Ewelinaaa Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 (edited) Bos to ponad 4 letni pies w typie jamnika ,jest zdrowy zaszczepiony i już wykastrowany. Zachowuje się grzecznie i szuka kontaktu z człowiekiem. Bardzo dobrze ułożony piesek ,który został porzucony w te wakacje. Czy komuś przeszkadzał w planowanym urlopie ,a może już się znudził, tego nie wiemy .Wiemy tylko że pies tęskni jest smutny przychodzi na każde zawołanie i na pewno sprawi jeszcze wiele radości nowym właścicielom. Liczymy ze jeszcze ktoś go jeszcze pokocha. Uratuj choć jedno istnienie, a ono będzie Ci wdzięczne do końca życia. :) Kontakt w sprawie adopcji: ika_92@wp.pl tel:77 453 76 07 , 602 460 417 Edited January 25, 2013 by Ewelinaaa Quote
yoshi22 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Mam słabość do jamników, chociaż potrafią być bardzo charakterne, a w szczególności uparte:) No, ale podobno pies upodabnia się do właściciela, także kto uparty i pewny siebie to proszę chociaż zapoznać się z Bosem, a może akurat Wam skradnie serce...;))) Quote
Ewelinaaa Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 I tutaj mogę się z Tobą tylko zgodzić. Jamniki mają bardzo specyficzne charaktery, ale przy odpowiednim wychowaniu moga być wspaniałymi towarzyszami naszego życia. Sama posiadam pół roczną jamniczkę, która na pozór wydaje się bardzo spokojna i opanowana,lecz jest całkiem na odwrót. To wesoła, aktywna i bardzo przyjacielska suczka, która z miłości do człowieka potrafi wskoczyć mu na głowę i zalizać na śmierć. Obecnie mam jeszcze drugiego psa w ramach Domu tymczasowego http://tablica.pl/oferta/mlodziutki-lucek-czeka-na-swoj-wymarzony-dom-IDJfOh.html z którym mój pies może bezgranicznie się wybawić i wyszaleć :) Quote
yoshi22 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Też mam jamnika, ale już 2-letniego. Jest pieszczochem niesamowitym, ale potrafi też wejść na głowę i być bardzo marudny, no ale za to go kocham:) Z Twoją jamniczką pewnie też by sie chętnie pobawił, bo w otoczeniu ma tylko większych od siebie kompanów do zabawy, a lubi wszystkie psy, nawet te które na niego krzywo patrzą hehe Quote
Ewelinaaa Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 A u Bosa, bez zmian, nadal czeka w Fundacji na jakiekolwiek zainteresowanie ze strony człowieka. Jednak na chwile obecną, głucha cisza.... Quote
dexterka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 a gdzie Bos ma ogłoszenia? Nie chciałabym powielać... Quote
Ewelinaaa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Tylko na dogomani jest jak narazie, bo jeszcze nie robiłam mu wiecej ogłoszeń. :) Później to z pewnością nadrobię :) Quote
Ewelinaaa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Niestety, nic się nie zmieniło ; ( Quote
Recommended Posts