Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Sosnowieckim schronisku znajduje się ten "kudłaty amstaff".
Pies nadaje się do doświadczonych ludzi i raczej do wychowania.
Dramatycznie ciągnie na smyczy , niezwykle pobudzony , wszędzie chce biec, wszystko obwąchać i wszystko zobaczyć.
Nie zauważyłam agresywnych odruchów. Za to jest potwornie silny :crazyeye::crazyeye: -
podczas czesania zerwał obrożę a później wyrwał drewniany pal :crazyeye::crazyeye:
Do staruszków go nie dajemy ;):lol:

Może mieć ok. 2, 3 lat. Wydaje mi się że jest kastrowany.

Posted

Lucy, to nie jest amstaff :evil_lol: ...to jest taki terierowaty bardziej psiak...jak nasz Sprocket, ktory mieszka teraz w Ustroniu Slaskim. Cudny szorstkowlosy terierowaty pies jat ten Wasz.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Lucy, to nie jest amstaff :evil_lol: ...to jest taki terierowaty bardziej psiak...jak nasz Sprocket, ktory mieszka teraz w Ustroniu Slaskim. Cudny szorstkowlosy terierowaty pies jat ten Wasz.

może na zdjeciu nie wyszło dokładnie ale to jest na bank mieszanka z amstaffem - i to zapewne własnie terriera :p
On ma bardzo silną budowę amstaffa i uszy.. a reszta po mamci terrierce ;) :evil_lol:

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

jotka napisał(a):
No, wyraźnie nie utworzył sie jeszcze fanclub. Ale może z czsem? Najlepiej jakby to był fanclub rozdający domki.

niestety takich fanclubów mało choć są na wagę złota !!
piesek śliczny i choc nie lubię szorściaków ten jakoś wybitnie mi sie podoba, no i taki charakterny, prawdziwy mężczyzna :cool3:

• 1 month later...
  • 1 month later...