Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Mycha, wspominałaś coś o jamniczku w schronie... jest szansa na więcej informacji o nim?

We wtorek będę miała info o jamniczku.

A jeśli chodzi o gazetę, to podobno pani jej gazetą pogroziła. Mam się o nic nie martwić, sunia ma bardzo dobry domek. Za dwa tygodnie będzie wizyta poadopcyjna. Dziewczynki a aparacik weźmiecie?:cool3:

Posted

Ja wiem od Gosi (dziewczyna, która tą panią zna), że miłość i szczęście. Sunia najukochańsza na świecie.
Anula jak Paola się nie odezwie, to proszę idź tam sama.

• 2 weeks later...
Posted

Witam po dłuższej przerwie:)
Anula jestem do dyspozycji,kiedy będziesz miała czas to pójdziemy w odwiedzinki do Lali:)
Wiem że pani ją bardzo pokochała,jest tylko cały czas problem z utrzymaniem czystości w domu:(
Nawet po spacerku,jak przyjdzie do domku-kuca-siusiu-i minka przepraszająca.
Jutro zostanie ustalona data sterylizacji-czekam na telefon od Amikat,także i tak muszę w tym tygodniu wybrać się do malutkiej,żeby wszystko poustalać.

Posted

Koniecznie weźcie aparat.
Jeśłi chodzi o załątwianie się w domu, to takie dostałam rady: jak załatwia się na dworzu to nagradzać, ale robić to w trakcie siusiania lub qupy, nie później; przed wyjściem na dwór trzeba jej dać do spożycia coś płynnego, np. zupy to jak się tak opije, to nie ma rady musi zrobić siusiu, tylko cierpliwie trzeba z nią spacerować, nie dać za wygraną.

Posted

Umowę przekazałam i dopilnuję żeby została odesłana:)
Lala w poniedziałek o godz.10.30 jest umówiona na sterylkę i szczepienia-rozmawiałaam też z Anulą i w tym tyg.wybierzemy się na wizytę poadopcyjną:)Pewnie w sobotę.

Posted

Spotkałam się dzisiaj z panią od Lali i mam same dobre wieści:lol:
Malutka już nie siusia w domku,jest bardzo grzeczna i slodka.
Je gotowanego kurczaczka z warzywami,lub mięsko z puszeczki z ryżem.
Jest bezproblemową suńcią-a pani jest poprostu w niej ZAKOCHANA!!!!!
W poniedziałek sterylka na którą dowiozę Lalę,pani jest w pracy.Po 18 ją odbierzemy.Mam nadzieję że wszystko przebiegnie pomyślnie:lol:

Posted

Cudowne wieści!:multi: Widzicie , trzeba było tylko troszkę cierpliwości i dużo miłości i już sunieczka wie co i jak;) .
Paola to kiedy do Pani pojedziemy , czy wogóle mamy jeszcze jechać skoro u niej byłaś?
Jak bym chętnie zobaczyła malutką , no ale ta sterylka w poniedziałek......... chyba , że już coś postanowiłaś z Panią odnośnie wizyty?
Pozdrawiam
Anula

Posted

Wspaniała wiadomość, bo ja się trochę bałam, że Pani nie wytrzyma tego jej siusiania. Ulżyło mi.
Kochanę dziewczęta skołujcie aparat, bo ja baaaaaaaaaaardzo bym chciała Lalkę zobaczyć. Ola dziękuję Ci bardzo za zorganizowanie sterylki, nie rzucasz słów na wiatr. Kochana jesteś:loveu:
Anula wizyta konieczna jest, gdyż zdjęcia potrzebne są:eviltong:
Ściskam Was cioteczki:lol:

Posted

Paola06 napisał(a):
Spotkałam się dzisiaj z panią od Lali i mam same dobre wieści:lol:
Malutka już nie siusia w domku,jest bardzo grzeczna i slodka.
Je gotowanego kurczaczka z warzywami,lub mięsko z puszeczki z ryżem.
Jest bezproblemową suńcią-a pani jest poprostu w niej ZAKOCHANA!!!!!
W poniedziałek sterylka na którą dowiozę Lalę,pani jest w pracy.Po 18 ją odbierzemy.Mam nadzieję że wszystko przebiegnie pomyślnie:lol:

Jak dobrze sie czyta takie wieści.........:laola:

Posted

Jesteśmy juz po odwiedzinkach u malutkiej Lali, która na Nasz widok posiusiała sie ze szczęścia.Przybrała na wadze i boczki ma zaokrąglone:)
Ma swój fotel do spania z którego ma widok na całe mieszkanko:)
Okazuje się że jak pani Lali wychodzi na dłużej z domku,to sąsiadka ma klucze i przychodzi po Lalę na spacerek.
Umowę mam,jutro wyślę.Zdjątka Anula porobiła i wklei we wtorek bo ma problemy z kompem.
Jeszcze w poniedziałek sterylka i można uznać adopcje za spełnioną , zakrapianą dużo dozą szczęścia i miłości.
Dalsze wieści w poniedziałek.Buziaki dla Mychy:calus: