Paola06 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To jeszcze maleństwo-trzeba dużo cierpliwości i czasu :) Jutro wizyta,popołudniu.Jesteśmy już umówione. Mych -nikt nie dzwonił w temacie kotka:( Quote
mycha101 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Paola06 napisał(a):To jeszcze maleństwo-trzeba dużo cierpliwości i czasu :) Jutro wizyta,popołudniu.Jesteśmy już umówione. Mych -nikt nie dzwonił w temacie kotka:( Może ktoś już nie potrzebuje pomocy. Trudno. Czekam na relację z wizyty. Powiedz Pani o tym, że załatwia się na posłaniu, żeby potem nie było. Ja myślę, że to dlatego, że miesiąc nie wychodziła na powietrze i musiała się załatwiać w boksie. To jej minie. Quote
mycha101 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Mam dobre wieści. Domek sprawdzony i maleństwo tam jedzie. Pani okazała się odpowiedzialną osobą, ale resztę napiszą dziewczyny Anula i Paola. Anula, Paola wielkie dzięki za kontrolę, zaangażowanie i wielkie serce. Dzięki.:Rose: :Rose: :Rose: :laola: :laola: Quote
enia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ale super wieści!!!! tak sie ciesze! :lol: Dziewczyny jesteście KOCHANE:loveu: Quote
anula1959 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witajcie! Już po kontroli , Pani skromna i skromne warunki mieszkaniowe ale zrobiła na nas dobre wrażenie ,myślę że sunia będzie miała w niej kochającą opiekunkę .Uświadomiłyśmy Panią co robić w razie kłopotów , powiedziałyśmy o problemach z czystością i najważniejsze to to , że gdyby się Pani z jakiegoś powodu rozmyśliła to ma koniecznie się ze mną skontaktować/zostawiłam swoje namiary/ zanim cokolwiek postanowi. Będziemy miały i kontakt i wieści z Panią przez Paoli kuzynkę, z resztą często jestem w centrum to postaram się do Pani zajżeć:lol: . A tak wogóle to Pani już się nie może doczekać pieseczka:lol: Quote
anula1959 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 mycha101 napisał(a):Anula, Paola wielkie dzięki za kontrolę, zaangażowanie i wielkie serce. Dzięki.:Rose: :Rose: :Rose: :laola: :laola: To nic takiego..............:oops: Quote
mycha101 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Anula Ty nie bądź taka skromna:cool3: Jeszcze raz dziekuję. Kolejne psie nieszczęście znalazło domek, ale jestem szczęśliwa. Chciałam też podziękować Fundacji For Animals, bo to oni opłacą szczepienia i sterylizację. Bardzo dziękuję.:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Widzisz Enia udało się:lol: Quote
malagos Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To tylko transport i juz w domku? Z ostrowskiego watku wiem, ze trasę Warszawa-Katowice pokonują czasem Witokret-ki, może one pomogą? Quote
Paola06 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tak,tak szukamy pilnie transportu WARSZAWA-KATOWICE!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paola06 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hoop na górę-domek już jest-Drobinka prosi o transport:) Quote
Paola06 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 I jeszcze na dobranoc-hoop!!! Szukamy transportu Wawa-Katowice:) Quote
enia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 To i ja podniose bo transport pilnie potrzebny dla Drobisi!!!!!!:roll: Quote
mycha101 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 I ja podnoszę! Poszukujemy transoportu Wawa-Katowice. Domek czeka z utęsknieniem!!! Quote
mycha101 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Kto pomoże z transportem maleństwa do Katowic? Domek się o nią upomina. Quote
malagos Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Może taką kruszynkę ktos moze zawieźć pociagiem? Do Katowic to nie taka wielka wyprawa....może student ze zniżka? Quote
mycha101 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Też myślałam o pociągu, ale ja niestety zniżki już nie mam, a poza tym ja najpóźniej o 17:30 muszę w Wawie, żeby potem dojechać do Ciechanowa. Czy jakiś student znajdzie chwilkę, w przerwie między egzaminami i zawizie maleństwo do Katowic? Oczywiście zapewniam zwrot kosztów. Quote
Paola06 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 PILNE!!!!!! pOTRZEBNY TRANSPORT WAWA-KATOWICE.NA JUŻ:( Quote
mycha101 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Niestety w środę mała musi opuścić domek tymczasowy (sprawy rodzinne). Czy ktoś pomoże?????? Quote
mycha101 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Szukamy transportu!!! Dziewczyny podnoście Drobinkę, bo ja w domu nadal nie mam netu. Quote
mycha101 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 No to jeszcze raz, przed wyjściem z pracy, podnoszę. Maleństwo szuka transportu. Quote
mycha101 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Jeśli zdarzyłby się cud i ktoś zaoferowałby transport na jutro (wtorek), to bardzo proszę o kontakt telefoniczny 602 676 760, gdyż nie mam w domu netu (jakaś awaria). Quote
Paola06 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Potrzebny Transport Wawa-katowice!!!!!!!!!!!!!!!! Do środy Drobinka Musi Opuścić Tymczas-a W Katowicach Czeka Domek Stały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plissssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paola06 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pilne-podnoszę!!!!!! Drobinka prosi o transport:(:(:( Quote
jayo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 W czwartek moj TZ moze sunie przewiezc, jedzie do Katowic. Ale klopot z przetrzymaniem jej u nas - bo swierzb jeszcze nie do konca zwalczony, a nie chcemy jej narazac na zarazenie. W czwartek rano moze u nas wyladowac - to znaczy mnie nie bedzie pewnie, ale ukochany TZ sobie musi poradzic z calym stadem sam :-) Mycha, zadzwonimy jutro. Quote
Recommended Posts