izaczek Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Tak, tak potwierdzam :multi: W sobotę jedziemy po Nikitę. Prawdopodobnie została wyrzucona z samochodu. Najpierw biegała jak oszalała po ulicy za samochodami, a potem już zrezygnowana po prostu leżała w rowie. Cud, że żaden samochód jej nie potrącił. Quote
DONnka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 wegielkowa napisał(a):A ja zdradzę tajemnicę, że Państwo Taszostwo ratują kolejną bidę (za sprawą DONki). Czekamy na zdjęcia, :) Ależ ten świat mały ;) Zadzwoniła do mnie miła Pani, która chciała zaadoptować ONkę Miło sobie gawędziłyśmy o psiakach, gdy nagle z opowieści Pani zorientowałam się, że rozmawiam z Panią Taszki Zaproponowałam Pani dwie sunie ONki i wybór padł na Nikitę :) izaczek napisał(a):Tak, tak potwierdzam :multi: W sobotę jedziemy po Nikitę. Prawdopodobnie została wyrzucona z samochodu. Najpierw biegała jak oszalała po ulicy za samochodami, a potem już zrezygnowana po prostu leżała w rowie. Cud, że żaden samochód jej nie potrącił. Bardzo się cieszę p. Izo, że sprawy adopcji Nikity zostały już dograne :multi: Miałam właśnie dzwonić do Pani, żeby dopytać, ale widzę, że już nie muszę ;) Życzę Wam, abyście stworzyli z Nikitą wspaniałą Rodzinę :thumbs: Taszeńka na pewno będzie Wam kibicować Quote
izaczek Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Proszę trzymać kciuki, żeby pogoda się poprawiła. Dziś się zaczyna wiosna, a tu śnieżyca, zawieje i zamiecie. Ciężko będzie jechać tak daleko w taką pogodę :nerwy: Quote
savahna Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 U nas pogoda ładna, mam nadzieję,że koszmarne prognozy się nie sprawdzą. Quote
izaczek Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 wegielkowa napisał(a):U kogo jest Nikita i od kiedy? U mnie :multi: będzie od soboty Quote
wegielkowa Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 (edited) izaczek napisał(a):U mnie :multi: będzie od soboty Proszę nie zapomnieć o zrobieniu zdjęć z podróży:) Czekamy na zdjęcia Kinikiciny:) p.s. zapraszamy wszystkich na bazar na Kielce http://www.dogomania.pl/forum/threads/241316-robi-się-proszę-o-cierpliwość! Edited March 21, 2013 by wegielkowa Quote
izaczek Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 No i stało się.... Jestem właścicielką "dzikuski" o imieniu Nikita :painting: Przez rok Nikita była w domu tymczasowym pod Białymstokiem. Pani Irenka powinna dostać Nobla za poświęcenie i troskę. Zapewnia dom 25 porzuconym biedom. Gdy jednemu psu uda się znaleźć nowych właścicieli, to podrzucane są kolejne psiaki. I tak w kółko. Moja Nikita już jest już wykąpana, wyczesana a dziś wieczorem idziemy na pierwszą wizytę u weterynarza. Musi się dużo nauczyć. Miasto to dla Niej nowość, ale jak na Owczarka Niemieckiego przystało: uczy się bardzo szybko. Quote
wegielkowa Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 izaczek napisał(a):No i stało się.... Jestem właścicielką "dzikuski" o imieniu Nikita :painting: Przez rok Nikita była w domu tymczasowym pod Białymstokiem. Pani Irenka powinna dostać Nobla za poświęcenie i troskę. Zapewnia dom 25 porzuconym biedom. Gdy jednemu psu uda się znaleźć nowych właścicieli, to podrzucane są kolejne psiaki. I tak w kółko. Moja Nikita już jest już wykąpana, wyczesana a dziś wieczorem idziemy na pierwszą wizytę u weterynarza. Musi się dużo nauczyć. Miasto to dla Niej nowość, ale jak na Owczarka Niemieckiego przystało: uczy się bardzo szybko. Dzięki:) To jeszcze zdjęcie poprosimy, a potem sprawozdania szczegółowe:) Quote
savahna Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Trzymam kciuki,żeby Nikita szybko się zaaklimatyzowała.Wierzę w owczarki, da radę... Oczywiście fotki nas bardzo ucieszą. Quote
savahna Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Z ogromną radością na subtelną sugestię wegielkowej wklejam Nikitę.:lol: Piękna sunia.:loveu: Nikita w drodze do domu Po kapieli Zmęczona po podróży Najlepszego piesku.;) Quote
Linssi Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Piekna sunia :) Onki sa najpiekniejsze :loveu: Quote
Recommended Posts