Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewelinaaa co się stało? Czy Lucek znowu sprawiał jakieś problemy? Przeczytałam wątek i polubiłam Lucka na podstawie zdjęć:) Podnoszę, bo tylko tyle mogę. Powodzenia Lucku!

Posted

[quote name='Ewelinaaa']Nic konkretnego, złapał w domu (obcą osobę) za nogawkę od spodni,i właścicielka uznała,ze była to agresja.I natychmiast go się pozbywa , bo się boi.[/QUOTE]
...
Biedny Lucek. Trzymam za niego kciuki!

Posted

taki słodki i kochany piesek, pewnie złapał za nogawke ze strachu, moje sunie tez tak robia ale jeszce nigdy nikogo nie pogryzły, a psa to sie bierze dla siebie do kochania a nie na pokaz... moja Sissi jak ja brałam wygladała jak szczur wyciagniety z kanału, a teraz jest damą.
Lucek jest taki ładny mam nadzieje ze znajdzie dobra duszę która go pokocha z całego serca...powodzenia!!!

Posted

Dostałam informacje,że Lucek został adoptowany!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Jak to mówią do trzech razy sztuka :)
Trzymam za niego kciuki, oby został w tym domku już na zawsze i nigdy nie wrócił już do Fundacji :)

Posted

Dziękuje wam wszystkim za ogłoszenia dla Lucka :)
Nie mogę się nacieszyć, ze tak szybko znalazł nowy dom , ze nie musiał długo siedzieć w tej Fundacji :P