Katerinas Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Saba... To był jedyny w swoim rodzaju rottweiler, lub a'la rottweiler. Uratowana przez Marka z łańcuchu, z fatalnych warunków... Pierwszy jej dzień u nas. Przyprowadzona przez Marka na łańcuchu z kolczatką zaciśnietą na maxa.... Jeszcze dom nie istniał a ona tu z robotnikami pilnowała. Nasz dom, to Saba.... Z psa, który nie wiedział co to kontakty psio-psie i psio-ludzkie, z psa który bał się podniesionej ręki, bał się schodów... przeistoczyła się w szczęśliwą rottweilerzycę. Kopała doły, przesuwała pieńki i kamienie ... Rządziła ogrodem. I nade wszystko kochała Marka, miłością bezgraniczną... ... zawsze wpatrzona co powie, czy pogłaszcze, zawsze gotowa dać buziaka w akompaniamencie burczenia i pomrukiwania. I tych pomruków najbardziej brakuje... pomruków, które jak się poznało, wiedziało się które są z zadowolenia, które z niezadowolenia. Miejsce Saby koło schodów puste. Nie słychać stukania pazurów, nie słychać jak pije wodę... a robiła to wyjątkowo głośno... Pusto i cicho...... Ogród i nasz dom bez Saby... to jak nie ten dom. :-( Quote
zaba14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 To jest niesprawiedliwe... :-( [*] dla Saby... Trzymajcie się :buzi: Quote
zurdo Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Saba <*> Biegaj szczęśliwa po tęczowych łąkach i porządkuj tęczowe ogródki Quote
Mokka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Katerinas, a co znowu? :crazyeye: Matko święta, znów nieszczęście, jedno za drugim... Biedna, mała Dorka :-( . Saba, odpoczywaj [']. Quote
niedzwiedzica Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Katarinas, za dużo tego nieszczęścia :-(:-( przykro mi bardzo...:-( Saba, biegaj po zielonych łąkach razem z Gajką i wszystkimi naszymi psiakami ['] ['] Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Sabuniu ....bądź szczęśliwa z Gajeczką:-( Quote
Aga_Mazury Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Mój Boże Saba....tak tęskniłaś za swoim przyjacielem za TM... biegajcie tam szczęsliwe <*> Quote
Iri Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 <*> SABA badz szczesliwa za TM... Piekna Sabo..... Quote
Agga Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bardzo mi przykro. Sabunia[`]. Trzymajcie się, to takie niesprawiedliwe.:-( Quote
Kati Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Biedna Saba ['] ona już jest szcześliwa z Gają. Quote
K@tk@ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 <*><*><*> dla Sabci... Kasieńko, tak bardzo mi przykro.Najpierw Gajutka, a teraz Sabcia... Moja pierwsza myśl była taka, że Sabka zatęskniła za Gajką i dlatego ...odeszła. Trzymaj się cieplutko.Jestem z Tobą myślami... Quote
sota36 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kasiu - nie moge sie z tym pogodic, zreszta wiesz chyba, boli wszystko - bardzo boli, ale Saba nie jest (niestey) sama! Ma dobrych kompanow do zabawy! Niestety! Ma siostre,choc wolalabym zeby byly tu i teraz w trojke z Dorka - mimo, ze z Gajka nie bardzo sie kochaly. Ale ja che Waszej psiej Trojki!! Razem tu i teraz!!!!! Quote
Katerinas Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa... Rzadko to zaglądam... bo czytanie tego wątku boli .... podobnie jak wspomnień o Gajce... :sad: Quote
Agga Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 każdego z nas boli zaglądanie tutaj. Przychodze tez tutak kiedy mam złe dni i jest mi smutno. Poprosiłam nawet o moserowanie TM. Sabuś[`] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ['] ['] ['] Bardzo mi przykro.....:( Quote
szajbus Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Maleństwo cioteczki kładą cie do snu. Śpij dobrze Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Sabusiu [*] Ciągle pamiętamy [*] Quote
Recommended Posts