Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial]Amstaff Donald błąkał się po polach na wsi pod Łowiczem.Psiak prawdopodobnie komuś zaginął.Kiedy go znaleziono na szyi miał obrożę.Jest pięknym,około 2-letnim psem,energicznym i aktywnym.Początkowo przerażony schroniskiem Donald ukrywał sie w budzie.Teraz poszczekując chrapliwie Donlad przywołuje wolontariuszy.Wyprowadzony z boksu chce się bawić,podskakuje,wspina się na łapy.Jest pięknie umięśniony.Jest prawdopodobnie typowym przedstawicielem swojej rasy.Psiak przebywa obecnie na kwarantannie.SZUKAMY DOMU DLA DONALDA!Chcemy,żeby był to dom,który zna się na rasie.Psiak przed adopcją zostanie wykastrowany.Jest odrobaczony i zaszczepiony.Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub m.gorzynska@wp.pl

[/FONT]

Edited by Romka
Posted

Donald ma porobione ogłoszenia o porozwieszane w okolicach wsi za schroniskiem i nie tylko.
Ponadto będzie ogłoszony w NŁ w nastepnym numerze. Oby szybko znalazł właściciela lub dom.

Posted

Donald w sobotę był na bardzo długim spacerze w lesie z młodym wolontariuszem . Nie tylko spacerował ale i pobiegał sobie do woli. A dziś szalał na widok innych przechodzących psów; najgorsze jest to że potrafi sobie manipulować przesuwanymi miskami na karmę i wodę. Oby nie chciał przez ten otwór wydostać się na dziedziniec.

Posted

[quote name='wielebny']W marketach nie było ogłoszeń o zaginięciu psiaka?[/QUOTE]
Łowickie Towarzystwo chyba robiło ogłoszenia...nie mam pewności.

Posted

[quote name='bora1']http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20723391_amstaff_donald.html
Bora,zadziałało Twoje ogłoszenie,zgłosił się pan z Konina.Domek wydawał się super,pan zna rasę i do ubiegłego roku miał swojego amstaffa.Pies 12-letni odszedł i pan poszukiwał innego podobnego.Ale kiedy zadzwoniłam do schroniska z informacją dowiedziałam się,ze właśnie dziś rano Donald znalazł dom.Był już po kastracji.Wczoraj miał zdjęte szwy.Dom podobno bardzo fajny.Mam nadzieję,że będę wiedziała o domku coś więcej.Dam znać.To była adopcja ze schroniska.
Zmieniam tytuł wątku.

Posted (edited)

[quote name='Romka']Bora,zadziałało Twoje ogłoszenie,zgłosił się pan z Konina.Domek wydawał się super,pan zna rasę i do ubiegłego roku miał swojego amstaffa.Pies 12-letni odszedł i pan poszukiwał innego podobnego.Ale kiedy zadzwoniłam do schroniska z informacją dowiedziałam się,ze właśnie dziś rano Donald znalazł dom.Był już po kastracji.Wczoraj miał zdjęte szwy.Dom podobno bardzo fajny.Mam nadzieję,że będę wiedziała o domku coś więcej.Dam znać.To była adopcja ze schroniska.
Zmieniam tytuł wątku.

no to czekamy na jakieś wiadomości.Może podeślij Panu wątek Czesia.http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5271&start=480

Edited by baster i lusi