Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linssi napisał(a):
Ale skoro ja przechwycila i zabieg jest o 16.00, to majac wlasnie godz. ok. 11.30, to ma duuuzo czasu do spacerowania. Na tym zimnie. Przy tym sniegu. :P

Siedzą w ciepełku, Error załatwił miejscówkę w stylowej poczekalni domowej do 12tej, potem poczekalnia gabinetowa.

Posted

erka napisał(a):
Doszło 500 zł dla Taszy od p.Agnieszki, bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::iloveyou:.

Eroslaw jeszcze walentynkuje. I dobrze.
Trzymaj pozytywną energię Ero, to Cię wreszcie z Klubu Bucących do klubu Dzikich przeniesiemy:razz:

Posted (edited)

wegielkowa napisał(a):
Nasza dzielna Savahna przechwyciłą już Taszę

Ja tam widziałam,że Ty wegielkowa ją przechwytywałaś jak z bagażnika wypadała.
Linssi napisał(a):
Trzymaj sie Dzielna Savahno! :)

Dobry wieczór Linssi:diabloti: (:p)

I jak tam po zabiegu?!:roll:

Edited by savahna
Posted

Nie było raczej komplikacji, właśnie węgielkowa z mag,dą teraz odbierają sunię. Ale operacja była dosyć poważna, trwała długo, tak,że wet nie był już w stanie zająć się tą raną na biodrze.
Wycinki mamy zanieśc na histopatologię, ale to dopiero w poniedziałek.
Dokładniej napiszą dziewczyny.

Posted

No to czekamy na wiesci :) Bardzo sie ciesze, ze operacja przebiegla bez komplikacji. Dzieki dziewczyny za zorganizowanie wszystkiego :)

Hotelik u mag.dy to SPA, a nie hotelik :) Same sie tam wybieralysmy na wakacje ;)

Posted

erka napisał(a):
Tam, gdzie była, czyli do hoteliku u mag.dy. Nie jest w domu, ale w bardzo dobrych warunkach, w budynku ogrzewanym.

Linssi napisał(a):
No to czekamy na wiesci :) Bardzo sie ciesze, ze operacja przebiegla bez komplikacji. Dzieki dziewczyny za zorganizowanie wszystkiego :)

Hotelik u mag.dy to SPA, a nie hotelik :) Same sie tam wybieralysmy na wakacje ;)

Oj to dobrze :):):)
Ulżyło mi, że nie do kojca ...

Posted

Tasza tę noc spędzi w domu, bałam się ją zostawić samą.
Na temat zabiegu wiem tylko tyle, że był długi, ponad 2 godz. sterylizacja + wycinanie guzów i wet nie ruszał już ranki na biodrze, żeby nie przedłużać narkozy.
Miała RTG tej ranki, ale nic na nim nie wyszło więc to raczej nie śrut (chyba, że otorbiony i nie wychodzi na zdjęciu).
Jak Tasza dojdzie do siebie po zabiegu, to można będzie zająć się tym już bez narkozy, na głupim jasiu.
Ten większy guz w pachwinie, oceniany początkowo jako tłuszczak jednak nie wygląda na tłuszczaka dlatego będzie oddany do badania.
Tasza jest jeszcze oszołomiona po narkozie, do tej pory spała, teraz wstała, kręci się i trochę popiskuje.
W poniedziałek mamy jechać do kontroli i na zdjęcie szwów ściągających.

bidocek pooperacyjny:

Posted

wegielkowa napisał(a):
Malutki bidocek.

Noooooooooooo!I słodziaczek!
Kocham onki.:loveu:Suka mojego życia to był onek właśnie.
Przy takiej opiece to ona nie ma innego wyjścia jak szybko wracać do zdrowia.;)

Posted

To ja poproszę o info, czy w poniedziałek mam dołączyć do Taszy umowę adopcyjną? :razz:

Tasza czuje się dziś dobrze, noc przespała spokojnie, kaftanik w całości, do rany się nie dobrała :)
Na spacerki wychodzi chętnie, załatwia wszystko co trzeba i do domu :p
Na razie dostała tylko wodę, ale węszy po michach (uśliniła się też na widok mojego zeschłego pączka z czwartku :evil_lol:) więc chyba jeść cię chce - kurczę z ryżem się gotuje dla waćpanny.
Jedynie przy siadaniu/kładzeniu się widać, że czuje dyskomfort - długo stoi, kręci kółka i podejmuje kilka prób, zanim uda jej się usiąść/położyć.
Pewnie szwy ciągną, bo bólu raczej nie powinna czuć - dostała p.bólowe o przedłużonym działaniu na 72 godz.