Witokret Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 malagos napisał(a):Witokretki...ja nawet nie śmiem prosić :oops: Wystawiamy. A gtgd miałam przypomnieć o ogłoszeniu do Gazety Wyborczej, moze to coś da. Może popytajcie znajomych i krewnych królika, kto chce sliczną małą suczkę...:cool1: No skandal :mad: juz wznawiamy aukcję i bedziemy ją wystawiać do momentu aż znajdzie domek !!! Będziemy pytać i namawiać kogo tylko się da :razz: http://www.allegro.pl/item179166651_malenka_urocza_suczka_lilli_pilnie_szuka_domu_.html Quote
Kar0la Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ja dodałam Lilli na animalię, gumtree i zwierzęta.pilne. Wanda Szostek miała domek dla malutkiej, wysterylizowanej suni, ale .... w Raciborzu. Quote
malagos Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 No, cioteczki, teraz to juz Lilusia musi znaleźć domek, nie ma bata! :evil_lol: Quote
malagos Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Bardzo proszę, gtgd, o małe ogłoszenie do GW! Moze to coś da? Moze ktoś na Święta sprawi sobie pieska zamiast baranka, kurczaczka i takich tam pospolitych stworzeń ?....:cool3: Quote
gdgt Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ogłoszenie juz poszlo, tylko nie miałam jak ci odpisać... Quote
malagos Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Dziekować, dziekować :modla: Były dziś 2 telefony (!!!)- jeden pan chciał maleńkiego pieska, a pani chciała dla 3-letniego dziecka (Lilusia raczej nie nadaje sie do małego dziecka). Ale nadal, nie tracąc nadziei czekamy na rozwój wydarzeń...:p Quote
Tola Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Więc trzymam kciuki za owocny rozwój wydarzeń:lol: Quote
malagos Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dziś wielki dzień Lilusi, po południu przyjedzie rodzinka po Lilusię. nie więcej nie napisze, aż wszystko będzie załatwione! Quote
malagos Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dziewczynki kochane ostrowianki, gdzie jest umowa adopcyjna, ze bym ją sobie wydrukowała? Wcieło gdzieś to podforum o schroniskach....:placz: Quote
ronja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 na naszej stronie niczyje http://niczyje.org/zobowiazanie_adopcyjne.pdf Quote
malagos Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Już mam, dzieki! Mamy z panią podpisać 2 egzemlparze, jeden dla mnie (oddać Feli?), drugi dla Pani? Quote
malagos Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='czoko123']Czy sunia juz w nowym domciu???;) :lol!: :shiny: :megagrin: A jak myślisz?!:multi: Po Lilusię przyjechała cała rodzina. To pierwszy pies tych Państwa, wiec były pytania, porady i takie tam ważne sprawy. Pani kupiła kilka ksiażek o psach, przeszła wielogodzinne rozmowy z posiadaczmi psów, zakupiła ekwipunek (adresówka już z imieniem Lilusi i nr tel.....), kocyki, jedzonko, kosteczki i zabaweczki, posłanko....:cool3: Gdzie jeszcze uchowali się tacy wspaniali, inteligentni, usmiechnieci ludzie?! Ale teraz są zapsieni i z wiarą w przyszłość Lilusia pojechała z nimi do Warszawy. Będa maile, telefony, zdjecia, jest zaproszenia do wizytowania...No, aż nie chce mi sie wierzyć, ze takie szczeście spotkało tego wiejskiegi kundelka! Lilusia zamieszakła na Ursynowie, ulicę dalej od mojego syna. Quote
ronja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 no to WSPANIALE!!!!!!! a jak sama Liluśia?wystraszona była? Quote
gdgt Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 no to gratulacje! Liluś nareszcie na swoim, rozumiem, że zostanie Lila? Quote
malagos Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Tak, zostanie Lilusią. Czy była wystraszona? raczej tak, zawsze tak reaguje na obce osoby w domu, ze siedzi w kąciku w kuchni. Do samochodu Pani ją wzięła na kolana na kocyk i tak sobie pojechali :placz: :placz: Buuu.... Quote
ara Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hura:bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: idem świętować, bardzo mi malutka na sercu siedziała:multi: Quote
malagos Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 to świętować można u nas na wsi, mam jescze ciasto toffi, które przywiozła Pani i resztę obiadu, który przygotowałam ja :cool3: Quote
ara Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Brzmi kusząco:cool3: lepiej ugryź się w klawiaturę, bo jeszcze przyjedziemy...:diabloti: ale szczęśliwa jestem, normalnie słów mi brakuje:multi: Quote
Jo37 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Super wiadomość . Teraz tylko będziemy czekać na informacje z nowego domu . Quote
Recommended Posts