Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sterylka Lali została przeniesiona na piątek.
Maleństwo mialo wczoraj biegunkę-lepiej dmuchać na zimne.
Mych -umowę wysłałam:)
Anula czekamy na zdjątka-i choć Bubu znalazł dom(u tych starszych ludzi co Ci opowiadałam)to prosze wstaw tez na jego wątku co by sie Ciotki cieszyły:)
Dziękuję:calus:

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spróbuj teraz, może już doszło:lol: .
A swoją drogą psinka jest przecudna, taka przylepka ! Cały czas jak byłyśmy z Paolą z wizytą u Pani, bawiłam się z nią , całowała mnie po całej buzi, przytulała się całym ciałkiem jak ją wzięłam na ręce .
Jest po prostu przeurocza !
Zażartowałam będąc z wizytą u Lali , że chętnie bym ją wzięła a Pani na to , że teraz to ona już by jej nigdy nie oddała.
Malutka ma nianię w postaci sąsiadki Pani , jest zabierana na spacerki i do domku tej sąsiadki , żeby sie bidulce nie nudziło;) . Ma tam do towarzystwa koleżankę , z którą się podobno bardzo polubiły:lol: .

Posted

Nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać: boczki to się dziewczynce zaokrągliły:eviltong:, aż miło poatrzeć:loveu:
Dziękuję Wam Olu i Aniu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Popatrzcie sami:

Posted

Dzięki Olcia. Kiedy była sterylizowana, czy szwy już zdjęte? Jak ona się czuje i jak to wszystko zniosła?
Głaski od cioci Oli.
Ola umowa jeszcze nie dotarła:shake:

Posted

Umowę wyslę jeszcze raz-miałam w czwartek zwrot-nie dopisałam kodu:(
Przepraszam że tak to długo trwa:calus:
Szwy jeszcze są,kupiłam kołnierz.Malutka naprawdę jest bardzo dzielna.
Takie malutkie psie szczęście:)
Mycha-czy Twój bannerek ma kod który mogę wkleić?
Kopiowanie mi nie wychodzi:(

Posted

Niczym się Olcia nie przejmuj.
Bannerek nie ma kodu. Ja go skopiowałam bez kodu.
Lala jest strasznym tłuścioszkiem:evil_lol: Trzeba uważać, bo jest niskopodłogowa i może zacząć trzeć brzusiem po ziemii:eviltong:

• 1 month later...
Posted

Alarm!!!!!!!!!!!!!!!!

Pani Bożenka jest od wczoraj w szpitalu-Lala jest u mnie.
Musimy szukać jej domu(ja juz zaczęłam rozpytywać)bo z p.Bozenką jest niewesoło i nie wiadomo ile spędzi czasu w szpitalu.

Lala jest bardzo grzeczną sunią,wylewna i nad wszystko kochająca dzieci.

Niestety moja kotka urzadza na nią polowania:(a jest dwa razy od niej większa.

Szukamy domku stałego dla Lali-malutkiej i torebkowej!!!!!

Posted

Paola06 napisał(a):
Alarm!!!!!!!!!!!!!!!!

Pani Bożenka jest od wczoraj w szpitalu-Lala jest u mnie.
Musimy szukać jej domu(ja juz zaczęłam rozpytywać)bo z p.Bozenką jest niewesoło i nie wiadomo ile spędzi czasu w szpitalu.

Lala jest bardzo grzeczną sunią,wylewna i nad wszystko kochająca dzieci.

Niestety moja kotka urzadza na nią polowania:(a jest dwa razy od niej większa.

Szukamy domku stałego dla Lali-malutkiej i torebkowej!!!!!

To co pani od razu ot tak ją chce oddać? Śmierdząca sprawa.:angryy: Przecież wyjdzie ze szpitala i wtedy mogłaby dalej się sunią zajmować. Czy może już się Lala jej znudziła? Życzę zdrowia pani Bożence, ale z drugiej strony dziwi mnie fakt, że już ją przekreśla i chce oddać.
Nie wiem co robić. Ile może mała u Ciebie zostać? Ja wyjeżdżam w sobotę i do czwartku mnie nie będzie.:shake:

Posted

Mycha-nie oceniaj tak ostro,proszę.

Zadzwoniła że idzie do szpitala-niewiadomo ile to potrwa bo sa obawy że to poważny stan.Jest osobą samotną-Lala jest jej otuchą-ale uważam że lepiej poszukać dla niej nowego domku-niż by miała czekać niewiadomo ile na swoją panią..
Zgodnie z umową najpierw zadzwoniła do mnie-a ja Lalę z miejsca odebrałam.

Szukamy domku dla małej Lali.

Posted

Ola to nie chodzi o ocenianie, tylko nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie idą na łatwiznę i wybierają najprostszą opcję. Ty mi dałas psa, ja nie mogę się nim więc ty coś wymyśl. Na tej zasadzie się to odbywa. Wiem, że ludzi różne tragedie w życiu spotykają i bardzo współczuję, mam nadzieję, że pani wyzdrowieje, czego jej życzę.
Wiem, że pani ma córkę, czy ona nie może się Lalą zająć???
Ola umowy nadal nie dostałam:shake:
Czy zrobić małej allegro???

Posted

Czy sunia utrzymuje czystosc ,czy sunia moze zostawac sama w domciu,czy sunia nie niszczy w domciu ,czy sunia nie wchodzi w konflikt z psiakami.????
O ile odpowiedzi beda pozytywne na 14 dni mogę ja przetrzymac.Wiecej nie dam rady.:shake:

Posted

gamoń napisał(a):
Czy sunia utrzymuje czystosc ,czy sunia moze zostawac sama w domciu,czy sunia nie niszczy w domciu ,czy sunia nie wchodzi w konflikt z psiakami.????
O ile odpowiedzi beda pozytywne na 14 dni mogę ja przetrzymac.Wiecej nie dam rady.:shake:

tak, tak, tak, :eviltong:

Paola co ty na to????

Posted

Przepraszam że nie było mnie tak długo.
Dogo szwankuje a i obowiązki zmniejszyły ilość czasu wolnego:)

Więc tak:

Lala jest u mnie.Jest bardzo,ale to bardzo przytulastym,liżiastym pieskiem.
Taka słodka Teletubisia:):):)

Zdarza sie jej jeszcze troszkę nabrudzić w domku-ale sporadycznie.
Trzeba uważać na dietę-apetyt ma ogromny!!!!!!!!!!!!!

W poniedziałek prawdopodobnie pójdzie do stałego-mam nadzieję że już tego-domku.
Dałam na tablicę ogłoszeń w podstawówce u syna -info.i zgłosiła się dziewczynka która w Lali sie zakochała-w piątek byłam z nią u jej rodziców.
Zrobiła bardzo dobre wrażenie-wpakowała się na wersalkę i wylizała wszystkich po kolei.
Rodzinka to :tata,mama i 11letnia córcia.Mieli przez 14 lat pieska-rozglądali się za nowym.
Na razie nie zapeszam, ale trzymajcie kciuki:lol::lol::lol:

Do jutra!!!!