Musiałek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witam, wszystkie informacje o tych wystawach znajdują się na stronie www.nitracacib.sk CACIB, CAC + klubówki :) Quote
Basik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A o klubowych nic nie ma, czy tylko jestem ślepa? Czy ktoś się wybiera? Quote
Musiałek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 o Senec tez jeszcze nie ma info ale myślę że z biegiem czasu będą się informacje pojawiać. Ja się wybieram na piątek i sobotę bo niestety klubówki nie dla nas :) Quote
Elitesse Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ja mysle o piatkowej wystawie - ale czekam na sedziego, w niedziele miedzynarodowka pokrywa mi sie niestety z Lesznem no i jest polski sedzia na sznaucery :roll: Quote
dorotal Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Informacje o wystawie w Senecu sa na stronie http://www.pointer-sportclub.sk/indexn.htm Quote
dorotal Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Zycze powodzenia. :lol: Ja w tym czasie jade na polnoc do Estonii. Quote
Musiałek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 :) ja własnie zrezygnowałam z Estonii bo moje najmłodsze będzie jeszcze w klasie szczeniat, a Blue rozpoczął chamionat Słowacji w Trencinie a tam potrzeba 4 wioskow wiec na tych wystawach może :)) załapać :)) dwa :) a z małolatą będziemy się bawić rekreacyjnie i szkoleniowo i socjalizacyjnie w klasie szczeniat :) Estonię zaatakuję pod koniec 2007 poczatek 2008 Quote
Jagoodka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 czy ktoś z jadących w sobotę lub na 2 wystawki w piatek i w sobote, albo sobote i niedzielę (nam pasują wszystki kombinacje ) miałby miejsce w autku dla 1 osoby ze spanielkiem ?? Oczywiście dokładamy się do paliwa. super obsada, więc gdyby jakaś dobra duszyczka nas zabrała to byśmy pojechali. Quote
Kaur Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 my najprawdopodobniej jedziemy, ale na niedzielę. Quote
Jagoodka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Czy rzeczywiście nikt nie jedzie na piątek i sobote, lub samą sobotę (ew. sobotę i niedzielę). Nadal szukam transportu... Quote
Natalia_W Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja jade z moimi Miniaturami :) Wystawiam psa w klasie mlodziezy i w klasie championow... prosimy o trzymanie kciukow... jednego CACIBa brakuje nam do Int.Ch... Quote
Natalia_W Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Martyna - dziękujemy baaardzo :D mam nadzieje, że w przyszłym roku pojawimy się w Nitrze w składzie powiększonym o czarnego przystojniaka :D Quote
jovi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Jest już rozpiska ringów na Senec : www.pointer-sportclub.sk/ROZDELENIE%20KRUHOV%20piatok%2001.rtf Quote
maga18 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 a spis wystawcow na senec jest? ja tam na ich stronie nie widze nawet rozdzielenia na ringi... :razz: Quote
Truflowo-struclowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dostaliscie juz potwierdzenia na Senec? Bo ja nie, a jakby co to jutro wczesnym popludniem musze jechac. Zglaszalam mailem i teoretycznie mnie przyjeli, ale mialam doslac dokumenty ktorych ponoc nie dostali. Doslalam, ale byly problemy ( ich skrzynka byla przepelniona ) i ciagle odrzucalo. W koncu poszlo, ale juz nic nie odpisali. Nawet nie wiem gdzie ta wystawa jest,:shake: Quote
maga18 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ja tez jade na Senec tez nie mam potweirdzenia nie wiem czy mnie przyjeli na meile nie odp :roll: Truflowa jaką rase wystawiasz? ja grzywacza chinskiego Quote
Recommended Posts