Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już nikt nie zapytał o Lilusię, tym bardziej o innę suczkę. Ale bądźmy dobrej mysli.
Lilusia uczy sie chodzic na smyczy! Daje sobie załozyć obrożę, o, taka jest dzielna!

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no chwila chwila, serdel teriera (czyt. airedale teriera MAM JA.

Sunia jest piękna - gdzie jest wystawiana, bo ja ja mogę pokazać kilku osobom, ale miałam pytania o małe psiaki z Poznania, niby daleko, ale...
Jeśli Delicja nie pojedzie do Poznania, zaraz pokaże Lilusię.
Malagos, napisz mi proszę jaka jest do innych łagodnych suniek - czy sie zgodzi, bo tam jest sunia łagodna ze schroniska. Niedawno zabrana.

I jaka teraz do ludzi.

Posted

Niesytety, pani dziś powiedaiała, ze się rozmysliła :angryy: Dwa tygodnie pisania smsów, zawracania głowy....
Tak że Lilusia szuka domku! Poprosiłam o pomoc w znalezieniu pańci Supergogę i KarOlę.

Dziewczyny, mam prośbę...Proszę, dajcie ogłoszenie do Gazety Wyborczej wydanie warszawskie na piatkowe strony....mi sie cos nie udaje. Ponoc sa nowe zasady. Jesli coś sie płaci, pokryję koszty...Proszę! Że "maleńka, wysterylizowana, zaszczepina sunia , skromna, niesmiała, lagodna, pogodna szuka domu.Tel. 0692 781 745.

Posted

malagos napisał(a):

Dziewczyny, mam prośbę...Proszę, dajcie ogłoszenie do Gazety Wyborczej wydanie warszawskie na piatkowe strony....mi sie cos nie udaje. Ponoc sa nowe zasady. Jesli coś sie płaci, pokryję koszty...Proszę! Że "maleńka, wysterylizowana, zaszczepina sunia , skromna, niesmiała, lagodna, pogodna szuka domu.Tel. 0692 781 745.

Malagos, ogłoszenia na piątek przyjmują do środy do godz. 16... Daj znać w przyszłym tygodniu, to ją wyślę. Na razie wysłałam ją do bezpłatnej gazety Oferta. ALe szczerze Ci powiem: u mnie kompletny zastój. Od miesiąca reklamuję Kajtka, były ze dwa telefony, poza tym maile i smsy. I nic :shake:

Posted

Taaa, kolejka nie maleje...
Karola, dzieki za ogłoszenia, Łódź w koncu nie jest na końcu świata :evil_lol: , Jo37 tez :eviltong:
A Lilusia jest naprawdę urocza. Teraz dopiero zrobił się z niej normalny psiak, bez czołgania się, panicznej ucieczki czy nagłego przeraźliwego skowytu, gdy wpadła na kota :roll: Daje buziaczki, najbardziej z 5 psów cieszy się gdy wracam do domu, zaczyna "śpiewać" jak jamnik gdy opowiada co sie działo w domu...Ale wogóle jest cicha, nie to co ratlerek, a jak sie cieszy to ogonek mało nie odpadnie z doopki :p

Posted

Witokretki...ja nawet nie śmiem prosić :oops:
Wystawiamy.
A gtgd miałam przypomnieć o ogłoszeniu do Gazety Wyborczej, moze to coś da.
Może popytajcie znajomych i krewnych królika, kto chce sliczną małą suczkę...:cool1:

Posted

To ja ja jeszcze wysle jednej osobie. A czy w jakichs portalach netowych oprócz allegro jest, jesli tak napiszcie gdzie to wstawie na inne. Teraz tez postaram sie ja pokazywac bo i mnie sie podoba. Bardzo!!!