Ewelinaaa Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 No, na pewno napiszę jak dostanę jakieś nowe wieści od Lucka. :) Tak, zamieszkał w Opolu. Quote
dexterka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ewelinaaa podpowiedz mi gdzie Luckowi ogłoszenia robiłaś:) Quote
Ewelinaaa Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Przede wszystkim : tablica.pl gumtree.pl alegratka.pl lento.pl morusek.pl doadopcji.pl :) Quote
dexterka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Odświeżę wszystkie Luckowe ogłoszenia:( Quote
Alice88 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ewelinaaa co się stało? Czy Lucek znowu sprawiał jakieś problemy? Przeczytałam wątek i polubiłam Lucka na podstawie zdjęć:) Podnoszę, bo tylko tyle mogę. Powodzenia Lucku! Quote
Ewelinaaa Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Nic konkretnego, złapał w domu (obcą osobę) za nogawkę od spodni,i właścicielka uznała,ze była to agresja.I natychmiast go się pozbywa , bo się boi. Quote
Alice88 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Ewelinaaa']Nic konkretnego, złapał w domu (obcą osobę) za nogawkę od spodni,i właścicielka uznała,ze była to agresja.I natychmiast go się pozbywa , bo się boi.[/QUOTE] ... Biedny Lucek. Trzymam za niego kciuki! Quote
Ewelinaaa Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Dzięki :) Jeżeli znasz jakąś osobę , która zechciała by pomóc w formie DT dla Lucka. Czekam na PW :) Quote
yoshi22 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Jakiego ten Lucek ma pecha... Jedyne co mogę to trzymać kciuki! A w chwili obecnej gdzie przebywa Lucek? U Ciebie czy w fundacji? Quote
Alice88 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 dzień dobry Lucku, przesyłam uściski:* Quote
deangell Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 taki słodki i kochany piesek, pewnie złapał za nogawke ze strachu, moje sunie tez tak robia ale jeszce nigdy nikogo nie pogryzły, a psa to sie bierze dla siebie do kochania a nie na pokaz... moja Sissi jak ja brałam wygladała jak szczur wyciagniety z kanału, a teraz jest damą. Lucek jest taki ładny mam nadzieje ze znajdzie dobra duszę która go pokocha z całego serca...powodzenia!!! Quote
Alice88 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 I co u Ciebie Lucusiu? mam nadzieję, że pojawia się jakaś szansa na nowy odpowiedzialny domek? Quote
Ewelinaaa Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 W sobotę będę jechać do Fundacji, to dowiem się jak czuje się Lucek. Być może ktoś nim sie interesował, a może i nie. :( Quote
Madzialenos Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Gdzie teraz przebywa Lucek ? I prosiłabym o nr kontaktowy do osoby zajmującej się jego adopcją bo właśnie chcę zrobić ogłoszenia Quote
Ewelinaaa Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Lucek obecnie wrócił do Fundacji Małych Braci w Opolu.A numery telefonów przesłałam Ci już na PW :) Quote
Madzialenos Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Dobra dzięki Lucuś ogłoszony na www.szarik.pl Quote
dexterka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 i co byłaś Lucka odwiedzić? Jak się chłopak odnalazł w fundacji?? Quote
Ewelinaaa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Nie, jeszcze nie byłam. Miałam do załatwienia parę swoich spraw i nie pojechałam. :( Postaram się może w tygodniu dowiedzieć co i jak :) Quote
Ewelinaaa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Dostałam informacje,że Lucek został adoptowany!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jak to mówią do trzech razy sztuka :) Trzymam za niego kciuki, oby został w tym domku już na zawsze i nigdy nie wrócił już do Fundacji :) Quote
dexterka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ale wiadomości!!!!! mam nadzieję,że to już ostatni domek Lucusia:) Quote
yoshi22 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Dołączam się do trzymania kciuków za Lucka, niech to już będzie jesgo ostatni domek! Oby mu się udało!!!! :) Quote
Madzialenos Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 No i tak ma być oczywiście usuwam nieaktualne ogłoszenia :D Oby tak dalej ;) Quote
Ewelinaaa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Dziękuje wam wszystkim za ogłoszenia dla Lucka :) Nie mogę się nacieszyć, ze tak szybko znalazł nowy dom , ze nie musiał długo siedzieć w tej Fundacji :P Quote
Recommended Posts