Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Witokretki...ja nawet nie śmiem prosić :oops:
Wystawiamy.
A gtgd miałam przypomnieć o ogłoszeniu do Gazety Wyborczej, moze to coś da.
Może popytajcie znajomych i krewnych królika, kto chce sliczną małą suczkę...:cool1:

No skandal :mad: juz wznawiamy aukcję i bedziemy ją wystawiać do momentu aż znajdzie domek !!! Będziemy pytać i namawiać kogo tylko się da :razz:

http://www.allegro.pl/item179166651_malenka_urocza_suczka_lilli_pilnie_szuka_domu_.html

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę, gtgd, o małe ogłoszenie do GW! Moze to coś da? Moze ktoś na Święta sprawi sobie pieska zamiast baranka, kurczaczka i takich tam pospolitych stworzeń ?....:cool3:

Posted

Dziekować, dziekować :modla:

Były dziś 2 telefony (!!!)- jeden pan chciał maleńkiego pieska, a pani chciała dla 3-letniego dziecka (Lilusia raczej nie nadaje sie do małego dziecka). Ale nadal, nie tracąc nadziei czekamy na rozwój wydarzeń...:p

Posted

Dziewczynki kochane ostrowianki, gdzie jest umowa adopcyjna, ze bym ją sobie wydrukowała? Wcieło gdzieś to podforum o schroniskach....:placz:

Posted

[quote name='czoko123']Czy sunia juz w nowym domciu???;)

:lol!: :shiny: :megagrin:

A jak myślisz?!:multi:

Po Lilusię przyjechała cała rodzina. To pierwszy pies tych Państwa, wiec były pytania, porady i takie tam ważne sprawy. Pani kupiła kilka ksiażek o psach, przeszła wielogodzinne rozmowy z posiadaczmi psów, zakupiła ekwipunek (adresówka już z imieniem Lilusi i nr tel.....), kocyki, jedzonko, kosteczki i zabaweczki, posłanko....:cool3:
Gdzie jeszcze uchowali się tacy wspaniali, inteligentni, usmiechnieci ludzie?! Ale teraz są zapsieni i z wiarą w przyszłość Lilusia pojechała z nimi do Warszawy. Będa maile, telefony, zdjecia, jest zaproszenia do wizytowania...No, aż nie chce mi sie wierzyć, ze takie szczeście spotkało tego wiejskiegi kundelka!
Lilusia zamieszakła na Ursynowie, ulicę dalej od mojego syna.

Posted

Tak, zostanie Lilusią. Czy była wystraszona? raczej tak, zawsze tak reaguje na obce osoby w domu, ze siedzi w kąciku w kuchni. Do samochodu Pani ją wzięła na kolana na kocyk i tak sobie pojechali :placz: :placz:
Buuu....

Posted

Brzmi kusząco:cool3: lepiej ugryź się w klawiaturę, bo jeszcze przyjedziemy...:diabloti: ale szczęśliwa jestem, normalnie słów mi brakuje:multi: