Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Bos to ponad 4 letni pies w typie jamnika ,jest zdrowy zaszczepiony i już wykastrowany.
Zachowuje się grzecznie i szuka kontaktu z człowiekiem. Bardzo dobrze ułożony piesek ,który został porzucony w te wakacje. Czy komuś przeszkadzał w planowanym urlopie ,a może już się znudził, tego nie wiemy .Wiemy tylko że pies tęskni jest smutny przychodzi na każde zawołanie i na pewno sprawi jeszcze wiele radości nowym właścicielom. Liczymy ze jeszcze ktoś go jeszcze pokocha.
Uratuj choć jedno istnienie, a ono będzie Ci wdzięczne do końca życia. :)
Kontakt w sprawie adopcji: ika_92@wp.pl
tel:77 453 76 07 , 602 460 417

Edited by Ewelinaaa
Posted

Mam słabość do jamników, chociaż potrafią być bardzo charakterne, a w szczególności uparte:) No, ale podobno pies upodabnia się do właściciela, także kto uparty i pewny siebie to proszę chociaż zapoznać się z Bosem, a może akurat Wam skradnie serce...;)))

Posted

I tutaj mogę się z Tobą tylko zgodzić. Jamniki mają bardzo specyficzne charaktery, ale przy odpowiednim wychowaniu moga być wspaniałymi towarzyszami naszego życia. Sama posiadam pół roczną jamniczkę, która na pozór wydaje się bardzo spokojna i opanowana,lecz jest całkiem na odwrót. To wesoła, aktywna i bardzo przyjacielska suczka, która z miłości do człowieka potrafi wskoczyć mu na głowę i zalizać na śmierć. Obecnie mam jeszcze drugiego psa w ramach Domu tymczasowego http://tablica.pl/oferta/mlodziutki-lucek-czeka-na-swoj-wymarzony-dom-IDJfOh.html
z którym mój pies może bezgranicznie się wybawić i wyszaleć :)

Posted

Też mam jamnika, ale już 2-letniego. Jest pieszczochem niesamowitym, ale potrafi też wejść na głowę i być bardzo marudny, no ale za to go kocham:) Z Twoją jamniczką pewnie też by sie chętnie pobawił, bo w otoczeniu ma tylko większych od siebie kompanów do zabawy, a lubi wszystkie psy, nawet te które na niego krzywo patrzą hehe

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...