quote
madziara1983 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 andzia69 napisał(a):Madzia - nie ma go na allegro. Spóbuj wystawić - taką z cegiełkami jak dla Majmona - a co do uwag pt. ze po walkach, albo ze uśpić to trzeba się przyzwyczaić:angryy: Dobra, zaraz zrobie aukcje. Quote
madziara1983 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mały problem foty sa w formacie bmp. nie wchodzą mi na allegro ,musza być gif lub jpg ja nie wiem jak to przerobićbić,pomocy???? Quote
andzia69 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Kurczę - ja zapisałam na swoim kompie i zmieniłam - w sumie to tylko ta morda miała inny format daj meila to ci wyślę a i moze napisz w aukcji,ze tak wyglada, bo poszedł do suki i wsiowe burki go zaatakowały - zawsze to będzie bardziej wiarygodne Quote
madziara1983 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 madziara1983@tlen.pl Napisze w aukcji to co jest na pierwszej stronie wątku, skopjuje pierwszy post,bo co ja tam wiem .I dam linka do tematu.Zresztą zaraz zobaczysz sama, zawsze to można zmienić. Quote
magia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 zrobiłam banerek z całą trójką i podzieliłam go na trzyczęści tak zeby do każdego psa mozna było linki przyporzadkować tu są adresy części : cz1 http://img440.imageshack.us/img440/7629/banerekcz1hz7.jpg cz2 http://img440.imageshack.us/img440/6136/banerekcz2vu8.jpg cz3 http://img261.imageshack.us/img261/9231/banerekcz3qg6.jpg Quote
madziara1983 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mam nadzije,że nie będe musiała walczyc z allegro tak jak wtedy co wystawiałam aukcje na Grubego bo mama ani tata nie pozwolą mi konta załozyc na siebie!!!Czekam na foty text już gotowy. Quote
Aaliyah1981 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 matko swieta cioteczko andziu on jest u was w Kielcach dziewczyny zostaly mi w domu 5 najwiekszych puszek PURINY niestety juz nie beda nam potrzebne mialam je podarowac moriaaa ale jak widze w jakim stanie jest ten pies to ..tylko jak ja wam to przesle to jest cholernie ciezkie ??moze kots jezdzi na tej trasie hmmmmmmm a moze jakos autokarem co?? Quote
Aaliyah1981 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 doczytalam przepraszam moze by te puszki odebrala ruda ona jezdzi do wawy raz w tygodniu ... Quote
magia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hmmm właśnie ja mam jeszcze pół worka brita. Quote
Aaliyah1981 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 magia napisał(a):hmmm właśnie ja mam jeszcze pół worka brita. wiem ,ze to nie wystarczy na dlugo ale zawsze ot jest na pare dni jedzenia zaraz dowiem sie czy ktos z lidzi bedzie jechac do wawy no ta u mnie to bedzie 6 kg mokrego pokarmu to poczta to nie ma co wysylac ;( Quote
doddy Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Benio czuje się znacznie lepiej. Chetnie wychodzi na sapcery, na spacerach cieszy się non stop do człowieka i najchętniej by od niego nie odchodził nawet na milimetr. Do piesków też już powoli zaczyna ciągać, więc jest w znacznie lepszej kondycji. Wczoraj zostal znowu torche podgolny i wyszły na światło dziennie kolejne rany... Szukamy domu choćby tymczasowego dla Benia. Warunkiem jest jednak, by w domu nie było innych zwierząt. Quote
Aaliyah1981 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 kurcze tak sprawdzilam te etykiety to jest u mnie akurat 6 kg mokrego jedzonka wiec poczta to raczej by krocie sie zaplacilo :shake: Quote
andzia69 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 bunia prawdopodobnie bedzie jechac w sobotę do Kielc - wiec jakbys chciała przeznaczyc to jedzenie dla Toga(myslę,ze juz do mnie dojedzie do tego czasu) to on na peno chętnie przyjmie;) Quote
Aaliyah1981 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 andzia69 napisał(a):bunia prawdopodobnie bedzie jechac w sobotę do Kielc - wiec jakbys chciała przeznaczyc to jedzenie dla Toga(myslę,ze juz do mnie dojedzie do tego czasu) to on na peno chętnie przyjmie;) no ok nie ma sprawy rozmawialam z moriaa wiec ja dam Buni te puszk i jesli by sie tak stalo ,ze jednak nie bedzie mogla jechac to dziewczyny przekaza na jakas inna bide:-( ciesze sie ,ze moge choc troszeczke pomoc jeszcze leki zostaly po Kapselku na serduszko to tez odrazu dam cioteczce tylko do kotrej dzis Bunia urzeduje zebym sie wyrobila Quote
ruda76 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):no ok nie ma sprawy rozmawialam z moriaa wiec ja dam Buni te puszk i jesli by sie tak stalo ,ze jednak nie bedzie mogla jechac to dziewczyny przekaza na jakas inna bide:-( ciesze sie ,ze moge choc troszeczke pomoc jeszcze leki zostaly po Kapselku na serduszko to tez odrazu dam cioteczce tylko do kotrej dzis Bunia urzeduje zebym sie wyrobila Jestes super dzis rano leciał samochod ode mnie do Warszawy, bedzie tam do jutra Zawsze jestesmy 1-2 razy w miesiacu w Warszawie wiec jesli macie cos do załatwienia dajcie znac Quote
Recommended Posts