Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
No pewnie, razem z Amber!
Marzy mi się ognisko z kiełbaskami...moze wreszcie będzie wiosna, to ruszy sezon ogródkowy :p

Z Amber to byś mnie wystawiła zaraz za ogrodzenie . Ta pannica rzuca się na małe suczki .

Posted

Nie mówiąc o mnie (no, z tymi kciukami) :cool3: :evil_lol:
Trzymam zaciśnięte nawet u nóg :crazyeye:
Mała Lilusia to psotnica, nowa kołdra znów pogryziona, przez rożek wyciagniete "flaki" w postaci jakiejś waty ....
No i wpadła bidaczka do oczka wodnego, wyskoczyła równie szybko i wpadła do łóżka sie ogrzać :shake:
Taaaa, dom szybko poszukiwany, bo mnie rodzina z chałupy wygna :placz:

Posted

malagos napisał(a):
Nie mówiąc o mnie (no, z tymi kciukami) :cool3: :evil_lol:
Trzymam zaciśnięte nawet u nóg :crazyeye:
Mała Lilusia to psotnica, nowa kołdra znów pogryziona, przez rożek wyciagniete "flaki" w postaci jakiejś waty ....
No i wpadła bidaczka do oczka wodnego, wyskoczyła równie szybko i wpadła do łóżka sie ogrzać :shake:
Taaaa, dom szybko poszukiwany, bo mnie rodzina z chałupy wygna :placz:

A to psotnica . Trzymam kciuki za dom .

Posted

:siara:

No moze, może....
Miła wymiana smsów i rozmowa telefoniczna z Olsztynem....
tylko pani bez samochodu i trzeba pomyślec w tym tygodniu na ddojazdem....

Posted

Uprasza sie wszystkie ciocie i Wujków o dobre mysli i kcukasy w piatek :cool3:
Lilusia zostanie przedstawiona pewnej Pani....no i odwrotnie!

Posted

:watpliwy: :nonono2: :puppydog:

O, to wszystko, co czuję....

Pani ani wczoraj, ani dzis nie odbiera telefonów, nie oddzwania na zostawione wiadomości, nie odpisuje na maile....
a na jutro byłyśmy umówione, a nawet nie padła w rozmowach nazwa mojej miejscowosci...
A ja wziełam na jutro urlop, by zapoznać panią z Lilusią, miała przyjechać do nas PKS em rano z Olsztyna, załatwiłam samochód w południe z powrotem dla niej i suczki. Ot, to chyba wszystko :shake:

Posted

Malagos, z Leviskiem też tak to przez chwilę wyglądało... pani nagle się wyłączyła, i tylko co jakiś czas przekładała spotkania... a jednak adopcja się udała i wszyscy są szczęśliwi:fadein:

Posted

Mała Lilusia czeka na swojego człowieka :cool1:
Boi sie jeszcze wielu rzeczy-podniesionej reki, obcych ludzi, krzyku, nagłego zderzenia z kotem-ale jest o niebo lepiej, niz 7 tyg. temu :roll:

Posted

Chyba jednak pojedzie do Olsztyna...Nie ma co bić głowa w mur, na pewne rzeczy trzeba spokojnie poczekać, wszystko samo się ułoży...(jejku, gadam jak nawiedzona....:eviltong: ), ale były telefony inne, moze inną sunię polecac, ale po sterylce. Jo37, pamiętam o Amber.