emilkaa Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Witam, szykujemy się niedługo z nasza bernenką na sterylizację i chciałam się dowiedzieć czy ktoś z Was wykonywał ten zabieg u p. Strugały (ul. Borowska Wrocław) lub u p. Niedzielskiej (ul. Energetyczna Wrocław) i może wyrazić swoją opinię na temat któregoś z tych weterynarzy. A może polecacie jeszcze zupełnie kogoś innego? Mamy ostatnio w domu małe uprzedzenie co do weterynarzy w kwestii sterylizacji, ponieważ u znajomego taty zdarzyła się tragedia: suczka po zabiegu dostała krwotoku wewnętrznego i zdechła (z błędu lekarza). Dlatego tata, nieco przestraszony prosi mnie żebym dobrze wybadała teren i żebyśmy pojechali do dobrego weta Dodam też, że zależy nam, aby u weta był też od razu RTG, ponieważ korzystając z tego, że piesek będzie uśpiony chcemy zrobić zdjęcie bioder i ocenić ewentualną możliwość dysplazji. Z góry dzięki za wszelką pomoc! Pozdrawiam emilkaa Quote
Ppx Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Teraz w marcu/kwietniu są te zniżki, znacie albo wiecie gdzie szukać gabinetów które obejmują tą akcje i są dobre? Poszukuję jakiegoś w województwie podkarpackim, ale mogą być też jakieś z okolic Dębicy np. Tarnów (woj.małopolskie), ew. Kraków... Quote
gryf80 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 wygooglaj sobie marzec miesiącem sterylizacji 2012 i znajdziesz bez problemu Quote
kkanarekk Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Jeżeli pierwszy post jeszcze aktualny to : jak mieszkasz we wrocławiu to jak dla mnie najlepiej do prof. Niżańskiego to najlepszy specjalista w Pl od rozrodu. Ja wczoraj z Krakowa jechałam z moja sunią na sterylkę do niego. Przede wszystkim to specjalista w jednej dziedzinie a nie wet od wszystkiego. http://www.up.wroc.pl/aktualnosci/13873/dr_hab_wojciech_nizanski_prezesem_evssar.html Quote
Recommended Posts