Paola06 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Sterylka Lali została przeniesiona na piątek. Maleństwo mialo wczoraj biegunkę-lepiej dmuchać na zimne. Mych -umowę wysłałam:) Anula czekamy na zdjątka-i choć Bubu znalazł dom(u tych starszych ludzi co Ci opowiadałam)to prosze wstaw tez na jego wątku co by sie Ciotki cieszyły:) Dziękuję:calus: Quote
mycha101 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Kochana Oleńka. :loveu::loveu::loveu: Do piątku nic się Lali nie stanie, nie ma co ryzykować. I czekamy na fotki:lol: Quote
anula1959 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dziewczyny...........a oświeci mnie któraś jak się zdjęcia wstawia? Quote
mycha101 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Ja mogę Cię nauczyć, ale bardzo zawile tłumaczę. Zawsze możesz mi przesłać fotki na maila i ja je wstawię. Wybierz, którą opcję wolisz. oolszak@kontinuum.pl Quote
mycha101 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Aniu, nic nie dotarło. Spróbuj na adres ten co podałam i na ten: mycha107@o2.pl Kiedyś dotrze, spokojnie:eviltong: Quote
anula1959 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wobec tego jeszcze raz dziś prześlę zdjęcia , ofiara losu ze mnie , nawet maila nie udało mi się wysłać:oops: ! Quote
anula1959 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Spróbuj teraz, może już doszło:lol: . A swoją drogą psinka jest przecudna, taka przylepka ! Cały czas jak byłyśmy z Paolą z wizytą u Pani, bawiłam się z nią , całowała mnie po całej buzi, przytulała się całym ciałkiem jak ją wzięłam na ręce . Jest po prostu przeurocza ! Zażartowałam będąc z wizytą u Lali , że chętnie bym ją wzięła a Pani na to , że teraz to ona już by jej nigdy nie oddała. Malutka ma nianię w postaci sąsiadki Pani , jest zabierana na spacerki i do domku tej sąsiadki , żeby sie bidulce nie nudziło;) . Ma tam do towarzystwa koleżankę , z którą się podobno bardzo polubiły:lol: . Quote
mycha101 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać: boczki to się dziewczynce zaokrągliły:eviltong:, aż miło poatrzeć:loveu: Dziękuję Wam Olu i Aniu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Popatrzcie sami: Quote
Paola06 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Mała Drobinka-Lala jest juz po sterylce:) Ma się wyśmienicie i pozdrawia wszystkie swoje Ciotki:calus: Quote
mycha101 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Dzięki Olcia. Kiedy była sterylizowana, czy szwy już zdjęte? Jak ona się czuje i jak to wszystko zniosła? Głaski od cioci Oli. Ola umowa jeszcze nie dotarła:shake: Quote
Paola06 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Umowę wyslę jeszcze raz-miałam w czwartek zwrot-nie dopisałam kodu:( Przepraszam że tak to długo trwa:calus: Szwy jeszcze są,kupiłam kołnierz.Malutka naprawdę jest bardzo dzielna. Takie malutkie psie szczęście:) Mycha-czy Twój bannerek ma kod który mogę wkleić? Kopiowanie mi nie wychodzi:( Quote
Paola06 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Lala to juz taka troszke tłuścioszka:) Waży 6,10kg:) Quote
mycha101 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Niczym się Olcia nie przejmuj. Bannerek nie ma kodu. Ja go skopiowałam bez kodu. Lala jest strasznym tłuścioszkiem:evil_lol: Trzeba uważać, bo jest niskopodłogowa i może zacząć trzeć brzusiem po ziemii:eviltong: Quote
Paola06 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Alarm!!!!!!!!!!!!!!!! Pani Bożenka jest od wczoraj w szpitalu-Lala jest u mnie. Musimy szukać jej domu(ja juz zaczęłam rozpytywać)bo z p.Bozenką jest niewesoło i nie wiadomo ile spędzi czasu w szpitalu. Lala jest bardzo grzeczną sunią,wylewna i nad wszystko kochająca dzieci. Niestety moja kotka urzadza na nią polowania:(a jest dwa razy od niej większa. Szukamy domku stałego dla Lali-malutkiej i torebkowej!!!!! Quote
Paola06 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Podaje kontakt do siebie na gg7472665 Bardzo wolno chodzi mi dogomania.:( Quote
mycha101 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Paola06 napisał(a):Alarm!!!!!!!!!!!!!!!! Pani Bożenka jest od wczoraj w szpitalu-Lala jest u mnie. Musimy szukać jej domu(ja juz zaczęłam rozpytywać)bo z p.Bozenką jest niewesoło i nie wiadomo ile spędzi czasu w szpitalu. Lala jest bardzo grzeczną sunią,wylewna i nad wszystko kochająca dzieci. Niestety moja kotka urzadza na nią polowania:(a jest dwa razy od niej większa. Szukamy domku stałego dla Lali-malutkiej i torebkowej!!!!! To co pani od razu ot tak ją chce oddać? Śmierdząca sprawa.:angryy: Przecież wyjdzie ze szpitala i wtedy mogłaby dalej się sunią zajmować. Czy może już się Lala jej znudziła? Życzę zdrowia pani Bożence, ale z drugiej strony dziwi mnie fakt, że już ją przekreśla i chce oddać. Nie wiem co robić. Ile może mała u Ciebie zostać? Ja wyjeżdżam w sobotę i do czwartku mnie nie będzie.:shake: Quote
Paola06 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Mycha-nie oceniaj tak ostro,proszę. Zadzwoniła że idzie do szpitala-niewiadomo ile to potrwa bo sa obawy że to poważny stan.Jest osobą samotną-Lala jest jej otuchą-ale uważam że lepiej poszukać dla niej nowego domku-niż by miała czekać niewiadomo ile na swoją panią.. Zgodnie z umową najpierw zadzwoniła do mnie-a ja Lalę z miejsca odebrałam. Szukamy domku dla małej Lali. Quote
enia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ale moze pobyć u Ciebie?? rany co za życie....... Quote
mycha101 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Ola to nie chodzi o ocenianie, tylko nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie idą na łatwiznę i wybierają najprostszą opcję. Ty mi dałas psa, ja nie mogę się nim więc ty coś wymyśl. Na tej zasadzie się to odbywa. Wiem, że ludzi różne tragedie w życiu spotykają i bardzo współczuję, mam nadzieję, że pani wyzdrowieje, czego jej życzę. Wiem, że pani ma córkę, czy ona nie może się Lalą zająć??? Ola umowy nadal nie dostałam:shake: Czy zrobić małej allegro??? Quote
gamoń Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Czy sunia utrzymuje czystosc ,czy sunia moze zostawac sama w domciu,czy sunia nie niszczy w domciu ,czy sunia nie wchodzi w konflikt z psiakami.???? O ile odpowiedzi beda pozytywne na 14 dni mogę ja przetrzymac.Wiecej nie dam rady.:shake: Quote
mycha101 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 gamoń napisał(a):Czy sunia utrzymuje czystosc ,czy sunia moze zostawac sama w domciu,czy sunia nie niszczy w domciu ,czy sunia nie wchodzi w konflikt z psiakami.???? O ile odpowiedzi beda pozytywne na 14 dni mogę ja przetrzymac.Wiecej nie dam rady.:shake: tak, tak, tak, :eviltong: Paola co ty na to???? Quote
Paola06 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Przepraszam że nie było mnie tak długo. Dogo szwankuje a i obowiązki zmniejszyły ilość czasu wolnego:) Więc tak: Lala jest u mnie.Jest bardzo,ale to bardzo przytulastym,liżiastym pieskiem. Taka słodka Teletubisia:):):) Zdarza sie jej jeszcze troszkę nabrudzić w domku-ale sporadycznie. Trzeba uważać na dietę-apetyt ma ogromny!!!!!!!!!!!!! W poniedziałek prawdopodobnie pójdzie do stałego-mam nadzieję że już tego-domku. Dałam na tablicę ogłoszeń w podstawówce u syna -info.i zgłosiła się dziewczynka która w Lali sie zakochała-w piątek byłam z nią u jej rodziców. Zrobiła bardzo dobre wrażenie-wpakowała się na wersalkę i wylizała wszystkich po kolei. Rodzinka to :tata,mama i 11letnia córcia.Mieli przez 14 lat pieska-rozglądali się za nowym. Na razie nie zapeszam, ale trzymajcie kciuki:lol::lol::lol: Do jutra!!!! Quote
Paola06 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 P.S.Oczywiście na wersalkę wpakowała się Lala:) Quote
Recommended Posts