Neris Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Mycha, wspominałaś coś o jamniczku w schronie... jest szansa na więcej informacji o nim? Quote
enia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dobrze, że sunieczka już u siebie, tylko nie bić jej prosze!:roll: Quote
mycha101 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Neris napisał(a):Mycha, wspominałaś coś o jamniczku w schronie... jest szansa na więcej informacji o nim? We wtorek będę miała info o jamniczku. A jeśli chodzi o gazetę, to podobno pani jej gazetą pogroziła. Mam się o nic nie martwić, sunia ma bardzo dobry domek. Za dwa tygodnie będzie wizyta poadopcyjna. Dziewczynki a aparacik weźmiecie?:cool3: Quote
anula1959 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Paola , masz jakieś wieści od Pani , jak tam sunia ? Czy wybierzemy się na wizytę i kiedy ? Napisz na PW Quote
anula1959 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Paola , czy już coś wiesz o suni? Kiedy do Pani pojedziemy? Odezwij się!!!!! Quote
mycha101 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Ja wiem od Gosi (dziewczyna, która tą panią zna), że miłość i szczęście. Sunia najukochańsza na świecie. Anula jak Paola się nie odezwie, to proszę idź tam sama. Quote
Paola06 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witam po dłuższej przerwie:) Anula jestem do dyspozycji,kiedy będziesz miała czas to pójdziemy w odwiedzinki do Lali:) Wiem że pani ją bardzo pokochała,jest tylko cały czas problem z utrzymaniem czystości w domu:( Nawet po spacerku,jak przyjdzie do domku-kuca-siusiu-i minka przepraszająca. Jutro zostanie ustalona data sterylizacji-czekam na telefon od Amikat,także i tak muszę w tym tygodniu wybrać się do malutkiej,żeby wszystko poustalać. Quote
Paola06 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nie bylo mnie troszkę i proszę-przenieśli nas:) Czekam na info od Anuli i w tym tygodniu napewno odwiedzimy Maleństwo. Quote
mycha101 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Koniecznie weźcie aparat. Jeśłi chodzi o załątwianie się w domu, to takie dostałam rady: jak załatwia się na dworzu to nagradzać, ale robić to w trakcie siusiania lub qupy, nie później; przed wyjściem na dwór trzeba jej dać do spożycia coś płynnego, np. zupy to jak się tak opije, to nie ma rady musi zrobić siusiu, tylko cierpliwie trzeba z nią spacerować, nie dać za wygraną. Quote
mycha101 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Ola, ja wciąż od Pani nie dostałam umowy adopcyjnej, czy możesz sie postarać, żeby na dniach do mnie dotarła? Pozdrawiam Quote
Paola06 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Umowę przekazałam i dopilnuję żeby została odesłana:) Lala w poniedziałek o godz.10.30 jest umówiona na sterylkę i szczepienia-rozmawiałaam też z Anulą i w tym tyg.wybierzemy się na wizytę poadopcyjną:)Pewnie w sobotę. Quote
Paola06 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Zaraz wychodzę,żeby umówic się z panią Lali na sobotę.Niestety zgubiłam do niej numer tel.ale na szczęście mieszka blisko:) Quote
Paola06 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Spotkałam się dzisiaj z panią od Lali i mam same dobre wieści:lol: Malutka już nie siusia w domku,jest bardzo grzeczna i slodka. Je gotowanego kurczaczka z warzywami,lub mięsko z puszeczki z ryżem. Jest bezproblemową suńcią-a pani jest poprostu w niej ZAKOCHANA!!!!! W poniedziałek sterylka na którą dowiozę Lalę,pani jest w pracy.Po 18 ją odbierzemy.Mam nadzieję że wszystko przebiegnie pomyślnie:lol: Quote
anula1959 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cudowne wieści!:multi: Widzicie , trzeba było tylko troszkę cierpliwości i dużo miłości i już sunieczka wie co i jak;) . Paola to kiedy do Pani pojedziemy , czy wogóle mamy jeszcze jechać skoro u niej byłaś? Jak bym chętnie zobaczyła malutką , no ale ta sterylka w poniedziałek......... chyba , że już coś postanowiłaś z Panią odnośnie wizyty? Pozdrawiam Anula Quote
Paola06 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Anula umówiłam Nas na sobote o 17.30.Będę czekać pod domem.Czy masz aparat?Cioteczki napewno się ucieszą ze zdjątek:) Quote
anula1959 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Oczywiście będę:lol: ! Postaram się "skołować" aparat na tą wyjątkową okazję;) ! Quote
Paola06 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No to super:)To jesteśmy umówione!!Do miłego zobaczenia!!! Quote
mycha101 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Wspaniała wiadomość, bo ja się trochę bałam, że Pani nie wytrzyma tego jej siusiania. Ulżyło mi. Kochanę dziewczęta skołujcie aparat, bo ja baaaaaaaaaaardzo bym chciała Lalkę zobaczyć. Ola dziękuję Ci bardzo za zorganizowanie sterylki, nie rzucasz słów na wiatr. Kochana jesteś:loveu: Anula wizyta konieczna jest, gdyż zdjęcia potrzebne są:eviltong: Ściskam Was cioteczki:lol: Quote
enia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Paola06 napisał(a):Spotkałam się dzisiaj z panią od Lali i mam same dobre wieści:lol: Malutka już nie siusia w domku,jest bardzo grzeczna i slodka. Je gotowanego kurczaczka z warzywami,lub mięsko z puszeczki z ryżem. Jest bezproblemową suńcią-a pani jest poprostu w niej ZAKOCHANA!!!!! W poniedziałek sterylka na którą dowiozę Lalę,pani jest w pracy.Po 18 ją odbierzemy.Mam nadzieję że wszystko przebiegnie pomyślnie:lol: Jak dobrze sie czyta takie wieści.........:laola: Quote
Paola06 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Jesteśmy juz po odwiedzinkach u malutkiej Lali, która na Nasz widok posiusiała sie ze szczęścia.Przybrała na wadze i boczki ma zaokrąglone:) Ma swój fotel do spania z którego ma widok na całe mieszkanko:) Okazuje się że jak pani Lali wychodzi na dłużej z domku,to sąsiadka ma klucze i przychodzi po Lalę na spacerek. Umowę mam,jutro wyślę.Zdjątka Anula porobiła i wklei we wtorek bo ma problemy z kompem. Jeszcze w poniedziałek sterylka i można uznać adopcje za spełnioną , zakrapianą dużo dozą szczęścia i miłości. Dalsze wieści w poniedziałek.Buziaki dla Mychy:calus: Quote
jayo Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Buziaki dla Lali i dla Was dziewczyny, nie martwcie sie na zapas - bedzie dobrze :loveu::loveu: Quote
mycha101 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Czekam na wieści. Na pewno wszystko będzie dobrze. Dziękuję Wam bardzo:loveu: Ale wspaniale Lala trafiła:eviltong: Quote
Recommended Posts