Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tak potwierdzam :multi: W sobotę jedziemy po Nikitę. Prawdopodobnie została wyrzucona z samochodu. Najpierw biegała jak oszalała po ulicy za samochodami, a potem już zrezygnowana po prostu leżała w rowie. Cud, że żaden samochód jej nie potrącił.

Posted

wegielkowa napisał(a):
A ja zdradzę tajemnicę, że Państwo Taszostwo ratują kolejną bidę (za sprawą DONki).
Czekamy na zdjęcia, :)

Ależ ten świat mały ;)
Zadzwoniła do mnie miła Pani, która chciała zaadoptować ONkę
Miło sobie gawędziłyśmy o psiakach, gdy nagle z opowieści Pani zorientowałam się, że rozmawiam z Panią Taszki

• Zaproponowałam Pani dwie sunie ONki i wybór padł na Nikitę :)

izaczek napisał(a):
    Tak, tak potwierdzam :multi: W sobotę jedziemy po Nikitę. Prawdopodobnie została wyrzucona z samochodu. Najpierw biegała jak oszalała po ulicy za samochodami, a potem już zrezygnowana po prostu leżała w rowie. Cud, że żaden samochód jej nie potrącił.

Bardzo się cieszę p. Izo, że sprawy adopcji Nikity zostały już dograne :multi:
    Miałam właśnie dzwonić do Pani, żeby dopytać, ale widzę, że już nie muszę ;)
    Życzę Wam, abyście stworzyli z Nikitą wspaniałą Rodzinę :thumbs:
    Taszeńka
  • na pewno będzie Wam kibicować

• Posted

Proszę trzymać kciuki, żeby pogoda się poprawiła. Dziś się zaczyna wiosna, a tu śnieżyca, zawieje i zamiecie. Ciężko będzie jechać tak daleko w taką pogodę :nerwy:

Posted

No i stało się.... Jestem właścicielką "dzikuski" o imieniu Nikita :painting: Przez rok Nikita była w domu tymczasowym pod Białymstokiem. Pani Irenka powinna dostać Nobla za poświęcenie i troskę. Zapewnia dom 25 porzuconym biedom. Gdy jednemu psu uda się znaleźć nowych właścicieli, to podrzucane są kolejne psiaki. I tak w kółko. Moja Nikita już jest już wykąpana, wyczesana a dziś wieczorem idziemy na pierwszą wizytę u weterynarza. Musi się dużo nauczyć. Miasto to dla Niej nowość, ale jak na Owczarka Niemieckiego przystało: uczy się bardzo szybko.

Posted

izaczek napisał(a):
    No i stało się.... Jestem właścicielką "dzikuski" o imieniu Nikita :painting: Przez rok Nikita była w domu tymczasowym pod Białymstokiem. Pani Irenka powinna dostać Nobla za poświęcenie i troskę. Zapewnia dom 25 porzuconym biedom. Gdy jednemu psu uda się znaleźć nowych właścicieli, to podrzucane są kolejne psiaki. I tak w kółko. Moja Nikita już jest już wykąpana, wyczesana a dziś wieczorem idziemy na pierwszą wizytę u weterynarza. Musi się dużo nauczyć. Miasto to dla Niej nowość, ale jak na Owczarka Niemieckiego przystało: uczy się bardzo szybko.

Dzięki:) To jeszcze zdjęcie poprosimy, a potem sprawozdania szczegółowe:)

Posted

Z ogromną radością na subtelną sugestię wegielkowej wklejam Nikitę.:lol: Piękna sunia.:loveu:

Nikita w drodze do domu

Po kapieli

Zmęczona po podróży

Najlepszego piesku.;)