Linssi Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 DONnka napisał(a):Taszeńko śliczna nie mogę przestać myśleć o Tobie :loveu: Dziewczyny, a kto będzie Taszkę operował ??? To jakiś sprawdzony wet ??? Bo to taka dama, ze nie pozwala o sobie zapomniec ;) Taszka jest pod opieka dra Steinhoffa i to najprawdopodobniej on bedzie wykonywal zabieg. To zaufany wet, ktory wiele razy ratowal nasze psiaki. Quote
ewa36 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ciotki mam fanty na bazarek dla Taszki - która Ciocia wystawi bazarek dla niej ? Proszę o dane na pw z adresem do wysyłki kartonu ! Tasza w górę ! Quote
DONnka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Linssi']Bo to taka dama, ze nie pozwala o sobie zapomniec ;) Taszka jest pod opieka dra Steinhoffa i to najprawdopodobniej on bedzie wykonywal zabieg. To zaufany wet, ktory wiele razy ratowal nasze psiaki. To dobrze :) Myślę od wczoraj jak pomóc Taszuni :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Teraz najbardziej potrzebne są suni pieniążki na operację, a potem rekonwalescencję, tak żeby Jej nie brakowało na ewentualne leki, dobrą karmę suplementy. Jak dojdzie do siebie, to przy Jej urodzie powinna szybko znaleźć domek Postanowiłam więc zarobić dla Niej trochę pieniążków ;) Wieczorem też wystawię bazarek :) Quote
ewa36 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ciotki a komu ja mam słać fanty na bazarek Taszki pytam ja się ?????? Ciocia Donka może doślę do Ciebie ? I zrobimy bazarkową dogrywkę ? Quote
Linssi Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Ciotki, blagam, pomozcie z organizacja bazarkow. Ja prowadze juz jeden, a nie mam kompletnie gdzie postawic jakiegolwiek pudla (mieszkamy w kawalerce) :( Dziekuje, ze tak chetnie pomagacie! :loveu::loveu::loveu: DONnka, wklej prosze link do swojego bazarku tutaj na watku Taszki, aby wszyscy mogli bez problemu trafic :) Quote
DONnka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='ewa36']Ciotki a komu ja mam słać fanty na bazarek Taszki pytam ja się ?????? Ciocia Donka może doślę do Ciebie ? I zrobimy bazarkową dogrywkę ? Cioteczko, gdybyś zgłosiła się troszkę wcześniej, to wzięłabym z pocałowaniem ręki :) Ale na dniach właśnie spodziewam się dużej dostawy fantów od cioci Weimaromaniaczki i boję się, że nie obrobię się ze wszystkim :shake: A może wyślesz jak zwykle do beli51 ? Mieszkamy w tym samym mieście :) Gdyby bela51 zrobiła chociaż zdjęcia fantów i mi wysłała, to może dałabym radę wystawić Aha, dostałaś już bransoletkę z mojego ostatniego bazarku ??? Jeśli tak, to potwierdź proszę na wątku bazarkowym Quote
bela51 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ewuniu, wyslij do mnie, ja zrobie zdjęcia a bazarek wystawi DONnka. Juz sie dogadałyśmy. Jednak bardzo prosze o przesyłke dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
DONnka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='bela51']Ewuniu, wyslij do mnie, ja zrobie zdjęcia a bazarek wystawi DONnka. Juz sie dogadałyśmy. Jednak bardzo prosze o przesyłke dopiero w przyszłym tygodniu. Potwierdzam :) A już teraz zapraszam na mój BAZARECZEK dla ONeczek: TASZY i LAURY http://www.dogomania.pl/threads/223085-BAZARECZEK-dla-ONeczek-Taszy-i-Laury-JU%C5%BB-OTWARTY-!!!?p=18631298#post18631298 Quote
Linssi Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Przypominam Taszenke. Powoli szykujemy sie do zabiegu... Quote
justysiek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Linssi napisał(a):Przypominam Taszenke. Powoli szykujemy sie do zabiegu... a fundacja zajmującą się onkami wie o małej? pamiętam jak był u mnie Forest i jego leczenie też było drogie, to oferowali nam 100 zł, zawsze to coś, a może Taszce też by pomogli Quote
egradska Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 justysiek napisał(a):a fundacja zajmującą się onkami wie o małej? pamiętam jak był u mnie Forest i jego leczenie też było drogie, to oferowali nam 100 zł, zawsze to coś, a może Taszce też by pomogli Niestety, nie ma fundacji zajmującej się ONkami, jeśli się nie mylę, to stówa miała być z puli kalendarzowej, czyli jednorazowej akcji z OWCZARKA, już wyczerpanej niestety:( Quote
justysiek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 egradska napisał(a):Niestety, nie ma fundacji zajmującej się ONkami, jeśli się nie mylę, to stówa miała być z puli kalendarzowej, czyli jednorazowej akcji z OWCZARKA, już wyczerpanej niestety:( aaaa :-( szkoda... Quote
DONnka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Taszeńko, bazarek się kręci :) Myślę, że uzbiera się trochę grosza ;) Teraz najważniejsze, żeby zabieg się udał :modla: :modla: :modla: Zapraszamy na bazarek dla Taszki www.dogomania.pl/threads/223085 Quote
erka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jeżeli hoteliku pod Kielcami nie zasypie całkowicie i da się dojechać, to Tasza bedzie sterylizowana w piątek. Quote
justysiek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 erka napisał(a):Jeżeli hoteliku pod Kielcami nie zasypie całkowicie i da się dojechać, to Tasza bedzie sterylizowana w piątek. będziemy kciuki trzymać i kaskę zbierać dla małej :) Quote
wegielkowa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 DONnka napisał(a): Teraz najważniejsze, żeby zabieg się udał :modla: :modla: :modla: Zabieg się uda, spokojnie:) Quote
Linssi Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 wegielkowa napisał(a):Zabieg się uda, spokojnie:) Też mam taka pewnosc :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 No to dzień dobry Taszeńko , spod zasp ;) Quote
egradska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Podnoszę Taszeńkę. Myślałam o założeniu jej wątku na OWCZARKU, ale wszystkie, które do tej pory założyłam praktycznie zostały bez jakiejkolwiek wymiernej pomocy :( Quote
Linssi Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ja zakladalam tam juz kilka razy watki, ale to forum dla milosnikow rasy... slaby ruch... nie jestem pewna, ale chyba wegielkowa zalozyla jej tam watek. Quote
Linssi Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 mam nadzieje, ze mag.dy nie zasypalo calkowicie i ze uda sie dzis dowiezc Tasze na zabieg :) trzymamy kciuki! Quote
egradska Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Więc to dziś trzymamy kciuki za zabieg? No, to trzymamy mocno:) Quote
Recommended Posts