zxzx Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Moj pies od jakiegoś czasu ma dziwne napady. A wygląda to mniej więcej tak: lezy na lozku w jednym pokoju, nic sie nie dzieje a on nagle podkula uszy i biegnie do drugiego pokoju pod moje lóżko. Czasem tez, gdy lezy pod lodówką nagle wstanie i zaczyna biec z podkulonymi uszkami i ogonkiem pod lóżko moje albo pod krzesło na którym siedzę przed komputerem i wciska sie pod biurko. Nie wiem właśnie, czemu on tak robi. Nic sie nie dzieje, żadnych dziwnych dzwięków nie ma na dworze, nikt do niego nic nie mówi, nie krzyczy i wogole jest wszystko ok(chyba). Czy to jest normalne zachowanie? czy czyjś pies ma coś takiego? Quote
taks Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 pies ma szerszy zakres słyszalnych dzwięków - tzn słyszy dzwięki wysokie których człowiek nie odbiera Może to jest przyczyna ? Quote
zxzx Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 no ale co to mogą byc za dzwięki? wczesniej ich nie bylo, a nawet jesli to wczesniej na nie nie reagował. Nawet jak idą psy po podworku to sie normalnie zachowują a moj ucieka pod lozko... a raczej hukow to sie nie boi, jgo to nie rusza. Ale za to jak jedzie coś na sygnale to ucieka na posłanie ale nie pod lozko... nie wiem Quote
Ulaa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Czy takie napady są tylko w domu? Czy na spacerach pies zachowuje się normalnie? Bo jeśli NAPRAWDĘ nic nie zmieniło się w otoczeniu, to może być oznaka nagłego bólu wewnętrznego. Moja sunia tak robiła, gdy stawy ją bolały. Quote
Vidge Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ulaa dobrze mówi,może być nagły ból.A może też być ugryzienie pchły,może być przeciąg, takie drobiazgi, które ciężko zauważyć. Quote
Recommended Posts