Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paola06 napisał(a):
To jeszcze maleństwo-trzeba dużo cierpliwości i czasu :)
Jutro wizyta,popołudniu.Jesteśmy już umówione.
Mych -nikt nie dzwonił w temacie kotka:(

Może ktoś już nie potrzebuje pomocy. Trudno.

Czekam na relację z wizyty. Powiedz Pani o tym, że załatwia się na posłaniu, żeby potem nie było. Ja myślę, że to dlatego, że miesiąc nie wychodziła na powietrze i musiała się załatwiać w boksie. To jej minie.

Posted

Mam dobre wieści. Domek sprawdzony i maleństwo tam jedzie. Pani okazała się odpowiedzialną osobą, ale resztę napiszą dziewczyny Anula i Paola.
Anula, Paola wielkie dzięki za kontrolę, zaangażowanie i wielkie serce. Dzięki.:Rose: :Rose: :Rose: :laola: :laola:

Posted

Witajcie! Już po kontroli , Pani skromna i skromne warunki mieszkaniowe ale zrobiła na nas dobre wrażenie ,myślę że sunia będzie miała w niej kochającą opiekunkę .Uświadomiłyśmy Panią co robić w razie kłopotów , powiedziałyśmy o problemach z czystością i najważniejsze to to , że gdyby się Pani z jakiegoś powodu rozmyśliła to ma koniecznie się ze mną skontaktować/zostawiłam swoje namiary/ zanim cokolwiek postanowi.
Będziemy miały i kontakt i wieści z Panią przez Paoli kuzynkę, z resztą często jestem w centrum to postaram się do Pani zajżeć:lol: .
A tak wogóle to Pani już się nie może doczekać pieseczka:lol:

Posted

Anula Ty nie bądź taka skromna:cool3:
Jeszcze raz dziekuję. Kolejne psie nieszczęście znalazło domek, ale jestem szczęśliwa.
Chciałam też podziękować Fundacji For Animals, bo to oni opłacą szczepienia i sterylizację. Bardzo dziękuję.:Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Widzisz Enia udało się:lol:

Posted

Też myślałam o pociągu, ale ja niestety zniżki już nie mam, a poza tym ja najpóźniej o 17:30 muszę w Wawie, żeby potem dojechać do Ciechanowa.

Czy jakiś student znajdzie chwilkę, w przerwie między egzaminami i zawizie maleństwo do Katowic? Oczywiście zapewniam zwrot kosztów.

Posted

Jeśli zdarzyłby się cud i ktoś zaoferowałby transport na jutro (wtorek), to bardzo proszę o kontakt telefoniczny 602 676 760, gdyż nie mam w domu netu (jakaś awaria).

Posted

Potrzebny Transport Wawa-katowice!!!!!!!!!!!!!!!!
Do środy Drobinka Musi Opuścić Tymczas-a W Katowicach Czeka Domek Stały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Plissssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

W czwartek moj TZ moze sunie przewiezc, jedzie do Katowic.

Ale klopot z przetrzymaniem jej u nas - bo swierzb jeszcze nie do konca zwalczony, a nie chcemy jej narazac na zarazenie.
W czwartek rano moze u nas wyladowac - to znaczy mnie nie bedzie pewnie, ale ukochany TZ sobie musi poradzic z calym stadem sam :-)
Mycha, zadzwonimy jutro.