Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No, ciekawa jestem, jak będzie wygladac za tydzień, pięć, dziesieć :evil_lol:

Muszę sie poskrżyc, ze Liluś to duży szczeniak i wszystko żre co spotka. 2 pary kapci, wszystkie guziki od pościeli plus pościel przy guzikach, moja komórka....A wczoraj o 6 rano zrobiłam sobie wielką kanapkę, bo bladym świtem nie jem śniadania, a musiałam pojechać 100 km autobusem. Kanapkę schowałam do torebki (i nie zasunęłam zamka...), zakładałam buty i patrzę, ze Liluś coś zajada na fotelu. Moja kanapka!! Nie miałam czasu na zrobienie drugiej, porwałam tę nadgryzioną i dopiero w PKS-ie oszczacowałam straty. Została skórka od bułki i trochę zółtrgo sera. Zżarłam i to ze smakiem :cool3:

Posted

malagos napisał(a):
No, ciekawa jestem, jak będzie wygladac za tydzień, pięć, dziesieć :evil_lol:

Muszę sie poskrżyc, ze Liluś to duży szczeniak i wszystko żre co spotka. 2 pary kapci, wszystkie guziki od pościeli plus pościel przy guzikach, moja komórka....A wczoraj o 6 rano zrobiłam sobie wielką kanapkę, bo bladym świtem nie jem śniadania, a musiałam pojechać 100 km autobusem. Kanapkę schowałam do torebki (i nie zasunęłam zamka...), zakładałam buty i patrzę, ze Liluś coś zajada na fotelu. Moja kanapka!! Nie miałam czasu na zrobienie drugiej, porwałam tę nadgryzioną i dopiero w PKS-ie oszczacowałam straty. Została skórka od bułki i trochę zółtrgo sera. Zżarłam i to ze smakiem :cool3:

Malagos:evil_lol: uwielbiam Ciebie:lol:

Posted

Malagosiu ! Lili moglaby wystepować w cyrku . Z wyrazu jej oczu mozna wyczytac ,że nie zły z niej świder ! Znajdzie się nie bawem dla niej dom. Jest taka wypilęgnowana,widac ,ze pani o nią dba.Ja dzisiaj wziełam malego 'Patyczaka " ze schroniska. Milka tak mu matkuje,że tylko patrzec jak zacznie produkowac mleko.

Posted

Ano, wszystko u nas w porządeczku...Muszę od dziś nauczyć Lilusie chodzenia na smyczy, bo tej pory tylko przez pierwsze kilka dni była na smyczy, potem chodziła sobie bez ubrania.Teren ogrodzony...ale za nią się muszę wziać....

Posted

Allegro nam wygasło...
Kochani, jak dać ogłoszenia sms-em do Gazety Wyborczej? Na darmowe piątkowe Żólte Strony? Na watku Węgrowskim była instrukcja, ale sms wrócił....coś źle zrobiłam :confused:

Posted

Dziś byliśmy "całą rodzina" w sadzie i ogrodzie. Pierwszy wiosenny dzień, wiec trochę grabienia zimowych śmieci, małe ognisko z suchych badylków, lecące gęsi, śpiewajacy skowronek....Dobrze nam się mieszka na wsi...
Popatrzyłam na szalejącą Lilusię z Dalią, poszczekujacą z radości ratlerkę, kopiącą dołki starą jamniczkę, kota, który przyszedł za nami i patrzył na iskry z ogniska....Gdzie tym biedakom będzie lepiej-zapytam nieskromnie?:cool3: