Romka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Madzialenos']Witam co słychać u cudownej psiuni ? :)[/QUOTE] Będę w sobotę w schronisku to zapytam.Ale chyba wszystko ok,podporządkowała sobie chłopaków i rządzi,jak to baba...;) Quote
Romka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 A to są koledzy Aury z boksu: Smyk,piękny miks sznaucera,już rok w schronisku. Uzi,trochę wycofany kudłacz,już 6 lat w schronisku.Mają duży boks. Quote
Madzialenos Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Heh Aura ma bardzo przyjaznych kompanów skoro sobie ich podporządkowała :D Szkoda że nie mieszkam w Łowiczu :) Quote
Olivin Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Przyjaznych kompanów, powiadasz? :hmmmm: Aura to jest konkretna kobietka i doskonale radzi sobie z facetami... :siara: Quote
Madzialenos Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 No i bardzo dobrze co mają jej na głowę wchodzić :) I normalnie nie wierzę że żadnych telefonów jeszcze nie było :roll: Quote
Madzialenos Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Pusto tutaj jakoś na tym wątku : ( Quote
Romka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Musimy Aurze zrobić ładne zdjęcia i ogłaszać ją,nie ma jeszcze ładnych zdjęć... Quote
Olivin Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Dziś była z Romką na spacerku. Aura jest piękną suczką, ma ok 4 lat, bardzo dobrze wygląda. Jest energiczna, chętna do nauki, nie umie spacerować na smyczy, ale nie szarpie. Inteligentna, mądra i lubi panować nad kolegami... Została przeniesiona do samodzielnego boksu,. Dla ludzi jest super. Quote
Romka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 I prawdopodobnie w niedzielę Aura będzie już w swoim domku... Quote
Ziutka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Romka napisał(a):I prawdopodobnie w niedzielę Aura będzie już w swoim domku... Naprawdę ??? Napisz coś więcej Romciu :) Quote
Romka Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Nic nie wiem ponadto co napisałam,dowiem się może dziś czegoś więcej w schronisku...jak się uda... Quote
Romka Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Uzupełniam wątek o zdjęcie,które zniknęło jak była awaria na forum.Aura i jej rodzina: Quote
Romka Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Znalazłam jeszcze jakieś stare zdjęcia,tak wyglądała Aura w schronisku: Quote
Romka Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 W ubiegłą niedzielę na wystawie psów spotkałyśmy Aurę: Quote
szajboska Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nie wiem czy to dobry dom dla tego psiaka. Ten pan mieszka w mojej okolicy i widać, ze nie ma ręki do zwierząt. Jak idzie z nią na smyczy to ledwo ją trzyma, drze się i widziałam jak uderzył ją smyczą. Jak szłam ze swoim psem i on szedł z tą suczką to ledwo ją utrzymał, bo się na moją prawie rzuciła. Może niech się ktoś z nim skontaktuje i pomoże w pracy nad tym psem bądź zaproponuje wyposażenie w kaganiec. Quote
Romka Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Szajbosko,będę wdzięczna jak zgłosisz problem lokalnej organizacji prozwierzęcej ,przedstawicielem tej organizacji jest na tym forum Donata,kasia_owczarzak.To bardzo ważny problem Aura jest kochaną psiną.A Ty osobiście widziałaś sposób w jaki zachowuje się opiekun Aury.Póki co wolontariusze nie mają upoważnień do kontroli dobrostanu zwierząt. Przedstawicielem Koła Fundacji Emir jest na tym forum mamanabank oraz FigaFiga.PROBLEM TRZEBA KONIECZNIE ZGŁOSIĆ!!! Quote
Recommended Posts