Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) ja własnie zrezygnowałam z Estonii bo moje najmłodsze będzie jeszcze w klasie szczeniat, a Blue rozpoczął chamionat Słowacji w Trencinie a tam potrzeba 4 wioskow wiec na tych wystawach może :)) załapać :)) dwa :) a z małolatą będziemy się bawić rekreacyjnie i szkoleniowo i socjalizacyjnie w klasie szczeniat :)

Estonię zaatakuję pod koniec 2007 poczatek 2008

• 2 weeks later...
Posted

czy ktoś z jadących w sobotę lub na 2 wystawki w piatek i w sobote, albo sobote i niedzielę (nam pasują wszystki kombinacje ) miałby miejsce w autku dla 1 osoby ze spanielkiem ?? Oczywiście dokładamy się do paliwa.
super obsada, więc gdyby jakaś dobra duszyczka nas zabrała to byśmy pojechali.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dostaliscie juz potwierdzenia na Senec? Bo ja nie, a jakby co to jutro wczesnym popludniem musze jechac. Zglaszalam mailem i teoretycznie mnie przyjeli, ale mialam doslac dokumenty ktorych ponoc nie dostali. Doslalam, ale byly problemy ( ich skrzynka byla przepelniona ) i ciagle odrzucalo. W koncu poszlo, ale juz nic nie odpisali. Nawet nie wiem gdzie ta wystawa jest,:shake:

Posted

ja tez jade na Senec
tez nie mam potweirdzenia
nie wiem czy mnie przyjeli
na meile nie odp

:roll:

Truflowa jaką rase wystawiasz? ja grzywacza chinskiego